حجم فایل : 1.2 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 42 صفحه
تعداد بازدید : 293 مرتبه
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.
موضوع:
نان
فهرست
مقدمه ................................................................................................................... 1
نان و اهميت آن................................................................................................... 4
فرايند تهيهي نان ................................................................................................ 7
انواع نان در ايران ............................................................................................. 12
اثرات مخرب جوششيرين ............................................................................... 19
مضرات جوششيرين در بدن انسان ............................................................. 21
دلايل ايجاد ضايعات نان................................................................................... 24
چرا نان بيات ميشود؟...................................................................................... 27
آداب نان............................................................................................................... 29
كيفر توهين به نان.............................................................................................. 30
منابع..................................................................................................................... 42
«نان و اهميت آن»
الف: نان مايهي بركت و نيروبخش عبادت
قال النبي (ص): «اللهم بارك لنا فيالخبز و لا تفرق بيننا و بينه فلولا الخبز ما صمنا و لا صلينا و لا ادينا فرائض ربنا
پيامبر اكرم (ص) فرمود: «خداوندا، نان را در زندگي ما چنان قرار ده كه با كمترين مقدار از آن، بيشترين بهره و نيرو به ما برسد. خدايا، دستيابي به نان را براي ما مشكل مگردان چرا كه اگر نان نباشد نميتوانيم روزه بگيريم، نميتوانيم نماز بخوانيم، بلكه نميتوانيم هيچ يك از وظايف ديني خود را انجام دهيم».
ب: نان، بهترين غذا
قال النبي (ص): «خير طعامكم الخبز»
پيامبر اكرم(ص) فرمود: «بهترين طعام و غذاي شما نان ميباشد».
امروزه در بسياري از كشورهاي جهان نان به عنوان غذاي اصلي مردم ميباشد و روزانه قسمت قابل توجه از انرژي پروتئين، املاح معدني، ويتامينهاي گروه Bمورد نياز انسان را تامين مينمايد.
در ايران نيز 80 درصد غذاها را نان تشكيل ميدهد و قسمت اعظم نمك طعام مورد نياز روزانهي مردم از خوردن نان تأمين ميگردد.
متأسفانه در كشور ما با اضافه كردن جوششيرين به اين غذاي با ارزش آن را نهايتاً به غذايي با پيامدهاي مضر تبديل مي.......