ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    7 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    7 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    334
تعداد کل بازدید ها :
    24914544
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
کارآفرینی طرح تولید و اجرای قاب های فلزی
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 766.88 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 85 صفحه
تعداد بازدید : 319 مرتبه


قیمت: 6,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -8

فروشنده ی فایل

rayan1392
سایر فایل ها
توضیحات :

این فایل دارای فرمت  word  می باشد.

 

موضوع: کارآفرینی طرح تولید و اجرای قاب های فلزی

 

فهرست مطالب

 

عنوان

صفحه

پیشگفتار

 

مقدمه 

 

فصل اول:کلیات شناخت

 

1-1- مشخصات متقاضیان طرح

 

2-1- معرفی اجمالی پروژه

 

3-1- معرفی محصول

 

4-1-سوابق تولید

 

5-1-کاربرد محصول

 

6-1-مصرف کنندگان

 

7-1- استانداردهای محصولات تولیدی

 

فصل دوم:بررسی کلی طرح

 

1-2-فرایند تولید:

 

2-2-نمودارفرایند تولید

 

3-2-مواد اولیه ومنابع تامین آن

 

4-2-ابزار و وسایل مورد نیازطرح

 

5-2- زمان بندی اجرای طرح

 

 6-2- ظرفیت تولید

 

7-2-جایابی ومحل اجرای طرح

 

8-2- کنترل کیفیت محصولات تولیدی

 

فصل سوم:بازار و بازاریابی

 

- تعریف بازاریابی

 

 بازاريابي صنعتي

 

بازاریابی چند سطحی

 

فصل چهارم:بررسی اقتصادی طرح

 

1-4- نیروی انسانی مورد نیاز

 

2-4- حقوق ودستمزد

 

3-4- شرح وظایف پرسنل

 

4-4- سازماندهی نیروی انسانی

 

5-4- زمین مورد نیازطرح

 

6-4-ساختمانهای اداری

 

7-4- ساختمان واحد تولید

 

8-4- هزینه ساختمان سازی ومحوطه سازی

 

9-4- پلان طرح

 

10-4-انرژی برق

 

11-4- انرژی آب

 

12-4- سوخت

 

13-4-تاسیسات حرارتی

 

14-4- تاسیسات برودتی

 

16-4- تاسیسات تهویه و اطفاع حریق

 

فصل پنجم:بررسی مالی طرح

 

1-5- سرمایه کل ومنابع تامین آن

 

2-5- سرمایه ثابت

 

3-5- سرمایه درگردش

 

4-5- هزینه تولید سالیانه طرح

 

5-5- هزینه ثابت و متغیر

 

6-5-محاسبه نقطه سربه سر تولید:

 

7-5- محاسبه قیمت تمام شده محصول

 

8-5- محاسبه قیمت فروش محصول

 

9-5- محاسبه سود ناخالص

 

10-5- محاسبه سودخالص طرح

 

11-5- محاسبه دوره برگشت سرمایه

 

12-5- توجیه اقتصادی طرح

 

منابع و مآخذ

 

 

                                                                  

 

پیشگفتار:

