ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    10 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    10 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    441
تعداد کل بازدید ها :
    24914651
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
طرح توجیهی تولید انواع شکلات و شیره خرما
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 1.89 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : pdf
تعداد صفحات : 42 صفحه
تعداد بازدید : 482 مرتبه


قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 7

فروشنده ی فایل

honarmand
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع: طرح توجیهی تولید انواع شکلات و شیره خرما

 

مقدمه 1
-1 معرفی و شناخت محصول 3
تاریخچه پیدایشمحصول 3
4 ( 1-1 نام و کد محصول (آیسیک 3
2-1 شمارة تعرفه گمرکی 4
3-1 شرایط واردات 4
4-1 بررسی و ارائه استاندارد 4
5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینۀ قیمت تولید داخلی و جهانی
محصول 5
6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد 7
7-1 بررسی کالاهاي جایگزین تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 7
8-1 اهمیت استراتژیکیکالا در دنیاي امروز 8
9-1 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 8
10-1 شرایط صادرات 9
-2 وضعیت عرضه و تقاضا 9
-1 بررسی ظرفیت بهره برداري و روند تولید و ظرفیت اسمی واحدهاي فعال -2
به تفکیکهر استان 10
2 بررسی وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي توسعه در دست اجرا -2
ظرفیت اسمی و میزان پیشرفت به تفکیکهر استان. 11
3 بررسیروند واردات و صادرات محصول به تفکیکمقدار و ارزشدلاري 12 -2
-3 بررسی اجمالی تکنولوژي و روشهاي تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه
آن با دیگر کشورها 20
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهاي مرسوم در فرایند تولید محصول 23
-5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي شامل براورد حجم سرمایه گذاري ثابت 26
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و قیمت آن 29
-7 میزان سرمایه در گردش 30
-8 وضعیتتأمین نیروي انسانی و تعداد اشتغال 32
-9 پیشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح 34
-9 بررسی و تأمینآب و برق و سوخت و ... در محل اجراي طرح 35
-10 وضعیت حمایتهاي اقتصادي و بازرگانی 38
-11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندي و پیشنهاد نهایی در مورد احداث
واحدهاي جدید. 38
 
 
معرفی و شناخت محصول
شکلات یکی از شیرینی هاي پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از
ویژگی هاي جالبی برخوردار است ، چرا که در دماي اتاق به حالت جامد میباشد اما به
محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در
ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده میشود. کره کاکائو در دماي زیر 25 درجه
سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیۀ شکلات با کاکائو و شکر ترکیب میشوند. نقطۀ
ذوباین چربیتقریبا بًرابر با دماي بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء
تشکیل دهنده شکلات مخلوط میشود باعثمیگردد که ترکیب جدیدي به محضقرار
گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این
شکلات داراي طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا میپسندند. نکته
جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و
نامطلوب مصرف میشود ولی به مرور تا حد چشمگیري توسعه و گسترش یافت که
شاید این خود یکیاز رموز تاریخ باشد.

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.