ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    10 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    10 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    36
تعداد کل بازدید ها :
    24908746
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 894.61 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : ورد + پاورپوینت
تعداد صفحات : 25+39 صفحه
تعداد بازدید : 320 مرتبه


قیمت: 2,700 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 2

فروشنده ی فایل

sarzamin
سایر فایل ها
توضیحات :

بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

توجه نمایید گه این فایل با دو فرمت word و powerpoint می باشد.

 

فهرست مطالب

 
مقدمه
خواص آب
ترکیب شیمیایی
خواص فیزیکی و شیمیایی
اصول احداث و منابع تأمین آب مراکز تکثیر قزل‌آلا
عوامل اصلی
کمیت آب
کیفیت آب
درجه حرارت
اکسیژن محلول
PH یا اسیدیته 
شوری
کدورت
قلیائیت
سختی
دی‌اکسید کربن
ترکیبات نیتروژن‌دار
سولفید هیدروژن
فلزات سنگین
منابع تأمین آب
چشمه‌ها
نهرها و رودخانه‌ها
چاه‌ها
قنوات
عوامل مؤثر بر بلوغ و رسیدگی جنسی
- عوامل کیفی آب 
  اکسیژن محلول در آب
   درجه حرارت
نگهداری و مدیریت مولدین
  درجه حرارت آب
   جریان آب
عوامل محیطی مؤثر بر رشد تخم
   درجه حرارت (دما و دبی آب)
   اکسیژن محلول
PH      آب 
شرایط محیطی مورد نیاز در پرورش ماهیان گرمابی
1. دمای آب:
2. PH آب : 
محیط زیست طبیعی قزل آلا : 
نیازهای زیستی قزل آلای رنگین کمان
1. اکسیژن : 
2. حرارت : 
3. ph : 
4.سرعت جریان آب : 
— 5. منابع آبی : 
منابع:
 
 
مقدمه
خواص آب
آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد.
ترکیب شیمیایی
آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O نشان می‌دهند. 2 هیدروژن به صورت نامتقارن به اکسیژن متصل‌اند.
خواص فیزیکی و شیمیایی 
آب خاصیت چسبندگی دارد که دلیل آن وجود باندهای هیدروژنی است. این باندها باعث می‌شوند که ذرات آب محکم به هم بچسبند و در مقابل نیروهای خارجی که تمایل به شکستن این باندها را دارند، مقاومت کنند. این اتصالات در سطح آب ایجاد صفحه‌ای را می‌نماید که دارای قدرت کافی برای نگه‌داشتن اجسام در سطح است. به این پدیده، کشش سطحی گویند. خاصیت چسبندگی آب نیز مسئول ایجاد ویسکوزیته آب است. ویسکوزیته نشان‌گر نیرویی است که برای جداکردن ملکول‌ها لازم می‌باشد تا به اجسام اجازه عبور از آن مایع داده شود. این نیرو با کاهش دما، افزایش می‌یابد. اگر شوری را بالا ببریم نیز این نیرو زیاد می‌شود.
 
 
بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.