ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    25 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    25 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    1259
تعداد کل بازدید ها :
    24923071
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,249 كاربر
گزارش کارآموزی صنایع شیمیایی کارخانه نوشابه سازی زمزم گرگان
screenshot
دسته بندي : گزارش کارآموزی
حجم فایل : 3.73 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : Word+Power point
تعداد صفحات : 37+43 صفحه
تعداد بازدید : 362 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 3

فروشنده ی فایل

sarzamin
سایر فایل ها
توضیحات :

گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه سازی زمزم گرگان

 

فهرست  مطالب
 
مقدمه: 1
تاريخچه و معرفي شركت: 2
آب: 5
تصفيه‌خانه آب: 6
تانك گچ‌گيرخانه: 10
خط توليد: 13
طرز تهيه نوشابه در ظروف PET 5/1 ليتري: 17
طرز تهيه نوشابه در ظروف PET 300 سي‌سي: 18
عصاره: 20
آزمايشات شيميايي: 22
آزمايشات مربوطه به تصفيه‌خانه آب: 29
تصفيه فاضلاب: 31
ويژگي نوشابه‌هاي گازدار 33
 
مقدمه:
آشاميدني‌ها به طور كلي مواد غذايي هستند كه برطرف كننده نيازهاي غذايي نيستند، بلكه از آنها براي رفع عطش و مقداري هم محرك هستند، مثل چاي و قهوه در يك دسته‌بندي كلي نوشابه‌ها به سه دسته تقسيم مي‌شوند:
1. آشاميدني‌هاي غيرگازدار محرك
2. نوشابه‌هاي غيرالكلي
3. نوشابه‌هاي الكلي
دسته اول شامل: قهوه، چاي، آشاميدني‌هاي كاكائويي و شكلاتي
دسته دوم: آب‌هاي معدني و چشمه، آب ميوه، شربت و ليمونادها
دسته سوم: آب جو و شراب
آشاميدني‌ها از اهميت زيادي در صنعت برخوردار هستند، چون حاوي بسياري از مواد مغذي مثل ويتامين‌ها هستند كه  تابع قوانين مربوط به مواد غذايي هستند و از سوي ديگر اين فرآيندها در حجم زيادي به مصرف مي‌رسند. يك نوشتابه سبك عمدتاً شامل آب، شكر، تركيبات طعم دهنده يا آب ميوه و سايرا فزودني‌هاست. طعم و مزه محصول نهايي يكي از فاكتورهاي بسيار مهم در توليد اينگونه نوشابه‌هاسا كه توسط تعادل بين اسيديته، شيريني، شفافيت، وجود طعم دهنده، عطر كوورت Tarbidity‌ و تازگي محصول مشخص مي‌شود.
 
 
كيفيت محصول نهايي به عوامل زير بستگي دارد:
1. آب مصرفي: كه حضو املاح  در طعم نوشابه اثر مي‌گذارد. به همين دليل آب مورد نياز در صنعت نوشابه‌سازي مي‌بايست تصفيه شده و املاح مضر و غيرضروري آن حذف شود.
2. كيفيت قند: يك نوشابه معمولي شامل 11-9درصد قند است كه به صورت ساكاروز و قند اينورست Inversugar، گلوكز، فروكتوزات به نوشابه‌هاي رژيمي قند مصنوعي مي‌زنند.
3. افزودن اسيدهاي خوراكي: ‌اسيد سيتريك و تارتاريك، اسانس‌ها و عطرها.
4. مقدار CO2: اكثر ليمونات‌ها حاوي 8-4 گرم CO2 در ليتر هستند. وجود CO2  در محصول نهايي باعث تازگي نوشابه مي‌شود و به علت خاصيت Buctriocide باعث افزايش مدت زمان نگهداري نوشابه مي‌شود. 
5. استفاده از ساير افزودني‌ها: مثل افزودن عوامل ايجاد كوورت. 
 
تاريخچه و معرفي شركت:
شركت زمزم گرگان در سال 1352 با سرمايه بخش خصوصي در داخل شهر گرگان تاسيس شد. در ابتدا محصولاتش را با نام پپسي به بازار عرضه كرد. با شروع انقلاب، مديريت مجموعه تغيير يافته و در حال حاضر وابسته به بنياد جانبازان مي‌باشد.
قرار گرفتن شركت در داخل شهر گرگان و عدم وجود سيستم تصفيه فاضلاب مناسب، باعث شد كه  سازمان حفاظت از محيط زيست پساب خروجي شركت را به عنوان يكي از آلوده ‌كننده‌هاي آب درياي خزر به حساب آورد تا اينكه  در سال 1377 مطالعات مقدماتي براي انتقال كارخانه از داخل شهر به مكان فعلي، يعني در كيلومتر 8 جاده گرگان ـ گنبد، ابتداي روستاي اصفهانكلاته آغاز گرديد و به تدريج با انتقال دستگاه‌ها از سال 1378 به بعد و نهايتاً در ارديبهشت 1379، عمليات انتقال به اتمام رسيد و كارخانه در مكان ذكر شده شروع بكار نمود
 

پروژه کارورزی کارخانه نوشابه سازی زمزم گرگان

 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.