كارآفريني: واژه كارآفريني از كلمه فرانسوي Entreprendreبه معناي " متعهد

شدن " نشاُت گرفته اسـت. بنابـر تعريف واژنامه دانشگـاهي وبستر : كارآفرين كسي است كه متعهد مي شود مخاطره هـاي يك فعاليت اقتصادي را سازماندهي ، اداره و تقبل كند.
اقتصاد دانان نخستين كساني بودند كه در نظريه هاي اقتصادي خود به تشريح كارآفرين و كارآفريني پرداختند. ژوزف شومپــيتر كارآفرين را نيــروي محركــه اصلي در توسعه اقتصادي مي داند و مي گويد: نقش كارآفرين نوآوري است . از ديدگاه وي ارائه كالايي جديد ، ارائه روشي جديد در فرآيند توليد ، گشايش بازاري تازه ، يافتن منابع جديد و ايجاد هرگونه تشكيلات جديد در صنعت و... از فعاليت هاي كارآفرينان است. كـرزنر نيز كـه از استــادان اقتصاد دانشگاه نيويورك مي باشد كارآفريني را اين گونه تشريح مي كند : كارآفريني يعني ايجاد سازگاري و هماهنگي متقابل بيشتر در عمليات بازارها.
كارآفريني سازماني : فرآيندي است كه در ان محصولات يا فرآيند هاي نوآوري شده از طريق القاء و ايجاد فرهنگ كارآفرينانه در يك سازمان از قبل تاُسيس شده ، به ظهـور مي رسند.به تعريفــي ديگر : فعاليتهـاي كارآفرينانـه فعاليت هايي است كه از منابـع و حمـايت سازماني به منظور دستيابي به نتايج نـوآورانه برخـوردار مي باشد.

كارآفرين سازماني:كسي كه تحت حمايت يك شركت ، محصولات ، فعاليتها و تكنولوژي جديد را كشف و به بهره داري مي رساند.

كارآفريني: فرآينــدي است كه منجر به ايجــاد رضايتمندي و يا تقاضاي جديد مي گردد.كارآفريني عبارتسـت از فرآينـد ايجـاد ارزش از راه تشكيل مجموعهُ منحصر به فردي از منابع به منظور بهره گيري از فرصتها.

كارآفرين (مستقل): فردي كه مسوُليت اوليه وي جمع آوري منابع لازم براي شروع كسب و كار است و يا كسي كه منابع لازم براي شروع و يا رشد كسب و كاري را بسيج مي نمايد و تمركز او بر نواوري و توسعه فرآيند ، محصول يا خدمات جديد مي باشد. به عبارت ديگر ، كارآفرين فردي است كه يك شركت را ايجاد و اداره مي كند و هدف اصلي اش سود آوري و رشد است . مشخصه اصلي يك كارآفرين ، نوآوري مي باشد.
كارآفرين شركتي : كارآفريني شركتي به مفهوم تعهد شركت به ايجاد و معرفي محصولات جديد و نظام هاي سازماني نوين است.

ويژگيهاي شخصيتي كارآفرينان: ديويد مك كللند از استادان روانشناسي دانشگاه هاروارد آمريكا كه اولين بار "نظريه روانشناسي توسعه اقتصادي" را مطرح نمود ، معتقد است كه عامل عقب ماندگي اقتصادي در كشور هاي در حال توسعه مربوط به عدم درك خلاقيت فردي است بنابر عقيده ايشان با يك برنامه صحيح تعليم و تربيت مي توان روحيه كاري لازم را در جوامع تقويت نمود ، به گونه اي كه شرايط لازم براي صنعتي شدن جوامع فراهم آيد.

كارلند و همكارانش اهم ويژگيهايي را كه در مورد كارآفرينان مورد بررسي واقع و تاُييد شده بودند ، جمع آوري نمودند كه اهم آنها عبارتند از:

- نياز به توفيق

- تمايل به مخاطره پذيري

- نياز به استقلال

- كارآفرينان داراي مركز كنترل دروني هستند.

- خلاقيت

 

مقدمه :

ابعاد، شكل و راستاي دالها، تيرها و ديگر اعضاي سازه اي بتني به دقت ساخت قالبها بستگي دارد. قالبها بايد با ابعاد صحيح ساخته شوند، جهت حفظ شكل مورد نظر بتن در زير بارهاي ساختماني از صليب كافي برخوردار باشند، براي حفظ راستاي اعضاي بزرگ به اندازه كافي پايدار و مقاوم باشند و طوري به شكل اساسي ساخته شوند كه بدون از دست دادن دقت ابعادي خود تاب تحمل جابجايي و استفاده مجدد را داشته باشند. قالب بندي بايد تا زماني كه بتن مقاومت كافي كه بتن مقاومت كافي جهت تحمل وزن خود را كسب نكرده است.در جاي خود باقي بماند، در غير اين صورت امكان آسيب ديدگي سازه تمام شده وجود دارد.

