ورود کاربران
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین
وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
23 نفر
اعضا :
0 نفر
مجموع :
23 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
481
تعداد کل بازدید ها :
24902373
گزارشات سایت
فايل هاي رايگان:
105 فايل
فایل های غیر رایگان :
4,490 فايل
فایل های ويژه:
220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
2,244 كاربر
برنج خصوصیات کاشت داشت
دسته بندي : پروژه و مقاله,کشاورزی
حجم فایل : 69.08 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 37 صفحه
تعداد بازدید : 206 مرتبه
حجم فایل : 69.08 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 37 صفحه
تعداد بازدید : 206 مرتبه
قیمت:
2,700 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
توضیحات :
مقاله برنج ( خصوصیات کاشت داشت )
این مقاله با فرمت wordو آماده پرینت می باشد
فهرست مطالب :
فصل اول:
مقدمه:
توزيع منطقه اي سطح زير كشت و توليد شلتوك در جهان در سال 1971 برحسب درصد
سطح زير كشت و ميزان توليد شلتوك در سال 1366 در ايران
1 سطح زير كشت و توليد برنج در ايران
آمار نامه كشاورزي
واژه برنج
فصل دوم:
مشخصات مورفولوژيكي
مقايسه خصوصيات سه زير گونه برنج هاي جاوانيكا ژاپونيكا و اينديكا (پيام يونسكو1363) (2)
ريشه :
برگ :
ساقه :
گل آذين :
پنجه زني :
ساختمان گل در برنج :
فصل سوم:
نقش عناصر غذایی:
اهمیت مواد معدني
اثر متابوليكي عناصر غذايي
عناصر مورد نياز براي رشد اغلب گياهان عالي و ميزان متداول آنها در ماده خشك
عناصر غذایی پرمصرف:
ازت :
فسفر :
گوگرد:
پتاسيم :
كلسيم
منيزيم
عناصر غذايي كم مصرف
كمبود مواد غذايي :
علائم كمبود عناصر غذايي:
كمبود ازت nitrogen deficiency
كمبود فسفر deficiency phosphorus
كمبودپتاسيم deficiency potassium
كمبودگوگرد sulfur deficiency
كمبودسيليس silicon deficiency
كمبودروي zinc deficiency
فصل چهارم:
اثرات اقتصادي مصرف كود درشاليزار:
بطوركلي عملكردمحصول برنج به سه عامل بستگي دارد.
كودهاي مناسب براي شاليزار
كودسبز
كود دامي
كودهاي شيميايي
ازت
فسفر
پتاس
فصل پنجم:
احتياجات كودي :
فصل پنجم:
احتياجات كودي:
موادغذايي برنج
روندجذب موادغذايي درمراحل مختلف رشدتا رسيدن در برنج
مقاديرNPK توصيه شده در زراعت برنج درنواحي مختلف دنيا
فصل ششم:
زهكشي
نقش زهكشي زيرزميني در مزارع ماندابي
سرعت فرونشست بهينه (Optimum percolation)
پخش كود :
نمودار رابطه بين كود مصرف شده و عملكرد برنج(7)
حاصلخيزي خاك و پخش كود:
حاصلخيزي خاك و فرونشست آب:
مقدمه:
برنج از گياهان زراعي مهم قاره آسياست . دانه برنج و فراورده هاي حاصل از آن نزديك به 40 درصد غذاي مورد نياز نصف مردم جهان را تشكيل مي دهد و از لحاظ توليد جهاني نيز مي تواند با گندم برابري كند (1).
برنج شامل دو گروه زراعي آسيايي و افريقايي است . در برنجهاي گروه آسيايي برنج معمولي يا اوريزا ساتيوا وجود دارد كه بومي آسياست (تصوير 1-1) . در گروه برنج آفريقايي اوريزا گلابريما را مي توان نام برد كه بومي آفريقاست (تصوير 2-1) . حدس زده ميشود كه زراعت برنج تقريبا 3000 سال قبل از ميلاد مسيح در كشورهاي هندوستان و چين متداول بوده است . گونه ساتيوا از لحاظ سطح زير كشت، توليد ، و تغذيه اهميت جهاني دارد . ولي زراعت و مصرف برنج گونه گلابريما بسيار كم است. و عمدتا به نقاط پراكنده اي در آفريقا محدود مي شود (1).
