ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    5 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    5 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    403
تعداد کل بازدید ها :
    24905508
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
پروژه کارآفرینی کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 677.56 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : rar
تعداد صفحات : 133 صفحه
تعداد بازدید : 192 مرتبه


قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 1

فروشنده ی فایل

javad2549
سایر فایل ها
توضیحات :

فهرست مطالب

پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی

1

 

 

بخش اول : کلیات و شناخت طرح

 

تاریخچه

9

ارزش غذایی محصولات

10

تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس

11

طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس

12

فرمولاسیون سوسیس و کالباس

14

استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس

15

 

 

بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی

 

مطالعه بازار

17

میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات

18

مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده

20

تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا

21

بازاریابی

26

تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار

27

فروشندگان فرآورده های گوشتی

28

طرح محصول

30

بسته بندی

31

قیمت گذاری

32

توزیع ،  تبلیغ و پیشبرد فروش 

33

یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح

34

 

 

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

 

ظرفیت و برنامه تولیدی

37

جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور

38

تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی

40

مشخصه عملکرد واحد

41

تعیین ظرفیت و برنامه تولید

42

مواد اولیه و افزودنی

43

مواد اولیه بسته بندی

45

روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش

45

 

 

 

فهرست مطالب

 

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

 

تشریح فرآیند منتخب

47

فرمولاسیون

49

کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )

49

پر کردن

50

دود دادن

51

پختن

52

لیست ماشین آلات فرآیند منتخب

53

کنترل کیفیت فرآیند منتخب

55

تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت

58

تاسیسات عمومی مورد نیاز

60

آزمایشگاه و تعمیرگاه

60

وسائل نقلیه مورد نیاز

60

تاسیسات برق

61

مصرف برق تاسیسات

62

برق مورد نیاز کل واحد

63

تاسیسات آب

64

برآورد آب روزانه واحد

65

تاسیسات سوخت رسانی

65

تاسیسات بخار

66

تاسیسات هوای فشرده

66

تجهیزات رفع آلودگی

66

سایر تاسیسات عمومی

66

تاسیسات سردخانه 

67

تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها

68

تجهیزات اطفاء حریق

68

باسکول

68

جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی

69

محاسبه میزان مواد اولیه

70

میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی

70

میزان مواد اولیه کالباس لیونر 

71

میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا

72

میزان مواد اولیه ژامبون گوشت

73

 

 

 

فهرست مطالب

 

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

 

میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک

74

نیروی انسانی مورد نیاز

75

مدیریت

75

تعداد کارگران خط تولید

76

کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات

76

کارکنان اداری و خدمات

77

محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین

78

مساحت سالن تولید

78

مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه

80

مساحت تاسیسات جانبی

81

مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی

82

مساحت زمین و محوطه سازی

82

اثرهای طرح بر محیط زیست

83

 

 

 

 

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

 

 

 

برنامه تولید 5 سال آینده

84

سرمایه گذاری مورد نیاز طرح

85

سرمایه گذاری ثابت طرح

85

مشخصات زمین

85

ساختمان سازی

86

ماشین آلات مورد نیاز طرح

87

تاسیسات آب مورد نیاز

88

تاسیسات برق مورد نیاز

89

تاسیسات سرد خانه

89

آزمایشگاه و تعمیرگاه

90

تاسیسات سرمایش و گرمایش

90

سایر تجهیزات

91

وسائل نقلیه مورد نیاز

91

وسائل اداری

92

هزینه های قبل از بهره برداری

93

 

 

 

فهرست مطالب

 

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

 

جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح

94

سرمایه در گردش مورد نیاز

95

هزینه های تولیدی

95

هزینه های مواد اولیه

96

حقوق و دستمزد

97

میزان انرژی مصرفی سالیانه

98

هزینه استهلاک

99

هزینه تعمیرات و نگهداری

100

هزینه های عملیاتی

101

هزينه‌هاي ثابت

102

هزینه های متغیر

103

قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه

104

قیمت تمام شده سوسیس آلمانی

104

کل هزینه سوسیس آلمانی

106

قیمت تمام شده کالباس لیونر

107

کل هزینه کالباس لیونر

109

قیمت تمام شده کالباس مارتادلا

110

هزینه متغییر کالباس مارتادلا

111

کل کالباس مارتادلا

112

قیمت تمام شده ژامبون گوشت

113

هزینه کل ژامبون گوشت

115

قیمت تمام شده کالباس خشک

116

هزینه کل کالباس خشک

118

قیمت تمام شده سوسیس بلغاری

119

هزینه کل سوسیس بلغاری

121

سود سالانه

122

محاسبه ارزش افزوده

123

محاسبه شاخص های اقتصادی

124

محاسبات نقطه سربه سر

125

عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن

126

نقشه و پلان کارخانه

132

منابع

133

 

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.