كيفيت رويه سطحي بتن تحت تأثير مصالح قالب قرار دارد. براي مثال چنانچه با استفاده از يك روكش بافت دار ايجاد يك روية نقش دار يا بافت دار مورد نظر باشد، بايداين روكش را به درستي حمايت كرد، تا امكان تغيير شكل خمشي و ايجاد فرورفتگي در سطح بتن وجود نداشته باشد. تركيب صحيح مصالح قالب و روغن و يا هر ماده رهاساز ديگر مي تواند به حذف سوراخهاي ناشي از حبابهاي هوا يا ديگرنقايص سطحي بتن در جا كمك می کند.

معرفی اجمالی پروژه:

در کارهای بتنی هر گونه عملیات مستلزم قالب بندی و آرماتور گذاری است. از این جهت واحد مربوطه ناچار به انتخاب یک نوع قالب فلزی متداول در بازار می باشد. در این پروژه شرکت احداث شده است که به تولید قالب های فلزی در ابعاد و اندازه مختلف برای ساختمان ها می پردازد.

هزینه های قالب سازی برای انواع مختلف ساختمان ها حدوداً 30 تا 70 درصد کل هزینه ی اجرای بتن را شامل می شود. برای صرف چنین هزینه ای قطعاً به نیروی انسانی ماهر و برنامه ریز نیاز است با برنامه ریزی نادرست و اجرای نامناسب این طرح می تواند با شکست مواجه شود.

سرمایه کل این طرح بالغ بر 7160790000 ریال می باشد که از این میان سرمایه ثابت 6365270000 ریال و سرمایه در گردش 795528680 ریال در نظر گرفته می شود.

 

 

 

 

 

 

3-1- معرفی محصول :

قالب های فلزی در انواع و اقسام مختلف از جمله مدولار - تونل - لغزنده - بالارونده –داربست می باشد.

4-1-سوابق تولید :

مزایای نسبی این نوع قالب ها به شرح زیر است:

1- عمر طولانی

2- سرعت عمل در برپایی و جمع کردن قالب ها

3- به وجود آوردن سطحی صاف برای بتن ریخته شده در قالب

4- ایمنی کافی هم از جهت مقاومت در برابر نیروها و هم از نظر بروز آتش سوزی

5- کاهش عملیات اجرایی به دلیل پیش ساخته بودن قطعات

6- امکان تغییر دادن سرعت ظرفیت و مقاومت آنها

7- تمیز نگه داشتن محیط کار نسبت به قالب های دیگر

8- داشتن مزیت اقتصادی بیشتر به واسطه نداشتن وابستگی به واردات (صد در صد تولید داخلی)

شرکت های مختلف درایران به تولید این نوع قالب ها می پردازند. با توجه به مزایای نسبی این نوع قالب ها دارد درست کردن قالب های فلزی در انواع قالبهای مدولار - تونل - لغزنده - بالارونده –داربست می پردازند. این قالب ها در ابعاد مختلف در کشور تولید می شود. همانطور هزینه ساخت قالب برای ساختمان های بتنی 30 تا 70 درصد هزینه های بتن ریزی را تشکیل می دهد پس ساخت این گونه قالب ها در کشور ها بسیار با اهمیت بوده و این شرکت قصد دارد با رقابت با شرکت های دیگر به تولید این گونه قالب ها در ساختمان های بتنی بپردازد. 

 

بازار عبارتست از گروهي از خريداران واقعي و بالقوة يك محصول. اين خريداران داراي نياز يا خواسته‌هاي مشتركي هستند كه مي‌توان از طريق داد و ستد آنها را برآورده ساخت بنابراين اندازه و بزرگي بازار به عوامل زير بستگي دارد: تعداد كساني كه نيازهاي خود را اعلان كنند، منابع لازم براي انجام داد و ستد و ميزان آمادگي صاحبان اين منابع براي انجام دادن معامله.

