حجم فایل : 18.67 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 15 صفحه
تعداد بازدید : 178 مرتبه
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
راهنمايي و توصيه هاي کاربردي جهت آغازفعاليت پرورش شترمرغ– دامپروری
بخش اول- منابع توليد
زمين
کارگر
آب
مجوز
مسائل اقتصادي و سرمايه گذاري
صنعت جهاني شترمرغ
بخش سوم –تغذيه
بخش چهارم- بازاريابي
بازاريابي فرآورده هاي گوشتي
بازاريابي پوست شترمرغ
در فروش گوشت شترمرغ، نحوه عرضه مهمترين عامل است. علاوه بر خود گوشت نحوه بسته بندي آن نيز مهم است هنوز مصرف کنندگان نا آگاهي وجود دارند که نحوه پخت گوشت شترمرغ را نمي دانند. اين مانع را با آموزش و تهيه دستورالعمل پخت از بين ببريد. يکي از بهترين نحوه عرضه بسته هاي گوشت شترمرغ در مورد فرآوري کننده اي ديده شد که دستور العمل پخت را به همراه بسته هاي گوشت ارائه مي کرد. کيفيت گوشت به عوامل بسياري بستگي دارد اما عامل اول نحوه تغذيه پرندگان است. جيره متعادل موجب توليد گوشت خوشرنگ (قرمز روشن) مي شود.
راهنمايي و توصيه هاي کاربردي جهت آغازفعاليت پرورش شترمرغ دامپروری