ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    11 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    11 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    311
تعداد کل بازدید ها :
    24910323
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآموزی تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد
screenshot
دسته بندي : گزارش کارآموزی,متفرقه
حجم فایل : 4.13 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 72 صفحه
تعداد بازدید : 299 مرتبه


قیمت: 9,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -3

فروشنده ی فایل

JANIDEP
سایر فایل ها
توضیحات :

این گزارش word و آماده پرینت میباشد

 

موضوع گزارش کارآموزی تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد

 

فهرست

عنوان                                                                                                                                                صفحه

مقدمه..........................................................................................................................................................1

فصل اول: فرآيند توليد آرد..........................................................................................................................3

بخش اول: سيستم هاي انتقال مواد................................................................................................................4

دستگاههاي برداشت از زير سيلو..................................................................................................................5

بار ريز حجمي.............................................................................................................................................5

بار ريز كشويي(كشوي تخليه) .....................................................................................................................5

لود سل........................................................................................................................................................6

دستگاههاي انتقال مواد.................................................................................................................................6

نقاله ي مارپيچي( حلزوني) ..........................................................................................................................6

بالابر كاسه اي يا قاشقي...............................................................................................................................8

تسمه نقاله....................................................................................................................................................8

لوله هاي خود ريز........................................................................................................................................9

پنوماتيك..................................................................................................................................................10

بخش دوم: بوجاري...................................................................................................................................12

دستگاه الك بوجاري با كانال هوا..............................................................................................................13

كلاسيفاير..................................................................................................................................................14

آسپبراتور..................................................................................................................................................15

شن گير.....................................................................................................................................................16

تريور استوانه اي........................................................................................................................................18

تريور آسپيرال............................................................................................................................................19

پوست گير.................................................................................................................................................20

مشروط كردن گندم( نم زدن) ...................................................................................................................22

نم زن كاسه اي..........................................................................................................................................22

بخش سوم: آسياب، الك كردن، دانه بندي................................................................................................24

مقدمه........................................................................................................................................................25

سيستم آسيابهاي غلتكي.............................................................................................................................26

آسياب كردن............................................................................................................................................26

الك كردن................................................................................................................................................28

والس........................................................................................................................................................30

الك هاي مربعي........................................................................................................................................31

سبوس كوب يا تايفون...............................................................................................................................32

تايفون ثابت...............................................................................................................................................32

تايفون ويبره اي.........................................................................................................................................33

جداسازي ذرات ريز..................................................................................................................................33

بخش چهارم: آزمايشگاه............................................................................................................................35

مقدمه........................................................................................................................................................36

اندازه گيري رطوبت..................................................................................................................................37

اندازه گيري خاكستر.................................................................................................................................38

اندازه گيري مقدار آهن به روش كيفي.......................................................................................................40

اندازه گيري گلوتن....................................................................................................................................41

اندازه گيري PH........................................................................................................................................43

اندازه گيري ذرات.....................................................................................................................................44

جستجو و شمارش با سيلوس سرئوس.........................................................................................................45

فلود يا گرام  كارخانجات آرد...................................................................................................................47

فصل دوم: فرآيند غني سازي آرد...............................................................................................................48

چكيده......................................................................................................................................................49

مقدمه........................................................................................................................................................50

بخش اول: كمبود آهن، كم خوني و گستردگي آن....................................................................................52

بخش دوم: غني سازي...............................................................................................................................56

غني سازي مواد غذايي...............................................................................................................................57

غني سازي آرد..........................................................................................................................................59

گرايش جهاني به غني سازي آرد...............................................................................................................60

آهن..........................................................................................................................................................62

ميزان غني سازي........................................................................................................................................62

غني سازي در ايران....................................................................................................................................65

مشكلات احتمالي و سوالات مطرح شده در زمينه ي غني سازي با آهن......................................................67

نتيجه.........................................................................................................................................................68

منابع..........................................................................................................................................................69

 

 

مقدمه:

گندم در بدو ورود به آسياب داراي مقادير زيادي نا خالصي هاي مختلف است كه نوع ومقدار آنها بسته به نحوه برداشت محصول و محل كاشت آن متفاوت است و به ويژه در مورد گندم هاي بومي در مقايسه با گندم هاي وارداتي نوع اين نا خالصي ها فرق مي كند بنا بر اين آسياب هاي مجهز، بايد داراي وسايل لازم براي جداكردن اين نا خالصي ها باشند،نا خالصي هاي موجود در گندم را
مي توان به صورت زير طبقه بندي نمود:

_بذر علف هاي هرز، ساير دانه غلات، باقيمانده هاي گياهي مانند كاه و كوزل    

  _موادي كه منشاء حيواني دارند مانند فضولات و باقيمانده حشرات    

 _مواد معدني، گل ولاي، گرد وخاك،سنگ ريزه،قطعات فلزي گوناگون    

  _سايرناخالصي ها مانند پارچه، كاغذ، اشياء پلاستيكي، نخ

        نا خالصي هاي بالا همراه با دانه هاي آسيب ديده، دانه هاي لاغر و چروكيده و دانه هاي شكسته را به طور كليscreening  نامندكه به اسم هاي گوناگون مانند Besatz  در اروپا و Dokageدر آمريكا هم خوانده مي شود. به طور كه ملاحظه مي شود، نا خالصي هاي گندم از يك نوع نيستند و به همين جهت براي جدا كردن آن ها بايد از روش هاي گوناگون استفاده شود. اين كار با توجه به وزن مخصوص دانه گندم و شكل ظاهري آن و همچنين ويژگي هاي نا خالصي ها امكان پذير است.