اصولاً واژة بازار به مفهوم مكان يا محلي بوده كه خريداران و فروشندگان براي داد و ستد كالا گرد هم مي‌آمدند. اقتصاد دانان از واژهبازار به اين مفهوم استفاده مي‌كنند: مجموعه‌اي از خريداران وفروشندگان كه يك طبقه از كالاي خاصي را معامله مي‌كنند بنابراين بازاريابان فروشندگان را به عنوان تشكيل دهندة صنعت و خريداران را به عنوان پديدآورندة بازار مي‌شناسند.

هدف بازارياب اين است كه جذابيتها و نيازهاي بازارهاي خاص را درك و بازاري را انتخاب كند كه بتوان نيازهاي آن را به بهترين شكل تأمين نمايد از سوي ديگر بازارياب مي‌تواند محصولات و كالاهايي را توليد و به بازار عرضه كند كه موجب افزايش ارزش مورد نظر مشتري گردد و او را ارضا كند و در نتيجه فروش شركت بالا مي‌رود و سود به دست مي‌آيد.

بنابراين تعريف جامع بازار عبارتست از يك منطقة جغرافيايي مشخص يا كلية افراد و يا واحدها و بنگاه‌هاي تجاري و بازرگاني است كه براي خريد و يا فروش كالا و خدمات با يكديگر تماس برقرار نموده و در نتيجه مبادلات آنها كه ناشي از رفع حوائج و نيازهاست عرضه و تقاضا ايجاد شده و قيمت واحد تعيين مي‌گردد و به وسيلة‌پول معامله تحقق مي‌پذيرد و سبب مي‌شود كه مالكيت انتقال يابد.

مشخصاتي كه يك بازار مطلوب بايد داشته باشد.

تعريفي كه از بازار شد دليل بر اين امر است كه هرجاتعدادي افراد براي خريد و فروش جمع شده‌اند تشكيل بازار داده‌اند، بسياري از بازارها هستند كه به واسطة بسياري از عوامل نفوذپذير داراي مشخصات يك بازار خوب نمي‌باشتد.

مشخصاتي كه يك بازار خوب بايد داشته باشد به شرح زير است:

1ـ كالاها و خدمات مورد نياز به مقدار و نوع كافي و مطلوب با حداقل هزينه و خرج ممكن در دسترس همگان باشد.

2ـ كالاها و خدمات مورد نياز در زمان و مكاني كه لازم است و تقاضا براي آنها وجود دارد بايد به سهولت قابل دسترسي باشند.

3ـ اساسي‌ترين اصول اقتصاد عرضه و تقاضا است كه ارزش و قيمت كالاها را تعيين مي‌كند، لذا در بازار هم تعيين ارزش كالا و خدمات بر اساس عرضه و تقاضا از خصوصيات بازار مطلوب است.

4ـ در يك بازار مطلوب واسطه‌هاي معاملاتي كه وظايف توزيع اجناس و خدمات را به عهده دارندمي بايستعمليات خود را با توجه به احتياجات مردم  تطبيق داده. و در حالت انعطاف‌پذيري به كار خود ادامه دهند.

5ـ كلية عواملي كه در بازار فعاليت دارند مي‌بايست با اطلاعكامل از وضعيت بازار به كار خود ادامه دهند اين اطلاعات و راهنماييها در شناخت بازار بسيار مؤثر بوده و مصرف كنندگان و توليد كنندگان با آگاهي كامل به امر معامله اشتغال مي‌ورزند.

6ـ در هر بازار قوانين و مقرراتي بايد خافظ منافع توليدكنندگان، مصرف كنندگان و واسطه‌ها باشد. بدون وجود موازين و ضوابط منافع در خطر بوده و هر لحظه امكان سقوط بازار مي‌رود.

