ورود کاربران
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین
وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
16 نفر
اعضا :
0 نفر
مجموع :
16 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
1429
تعداد کل بازدید ها :
24907216
گزارشات سایت
فايل هاي رايگان:
105 فايل
فایل های غیر رایگان :
4,490 فايل
فایل های ويژه:
220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
2,244 كاربر
مقاله تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 754.94 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : powerpoint
تعداد صفحات : 20 صفحه
تعداد بازدید : 408 مرتبه
حجم فایل : 754.94 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : powerpoint
تعداد صفحات : 20 صفحه
تعداد بازدید : 408 مرتبه
قیمت:
1,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
توضیحات :
مقاله تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن
فهرست مطالب
تعریف شیر
تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن:
1 ـ مواد خنثی کننده
2ـ هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه ):
3 ـ فرمالین (فرم آلدئید ):
5 ـ نمک
6 ـ شکر
7 ـ اوره
8 ـ کرومات و بی کرومات پتاسیم :
9- اسید سالیسیلیک و اسید بنزوئیک :
10 ـ صابون خردشده
11 ـ دترجنت (باقی مانده مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده )
12- سولفات آمونیوم
13- پودر شیر خشک بدون چربی (شیر بازساخته )
14 ـ آب پنیر :
15.شیر دام بیمار(ورم پستانی):
آزمایش برمو تیمول بلو:
نظرات کاربران :
نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.