حجم فایل : 292.55 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 57 صفحه
تعداد بازدید : 1,059 مرتبه
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی بخش تحقیقات آب و خاک
این فایل با فرمت wordوآماده پرینت می باشد
کارآموزی موسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی ، بخش تحقیقات خاک و آب
در دوره کارآموزی ،کارهای انجام شده را می توان به 4 گروه تقسیم کرد
1بازدید از طرح های تحقیقاتی و آشنایی با مراحل مختلف انجام یک طرح تحقیقاتی
2تحقیقات کتابخانه ای در مورد مسائل مختلف
3آشنایی با نرم افزارهای مرتبط با مهندسی خاکشناسی و آمار
4کار در آزمایشگاه
فهرست طرح های تحقیقاتی بازدید شده
بررسی های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی در چغندر قند در ارتباط با P,K
بررسی اثر منابع و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در شرایط شور و غیر شور
اثر مصرف مواد آلی بر کمیت و کیفیت محصول چغندر قند
بررسی عملکرد گوجه فرنگی در سطوح مختلف N,Kاز طریق روش کود آبیاری
تحقیقات کتابخانه ای انجام شده
بررسی اثرات میزان محلول پاشی عناصر کلسیم و منگنز بر روی خواص کمی و کیفی دو رقم گوجهفرنگی
تعیین معیارهای کیفی میوههای صادراتی، افزایش عملکرد و ارتقاء کیفی آنها با مصرف بهینة کود و آب در کشور
بررسی اثر مصرف فاضلاب تصفیه شده طی فرایند هوا دهی بر خصوصیات شیمیایی خاک و تجمع عناصر کمیاب سرب و کادمیوم در گیاهان آبیاری شده با فاضلاب
اثر محلول پاشی کلرور کلسیم بر روی درختان سیب
بررسی اثرات کودهای ازت وپتاسه بر عملکرد محصول گل زعفران
تعیین تناسب اراضی گندم آبی و چغندرقند در منطقه چناران، استان خراسان
تعییننیازآبیگیاهچغندرقندبهروشلایسیمتریدرمشهد
ضرورت مصرف گوگرد در خاک های استان خراسان
تحقیق در مورد اثر گوگرد در حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه
تهیه مقاله در مورد اثر گوگرد و ارسال برای چاپ در مجله زیتون
بیوفسفات طلایی، کودی جدید در تغذیه نوین درختان میوه
همکاری در انجام طرح برآورد کود مورد نیاز محصولات زراعی استان خراسان
ترجمه متون تخصصی خاکشناسی
آشنایی با روش تحقیق
کار در آزمایشگاه
آنالیز گیاه و خاک
نمونه برداری نمونه گیاه و نمونه خاک
آشنایی با نرم افزارهای مرتبط با مهندسی خاکشناسی و آمار
یادگیری نرم افزار Mstatc وSigmstat که در مورد بررسی آماری نتایج حاصله از طرح های تحقیقاتی می باشد.
مدل جامع کامپیوتری توصیه کودهای شیمیایی و آلی در راستای تولیدات کشاورزی پایدار
شرح طرح های تحقیقاتی بازدید شده
بررسی های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی در چغندر قند در ارتباط با P,K
چکیده و شرح کامل طرح و هدف از اجرای آن به پیوست ضمیمه شده است.
بررسی اثر منابع و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در شرایط شور و غیر شور
چکیده و شرح کامل طرح و هدف از اجرای آن به پیوست ضمیمه شده است.
بررسی عملکرد گوجه فرنگی در سطوح مختلف N,Kاز طریق روش کود آبیاری
چکیده و شرح کامل طرح و هدف از اجرای آن به پیوست ضمیمه شده است