- تعریف بازاریابی:

بازاریابیپیشه و حرفه ایجاد پیوند میان تولیدکننده (یا تولیدکننده بالقوه) یا ارائه دهنده خدمات از یک سو و مشتری‌های بالقوه و بالفعل از سوی دیگر است. بازاریابی از پیایندهای اجتناب‌ناپذیر و التزامی نظام سرمایه‌داری است. هرچند بازاریابی تنها به کشورهای سرمایه‌داری محدود نمی‌شود. شگردهای بازاریابی در همه سامانه‌های سیاسی و بسیاری از جنبه‌های زندگی کاربرد دارند. در پدید آوردن شگردهای بازاریابی دانش‌هایی مانند روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و اقتصاد نقش بازی می‌کنند. بازارِیابی از طریق آگهی، بیلبورد و تبلیغات با بسیاری از هنرهای خلاق نیز سر و کار پیدا می‌کند. بازاریاب‌های کامیاب معمولاً تمرکز و توجه‌شان کاملآ بر مشتری و خواسته‌ها و نیازهای او متمرکز است. و یکی دیگر دیگر از روشها استفاده از شرکت بازاریابی است

شرکت‌های تجاری معمولاً هزينه‌های سنگيني به منظور بازاريابي سنتی متحمل مي‌شوند بنابراين امروزه تمامی تکنیکهای بازاریابی بصورت الکترونیکی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند که با نام بازاریابی الکترونیکی شناخته می‌شوند. در این روش بازاریابی همان شیوه‌های گذشته با کمک اینترنت توسعه یافته و مورد استفاده قرار می‌گیرند. نمونه خوبی از این ابزار موتورهای جستجو هستند. امروزه بسیاری از مردم اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق موتورهای جستجو بدست می‌آورند و قرار گرفتن یک سایت در رتبه‌های بالای موتورهای جستجو کمک زیادی به بازاریابی آن می‌نماید.

 بازاريابي صنعتي:

 بازاريابي صنعتي از جمله زير شاخه هاي اصلي بازاريابي است كه در سالهاي اخير رشد چشمگيري داشته و با توجه به تخصصي شدن صنايع و گسترده شدن صنعت اين شاخه از علم بازاريابي رشد قابل توجهي را براي استفاده كننده گان از آن به وجود آورده است. برخي از مباحث تخصصي اين بازاريابي عبارتند از: بازاريابي دهان به دهان، مديريت روابط مشتريان، سمينارهاي تخصصي و همايش هاي تخصصي، نمايشگاهها تخصصي و ... بازاريابي صنعتي با كمك گرفتن از بسياري از متدهاي بازارايبي عمومي سعي هدايت و اثر مند شدن تكنينك هاي بازاريابي را در سطح معيني دارد. در اين روشهاي متخصصين سعي دارند با هدايت عوامل و آميخته هاي بازايابي بهترين نتيجه را براي شركت ها و سازمانهاي خود فراهم آورند. بازاريابي صنعتي با توجه به محدوديت مشتريان و خاص بودن نياز ايشان در برخي از نقاط اختلافاتي با بازاريابي عمومي دارد مهمترين اختلافات عبارتند از: وجود تبليغات مستقيم به جاي غير مستقيم، عدم وجود تبليغات گسترده، تشكيل زنجيره و كانالهاي توزيع محدود و تحت كنترل شديد، قيمت گذاري خاص با توجه به نوع و نياز مشتري، محصولات معمولا گستردگي زياد داشته و تنوع آن با توجه به نياز مشتري تعيين مي گردد..

بازاریابی چند سطحی:

تاریخچه

بازاریابی چندسطحیبیش از هشتاد سال سابقه دارد. از قدیمی‌ترین موارد این نوع بازاریابی در روسیهٔتزاری توسط یک دوچرخه‌فروش انجام شده است. این ماجرا را یاکوو ایسیدوروویچ پرلمان، ریاضی‌دان روس که از اوایل قرن بیستم تا اواخر جنگ جهانی دوم زندگی می‌کرده است در کتاب «ریاضیات زنده»، در بخشی با عنوان «دوچرخه‌های ارزان» نقل کرده است.

