ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    5 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    5 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    1873
تعداد کل بازدید ها :
    24927529
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,249 كاربر
گزارش کارآموزی کارخانه تن ماهی
screenshot
دسته بندي : گزارش کارآموزی, کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 21.62 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 16 صفحه
تعداد بازدید : 1,023 مرتبه


قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 181

فروشنده ی فایل

kordestani
سایر فایل ها
توضیحات :

گزارش کارآموزی در کارخانه تن ماهی

فهرست مطالب
در مورد پروژه: 2
اطلاعات فني كارخانه 3
توضيح كامل روند توليد 4
چارت سازماني 8
نمودار فرايند عمليات OPC 9
نمودار مونتاژ 11
جدول فرايند عمليات 15

در مورد پروژه:
پروژه بنده در مورد كارخانه تن ماهي پونل مي باشد . كه واقع در استان گيلان ،30 كيلومتري شهرستان انزلي شهري به نام پونل مي باشد . 
شركت پونل يكي از هفت شركت زنجيره اي pounel group است كه فعاليت خود را از سال 68 آغاز كرده و در ابتدا با پرورش شاه ميگو و سپس با توليد كنسرو خوراك ، كنسرو ماهي در روغن زيتون ، كنسرو رژيمي ، كنسرو ماهي در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه ميگو به كشورهاي آلمان – هلند – امريكا و ساير كشورهاي مجاور مشغول به فعاليت است . 
البته هم اكنون نيز گروه R&D ( تحقيق و توسعه ) در حال مطالعه طراحي جديد است كه بزودي توليد سوسيس و كالباس پونل نيز آغاز شود . 
تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه در ابتداي توليد يعني در سال 68 بيست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل 120 نفر مي باشد . كه تعداد 40 نفر از اين افراد داراي مدرك كارشناسي و كارشناس اعم از فني و اداري و آزمايشگاه و غيره مي باشد . و 20 نفر ديگر از اين افراد داراي مدرك فوق ديپلم كه در توليد و انبار داري و قسمت فروش مشغول به كار مي باشند و 60 نفر ديگر اين افراد نيز داراي مدرك ديپلم و زير ديپلم مي باشند كه كارگران واحدهاي مختلف محسوب مي شوند و كلاً 80 نفر از اين افراد در بخش توليد فعاليت مي كنند كه متوسط سابقه كارشناس 10 سال و متوسط سابقه كاگران در حدود 15 سال مي باشد . 
اطلاعات فني كارخانه 
1-ظرفيت سردخانه زير صفر ،60تن مي باشد . 
2-ظرفيت ديگهاي بخار 2 عدد ديگ 3 تني Fire tube 
1 عدد ديگ 2 تني Fire tube مي باشد . 
3- چهار عدد دستگاه لينگر در بندي كنسرو وجود دارد . 
4- ماكزيمم توان دربندي هر دستگاه در يك دقيقه 50 عدد قوطي مي باشد.
5- قدرت برق اين كارخانه 250 كيلو وات مي باشد . 
6- تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه 120 نفر مي باشد كه تفكيك اين نيروها در هرواحد به صورت زير مي باشد :
در قسمت توليد 80 نفر – نگهباني 8 نفر – اداري 12 نفر – فني 12 نفر – و قسمت انبار نيز 8 نفر مشغول به كار مي باشند . 
7- يك شيفت در روز در حال توليد مي باشند كه هر شيفت كاري 8 ساعت مي باشد.
8- تعداد توليد روزانه30000 قوطي در روز است ولي ظرفيت اسمي توليد كارخانه 50000 قوطي است .
9- مصرف ماهي ورودي به كارخانه نيز 15 تن در هر روز مي باشد .

توضيح كامل روند توليد 
ابتدا ماهي خام در ورودي سالن توليد شماره 1 ( كه در تصوير layout كارخانه مشخص شده است ) توسط دستگاه هاي برش A قطعه بندي مي شود و سپس در مرحله بعد در اتاق پخت اوليه شماره 2 توسط فشار بخار اتاقهاي استيل پخت قسمت b پخته مي شوند.
ماهي پخته شده در مرحلهبعد وارد سالن اصلي توليد 6 شده و پس از آن توسط دستگاه هاي پركن وارد قوطي مي شوند و پس از انتقال در 1 و 2 line با نوار نقاله به سمت دستگاه نمك ريز و روغن ريز رفته و مواد لازم داخل قوطي ريخته مي شوند و در ادامه قوطي محتوي ماهي با نمك و روغن به سمت تونل اگز است رفته تاكل هواي موجود در داخل قوطي تبخير و استريل اوليه انجام گيرد . 
در انتهاي خط توليد دستگاه در بندي قوطي ها را در بندي نموده و كار توليد تمام مي شود . البته به منظور ماندگاري قوطي كنسرو براي 2 سال بايد قوطي حاصل از دستگاه دربندي در دستگاه اتوكلاو ( كه در قسمت G مي باشد . ) و تحت فشار bar 1/1 و دماي 120 درجه قرار مي گيرد . تا به اصطلاح استريل نهايي انجام گيرد حال قوطي كنسرو آماده ارائه به بازار مصرف مي باشد . البته محاسبه cold point يا مركز محتويات قوطي و معروف به نقطه سرد و تنظيمات دستگاههاي خط توليد محاسبات ديگري دارد كه مختص رشته مكانيك بوده و از توضيح آن خودداري مي شود . 
در شركت تن ماهي پونل خرابي ناگهاني هر دستگاه مي تواند منجر به توقف توليد شود . اين امر بدليل وابستگي دستگاه ها به يكديگر است كه توقف هر دستگاه موجب بيكاري پرسنل در مدت زمان توقف توليد مي شود كه البته براي رفع يا كاهش ضريب ناگهاني توقفات ، برنامه p.m ( نگهداري پيشگيرانه ) انجام مي گيرد .


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.