سطح زير كشت برنج پس از گندم از ساير غلات بيشتر است . نزديك به 90 درصد سطح زير كشت و توليد برنج به كشورهاي خاور دور اختصاص دارد . بيش از نصف محصول سالانه برنج در جهان نيز در دو كشور هندوستان و چين توليد مي شود . سطح زير كشت و توليد منطقه آن به شرح جدول (1-1) است .
كشورهاي گرمسيري و نيمه گرمسيري برمه ، تايلند ، ويتنام ، لائوس ، اندونزي ، فيليپين ، پاكستان ، هندوستان ، ايالات متحده آمريكا ، ژاپن ، ايتاليا ، مصر ، اسپانيا ، چين ، برزيل ، كوبا ، مكزيك و استراليا از جمله كشورهاي توليد كننده برنج به شمار مي رود . ميزان توليد برنج در تايلند ، برمه ، ويتنام و لائوس بيش از مصرف داخلي است . نزديك به 90 درصد برنج موجود در بازارهاي بين المللي مربوط به اين چهار كشور است . ايالات متحده امريكا ، برزيل ، ايتاليا و مصر از ديگر كشورهاي صادر كننده برنج هستند .(1)
جدول (1-1) توزيع منطقه اي سطح زير كشت و توليد شلتوك در جهان در سال 1971 برحسب درصد (1)
منطقه سطح زير كشت توليد
اروپا 6/0 1/1
آمريكاي شمالي 6/0 2/1
آمريكاي لاتين 2/4 5/3
خاور نزديك 5/0 6/0
خاور دور 8/90 0/90
آفريقا 8/2 5/2
استراليا كمتر 05/0 1/0
زراعت برنج در شمال ايران به ويژه در شهر رودسر ، و استان خوزستان تاريخچه طولاني دارد ; بنا به بعضي از روايات كشت اين محصول قرن ها پيش از ميلاد مسيح در زمان هخامنشيان رواج داشته است (1).
سطح زير كشت ، توليد و عملكرد برنج در استانهاي مختلف ايران برابر آمار منتشر شده از طريق وزارت كشاورزي در جدول (2-1) درج شده است. اين جدول نشان مي دهد كه نزديك به 80 درصد محصول برنج ايران در دو استان گيلان و مازندران توليد مي شود . زراعت برنج در استانهاي فارس ، خوزستان ، اصفهان ، آذربايجان شرقي ، و نيز گرگان و گنبد متداول است . در سطوح كوچكي از مناطق بسيار خشك كشور مثل بلوچستان نيز برنجكاري ديده مي شود (1).
مهمترين مناطق توليد كننده برنج در استان گيلان عبارت انداز : آستارا، بندر انزلي، فومن، زيبا كنار، رضوان شهر،خمام، لشت نشاء، هشت پر طوالش، لولمان، كوچصفهان، صومعه سرا ، آستانه اشرفيه، رودبار، رودسر، رشت ، سياهكل ، لاهيجان و لنگرود .
مهمترين مناطق توليد كننده برنج در استان مازندران عبارت انداز : چالوس ،تنكابن،قائم شهر،نوشهر،ساري،آمل،بابل،نور،محمود آباد،علمده (رويان) گرگان گنبد (3) .
توليد برنج ايران تا اوايل دهه 1340 مي توانست نيازهاي داخلي كشور را تا حدي تامين كند اما در حال حاضر با توجه به افزايش سريع جمعيت و بهبود قدرت خريد مردم محصول داخلي كفاف نيازها را نمي دهند و مقادير قابل توجهي برنج همه ساله به ناچار از خارج وارد كشور مي شود (1).
نظرات کاربران :
نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.