ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    16 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    16 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    1429
تعداد کل بازدید ها :
    24907216
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
مقاله تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 754.94 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : powerpoint
تعداد صفحات : 20 صفحه
تعداد بازدید : 408 مرتبه


قیمت: 1,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -2

فروشنده ی فایل

sarzamin
سایر فایل ها
توضیحات :

مقاله تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن

 

فهرست مطالب

تعریف شیر

—تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن:

—1 ـ مواد خنثی کننده

—2ـ هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه ):

—3 ـ فرمالین (فرم آلدئید ):

—5 ـ نمک

—6 ـ شکر

—7 ـ اوره

8 ـ کرومات و بی کرومات پتاسیم :

—9- اسید سالیسیلیک و اسید بنزوئیک :

—10 ـ صابون خردشده

—11 ـ دترجنت (باقی مانده مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده )

—12- سولفات آمونیوم

—13- پودر شیر خشک بدون چربی (شیر بازساخته )

—14 ـ آب پنیر :

—15.شیر دام بیمار(ورم پستانی):

—آزمایش برمو تیمول بلو:

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.