ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    13 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    13 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    743
تعداد کل بازدید ها :
    24899778
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآموزی حسابداری سازمان بهزیستی کوی زهرا
screenshot
دسته بندي : گزارش کارآموزی,حسابداری
حجم فایل : 215.94 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 40 صفحه
تعداد بازدید : 551 مرتبه


قیمت: 4,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -11

فروشنده ی فایل

kordestani
سایر فایل ها
توضیحات :

این گزارش با فرمت WORD و آماده پرینت میباشد

 

موضوع گزارش کارآموزی حسابداری سازمان بهزیستی کوی زهرا

 

مقدمه:

دانشجویان در پایان هر دوره تحصیلی احتیاج به گذراندن یک دوره کارآموزی جهت آشنایی بیشتر با نحوه کار وهمچنین آموزش آموخته های تئوری خود دارند.کارآموزی در نحوه یادگیری تاثیر بسیاری دارد به طوریکه بسیاری از دانشجویان در دوره کارآموزی نکاتی را می آموزند که در طول دوره تحصیلی حتی با آن برخورد نکرده اند.

اگر دانشجو دوره کارآموزی خود را در مکانی مناسب و با امکانات فراوان بگذارند به طوریکه آن مکان طوری باشد که بتوان از تجربه های افراد متخصص و فنی در زمینه آن شغل استفاده بهینه را کرد خیلی سریعتر وبهتر درباره آینده کاری خود می تواند تصمیم بگیرد و همچنین مواردی را آموزش دیده وتجربه هایی کسب میکند که بعدا در زمینه شغلی که انتخاب می کند برای او مفید می باشد پس باید در زمینه انتخاب مکان کارآموزی و استفاده درست و بهینه از تجربه افراد متخصص در آن مکان دقت داشت.

 

ميزان رضايت دانشجو از اين دوره

اين دوره بسيار مفيد و براي دانشجوحاعز اهميت مي باشدوهدف آشنايي با محيط كارگاهي ، كسب تجربه ، ايجاد و درك روابط بين مفاهيم و اندوخته هاي تئوري با روشها و كاربردهاي عملي و اجرايي ، ايجاد ارتباط با محيط كار و تعيين ميزان كاربرد تئوري در عمل بوده است.

 

 

فصل اول

( آشنايي كلي با مكان كارآموزي )

مشخصات كلي با مكان  كارآموزي

سازمان بهزیستی کوی زهرا واقع درشیراز , کوی زهرا کنار ثبت احوال شیراز با تعداد کارکنان 200 نفر می باشد .

 

فصل دوم

  ( ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كارآموزي )

 

تشريح كلي از نحوة كار، وظايف و مسئوليت‌هاي كارآموزي در محل كارآموزي و ارائه ليستي از عناوين كارهاي انجام شده توسط دانشجو:

از جمله وظايف انجام شده در سازمان بهزیستی به شرح زير مي باشد.

1- آشنايي با فعالیت و خدمات های كه در سازمان انجام مي دهند .

2- آشنايي كلي با سيستم حسابداري و امور دفتری سازمان

 

 

فصل سوم

( آزمون آموخته‌ ها، نتايج و پيشنهادات )

 