 نا خالصي هاي موجود در گندم، پيش از آسياب كردن آن بايد جدا شوند. زيرا برخي از نا خالصي ها مانند ارگوت و تخم گياه سر شكافته، مفداري مواد رنگي يا سمي به محصول اضافه مي كنند و بر عكس برخي از آن ها موجب رنگ بري آرد مي گردند، بعلاوه سنگ ريزه ها و قطعات فلزي مجب خرابي دستگاه ها و خطر آتش سوزي در كارخانه مي شوند بهر حال وجودشان در محصول مطلوب نيست.

  نا خالصي ها  را با توجه به اينكه در مقايسه با دانه گندم داراي ابعاد،شكل،سعت پرتاب در برابر جريان هوا، وزن مخصوص، ويژگي هاي الكترو مغناطيسي و الكترو استاتيكي،رنگ، نا صاف بودن سطح، متفاوت هستند مي توان بر اساس عوامل فيزيكي گوناگون از محصول جدا نمود.

 

فصل اول

 

فرآيند توليد آرد

 

بخش اول:

دستگاه هاي برداشت از زير سيلو

1_ بار ريز حجمي

    جهت خارج كردن مواد ازسيلو ها به صورت حجمي از اين بار ريز استفاده مي شود، همچنين براي اختلاط گندمهاي قوي و ضعيف براي فرايند آسياباني  مي توان از اين بار ريز استفاده كرد كه مي توان درصد هاي مشخصي از انواع گندم استفاد نمود.

اين دستگاه داراي درجه بندي خاصي است كه از 10تا100درصد قابل تنظيم مي باشد. از ايرادات اين دستگاه آن است كه ، تناژ ماده خروجي مستقيماً مشخص نمي شود.

 

2_  بار ريز كشوي (كشوي تخليه)

   از يك مجراي قيفي شكل تشكيل شده ، كه در قسمت تحتاني آن يك تيغه كشويي قرار دارد كه حول محور افقي خود عقب و جلو مي رود و بر اساس ميزان باز ئ بسته بودن آن مقدار بار خروجي را تنظيم مي كنند. در اين دستگاه مقدار جريان گندم متغيير بوده و نمي توان آن را كنترل كرد.

3_ لود سل   دستگاه لود سل يك سنسور وزني است كه بر اساس فشار گندم بر روي صفحه اي كه به سنسور متصل است ،  به وزن مشخصي از گندم اجازه خروج مي دهد. از اين دستگاه جهت برداشت و اختلاط گندم از سيلو ها استفاده مي شود. دقت اين دستگاه حدود 1درصد است.

دستگاه هاي انتقال مواد

 1_ نقاله مارپيچي (حلزوني)

   معمولي ترين و قديمي ترين نقاله جهت انتقال مواد به صورت افقي در كارخانجات آرد سازي ،  نقاله مارپيچي uشكل مي باشد كه عمدتاً براي حمل مواد پودري مانند آرد و غيره به كار مي رود.

    نقاله حلزوني از يك محفظه يا كانال بسته ، يك شفت يا محور با لبه يا ورق هاي مخصوص كه دور شفت قرار داشته( آن را به صورت مارپيچ در مي آورد)، يك الكترو موتورمخصوص، جعبه دنده و تسمه پروانه تشكيل شده كه حداكثر شيب مجاز آن 15درجه و سرعت انتقال مواد 0/6_0/2متر بر ثانيه و حد اكثر ظرفيت 70متر مكعب در ساعت و حداكثر طول براي يك مارپيچ 30متر مي باشد.

    از محاسن آن اين است كه در طول كم هم مي توانيم از آن استفاده كنيم و در طول هاي كمتر از يك متر هم كاربرد دارد. در اين سيستم بايد فاصله بين پوسته و مارپيچ، مناسب باشد، تا در اثر سايش خوردگي ايجاد نشود، ممكن است گندم هايي كه در فاصله بين پوسته و مار پيچ قرار دارند حركت داده نشوند و اين مشكل براي آرد به مراتب بيشتر است ، چون آرد به كف مي چسبد و اصلاً حركت داده نمي شود و فاسد مي شود. بعضي كارخانجات براي تميز كردن فضاي بين پوسته و مارپيچ از مكش جارو برقي يا كشيدن كاردك روي پوسته و يا قرار دادن يك تكه بزرگ پارچه در ابتداي خط و بعد استارت مارپيچ استفاده مي كنند. در يك مارپيچ معمولي حداكثر از 45درصد سطح   مي توانيم استفاده كنيم.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.