ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    22 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    22 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    667
تعداد کل بازدید ها :
    24902559
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
کنجد
screenshot
دسته بندي : کشاورزی
حجم فایل : 214.15 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 23 صفحه
تعداد بازدید : 1,324 مرتبه


قیمت: 2,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 10

فروشنده ی فایل

hamrah66mh
سایر فایل ها
توضیحات :

این فایل با فرمت doc میباشد        

خصو

خصوصیات خصوصیات گياهي

 

اكولوژي:

کنجد گیاهی روز کوتاه و گرما دوست است لذا به هوای گرم نور فراوان احتیاج دارد و به دمای پایین حساس است اما با اینحال هوای بسیار گرم هم باعث نقصان تشکیل کپسول می شود . طول روز کوتاه سبب می شود در ارقام زودرس قطر ساقه افزایش یابد. دما و طول روز بلند

کپسول و دانه:

دانه ها در کپسول 8-4 حفره ای قرار دارند. طول هر کپسول 3-2 سانتیمتر می رسد در روی کپسوکنجدشیارهایی با یک منقار(زائده نوک تیز) کوتاه سه گوش که در انتهای آن قرار دارد دیده میشود.کپسولها پوشیده از تار است وبه حالت عمودی بر روی گیاه قرار دارد و لذا دانه ها حتی هنگامشکوفایی کپسول هم ریزش نمی یابد مگر آنکه ساقه از حالت عمودی منحرف و یا بوسیله باد و عوامل دیگر تکان داده شود

 

آفات و امراض، مبارزه با علفهای هرز:

رشد گیاه در مراحل اولیه رشد کم است لذا گیاه نمی تواند با علف هرز رقابت کند .کشت باید در زمین عاری از علف هرز باشد و باید از علفکشهای قبل از سبز شدن استفاده کرد ( مانند کلرو پروفام ) . در کشت ردیفی می توان از وجین مکانیزه یبن ردیفهای کشت استفاده نمودز

 

برداشت كنجد:

کنجد را زمانی برداشت می کنند که دانه ها در کپسولهای پایینی رسیده اشد .گرچه در این مرحله  بگها می ریزند اما کپسولها هنوز سبز می باشند.

ارقام شکوفا را از زمین دست کن می کنند یا با داس درو می کنند سپس آنها را بصورت دسته بندی شده (بافه ) در می آورند.دسته را 3-2 روز در مزرعه بهم تکیه داده و ایستاده نگه می دارند

روغن کنجد:

روغن کنجد در بین روغن های خوراکی به ملکه روغن ها مشهور است. این روغن تاثیر چشم گیری در پیشگیری از بیماری های مفصلی  وآرتروز داشته و هم چنین موجب تعدیل وتنظیم وزن وجلوگیری از پارکینسون وآب مروارید میشود .روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده وموجب جلوگیزی از سرطانهای دستگاه گوارش پروستات (دومین سرطان شایع مردان ) وسینه (دومین سرطان شایع زنان) میشود.همچنین این روغن به دلیل دارا بودن ویتامین Eموجب شفافیت ولطافت پوست میگردد

طرز تهیه روغن کنجد

چربی های موجود در کنجد:

حتما می‌دانید که کنجد چربی بسیاری دارد

خواصداروئي

ویتامین F چیست؟

ویتامین Fیک اسید چرب ضروری است که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود که از سلول های پوستی محافظت و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری می کند. همچنین باعث انتقال

برتر از همه داروها:

غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد کنجد است

تاريخ مصرف كنجد:

متجاوز از پنج هزار سال است که انسان به خواص معجزه آسای کنجد پی برده است . پهلوانان قدیم آنرا برای زیاد کردن زور می خوردند و امروز هم در بین قهرمانان ترکیه قابل توجه است و دارای ارزش زیادی می باشد .

موارد مصرف

مقالاتي  درباره كنجد

 

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.