در این روش خریداران نقش بازاریاب را بازی می‌کنند و برای رسیدن به پورسانت می‌بایست، به جای بازاریابان حرفه‌ای، به دنبال مشتری بگردند. با این کار هزینه بازاریابی و تبلیغ برای شرکت کاهش پیدا می‌کند ولی در عوض این هزینه در بین تعداد زیادی بازاریاب غیرحرفه‌ای تقسیم می‌شود. دقت كنيد مطالبي كه مي خوانيد به نتورك ماركتينگ مربوط است يا شركت هاي هرمي!؟

سوالات رایج

آیا شرکت‌های بازاریابی چندسطحی، برای پرداخت پورسانت مجبورند محصولات‌شان را گران‌تر بفروشند؟

اگر شرکتی بخواهد با روش بازاریابی چندسطحی کالاهایش را بفروشد باید هزینهٔپورسانت‌ها را از جایی تأمین کند. البته هر شرکتی هزینهٔتبلیغات را از مشتری می‌گیرد و این، در صورتی کذب نبودن تبلیغات، می‌تواند طبیعی و عادلانه باشد ولی در روش بازاریابی چندسطحی هزینهٔاضافی از بازاریاب‌هایی گرفته می‌شود که با آرزوی رسیدن به پورسانت، به شرکت خدمت می‌کنند ولی طبق محاسبات علمی، درصد بالایی از آن‌ها قطعاً به پورسانت وعده داده‌شده نخواهند رسید.

مثلاً در مثال گوشی موبایل اگر با یافتن دو مشتری اول به فرد پورسانت داده شود، قطعاً بیش از پنجاه درصد مشتریان پورسانتی دریافت نمی‌کنند. در شرکت‌های موجود، درصد کسانی که پورسانت دریافتی‌شان از اضافه قیمت اولیه کم‌تر است به بیش از 90 درصد می‌رسد.

دلیل گرایش به این نوع بازاریابی‌ها چیست؟

در این بازاریابی‌ها به افراد گفته می‌شود که می‌توانند در مدتی کوتاه دو (یا چند) مشتری جدید برای محصولات پیدا کنند و آن افراد نیز در مدت کوتاهی به این هدف می‌رسند. در نتیجه افراد امیدوارند که این شبکهٔدودویی با رشدی که دارد مثلاً بعد از ده مرحله، منجر به ورود بیش از هزار مشتری شود که باعث خواهد شد پورسانت قابل ملاحظه‌ای به شروع‌کنندهٔاین شبکه برسد.

چرا این نوع بازاریابی کلاه‌برداری است؟

رشد این شبکه‌ها در طول زمان با افزایش تعداد مشتریان، کند و کندتر می‌شود. یک شبکهٔدودویی در لایهٔبیستم به بیش از یک میلیون عضو و در لایهٔسی و سوم به بیش از هشت میلیارد عضو جدید نیاز دارد! در نتیجه دیر یا زود زمانی می‌رسد که دیگر نمی‌توان در زمانی معقول برای شرکت مشتری پیدا کرد. این‌جاست که درصد بسیار بالایی از اعضای این شبکه ضرر می‌کنند. این در حالی است که شرکت و تنها درصد کمی از مشتریانی که زودتر وارد شبکه شد، به سودی بسیار رسیده‌اند.

آیا بازدهی این نوع بازاریابی از بازاریابی معمولی بیش‌تر نیست؟

اگر فقط به هزینه‌هایی که شرکت پرداخت می‌کند توجه کنیم به نظر می‌رسد که این روش بازدهی بالایی دارد ولی اگر وقت و هزینه‌ای که بازاریابان صرف معرفی محصولات شرکت می‌کنند را هم در نظر بگیریم خواهیم دید که بازدهی این روش از روش معمولی بسیار کم‌تر است. با محاسبه‌ای ساده می‌توان دید که مثلاً در روش دودویی نتیجه تمام تلاش بازاریابان به طور متوسط منجر به فروش تنها دو کالا می‌شود در حالی که یک بازاریاب معمولی در یک ماه، بسته به نوع جنس، ممکن است صدها جنس را به مشتری برساند.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.