بخش اول : تاریخچه سازمان بهزیستی کشور

سازمان بهزيستي از مهمترين نهادهاي حمايتي محسوب مي شود كه ازطريق بودجه عمومي به افراد معلول و محروم جامعه كمك مي نمايد. قبل از پيروزي انقلاباسلامي خدمات بهزيستي توسط سازمانهاي دولتي و غير دولتي متعددي صورت مي گرفت، پس ازپيروزي انقلاب توجه به بهزيستي جامع افزايش يافت و كليه سازمانهايي كه در اين بخشفعاليت مي كردند در وزارت بهداري و بهزيستي ادغام شدند اين سازمانها عبارت بودند ازسازمان رفاه خانواده، جمعيت بهزيستي و آموزش كودكان و نوجوانان جمعيت حمايت كودكانبي سرپرست سازمان ملي رفاه نابينايان و نوجوانان جمعيت حمايت كودكان بي سرپرستسازمان ملي رفاه نابينايان , انجمن حمايت كودكان , انجمن توانبخشي و... تا اينكهشهيد گرانقدر دكتر محمدعلي فياض بخش از ماههاي مطالعه و برنامه ريزيهاي دقيق به ايننتيجه رسيد كه براساس قانون اسلامي ايران رسيدگي و حمايت بيش از 4 مليون تن ازافراد معلول و محروم در آن زمان جامعه ايران , امر عادي نيست كه دولت بتنهايي و بهصورت پراكنده و بدون برنامه مدوّن و سازماندهي منسجم قادر به انجام آن باشدبنابراين سازمان بهزيسستي كشور با ادغام بيش از 14 مؤسسه حمايتي وتوانبخشي در سال1359 جهت تحقق مفاد اصول 31و29 قانون اساسي جمهوري اسلامي و به منظور تامين موجباتبرنامه ريزي و هماهنگي استانداردهاي خدماتي به همت ايشان و با تصويب شوراي انقلابدر مورخه 24/3/1359 تشكيل گرديد.اين سازمان در سال 1359 با تلاش‌هاي شهيد دكتر فياض‌بخش و تصويب شوراي انقلاب، تشكيل گرديد و افتخار خدمت به نيازمندان، خانواده هاي بي‌سرپرست، ايتام، توانخواهان، سالمندان، معلولين و ساير اقشار آسيب‌پذير كشور را دارد. قبل از تأسيس سازمان بهزيستي، انجمن‌ها و سازمان‌هاي مختلفي در حوزة رفاه و حمايت از معلولين، سالمندان و افراد بي‌سرپرست يا بدسرپرست، فعاليت مي‌نمودند امّا به دليل عدم هماهنگي در انجام امور و موازي‌بودن برخي فعاليت‌ها كه حتي در بعضي اوقات در تضاد با يكديگر بودند، در 24 خرداد 1359 اين سازمان تأسيس گرديد.

لايحه قانون راجع به تشكيل سازمان بهزيستي كشور

«در جهت تحقق مفاد اصول 21 و 22 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و به منظور تأمين موجبات برنامه‌ريزي، هماهنگي، نظارت و ارزشيابي و تهية هنجارها و استانداردهاي خدماتي و توسعه دامنه اجراي برنامه هاي بهزيستي در زمينه حمايت از خانواده هاي بي‌سرپرست و نيازمند و ارائه خدمات مختلف به كودكان و تدارك امكانات پيشگيري و توانبخشي حرفه اي و اجتماعي معلولين جسمي و رواني و تجديد تربيت منحرفين اجتماعي و حمايت و نگهداري از كودكان بي‌سرپرست و معلولين غيرقابل توانبخشي و سالمندان و آموزش نيروي انساني خدمات بهزيستي و توانبخشي و تأمين موجبات تشويق، جلب مشاركت و فعاليت‌هاي گروه هاي داوطلب و مؤسسات غيردولتي، سازمان بهزيستي كشور تشكيل مي‌شود.»پس از تصويب اين لايحه، وظايف سازمان‌هاي زير به همراه كليه كاركنان، به سازمان بهزيستي كشور منتقل گرديد.

1ـ سازمان ملي رفاه خانواده ايران

2ـ سازمان بهزيستي و آموزش كودكان و نوجوانان

3ـ انجمن ملّي حمايت از كودكان

4ـ جمعيت حمايت از اطفال بي‌سرپرست

5ـ انجمن حمايت از معلولين

6ـ سازمان ملّي رفاه ناشنوايان ايران

7ـ سازمان ملي بهزيستي ناشنوايان ايران

8ـ واحد حمايت از خانواده هاي بي‌سرپرست سازمان شاهنشاهي خدمات اجتماعي سابق

9ـ سازمان ملّي رفاه نابينايان

10ـ كلّيه خانه هاي فرهنگ روستايي كه قبلا تحت نظر وزارت كشاورزي، اداره مي‌شد

 

11ـ واحدهاي تربيتي شهرداري‌هاي سراسر كشوردر ابتدا كميته امداد امام خميني (ره) و بنياد شهيد انقلاب اسلامي نيز در سازمان بهزيستي كشور ادغام گرديدند امّا بعدها با تصويب مجلس شوراي اسلامي از سازمان بهزيستي جدا شدند.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.