ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    14 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    14 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    564
تعداد کل بازدید ها :
    24899599
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآموزی مراحل داشت و برداشت گندم آفات بیماریها و علف های هرز
screenshot
دسته بندي : گزارش کارآموزی,کشاورزی
حجم فایل : 26.69 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 27 صفحه
تعداد بازدید : 293 مرتبه


قیمت: 1,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 5

فروشنده ی فایل

DETHNOTE
سایر فایل ها
توضیحات :

 گزارش کارآموزی مراحل داشت و برداشت گندم ( آفات بیماریها و علف های هرز ) 

این گزارش با فرمت WORD میباشد و شما میتوانید آنرا ویرایش کنید و همچنین آماده پرینت است.

 

فهرست مطالب : 

تغذيه گندم
مهمترين آفات مزراع گندم در منطقه گميشان
مشخصات، زيست‌شناسي، خسارت و كنترل
مشخصات، زيست‌شناسي، خسارت و كنترل
شناسايي آفت
مناطق انتشار، گياهان ميزبان، شيوه و شدت خسارت
زندگي آفت
مديريت تلفيقي آفت
بيماري‌هاي مهم مزارع گندم در منطقه گميشان
زنگ زرد گندم Yellow rust, Stripe rust
علائم بيماري
زيست‌شناسي
نحوه خسارت
مديريت تلفيقي بيماري
تعيين زمان سمپاشي
سياهك آشكار گندم Loose smut
علائم بيماري
زيست‌شناسي قارچ عامل بيماري
سفيدك پودري گندم Powdery mildew
علائم بيماري 
زيست‌شناسي
مديريت تلفيقي بيماري Septoria leaf blotch
بيماري سوختگي سپتورياي گندم (سپتوريوز)
علائم بيماري
زيست‌شناسي
مديريت تلفيقي آفت
بيماري فوزاريوم خوشه گندم Scab (Fusarium Head Blight)
علائم بيماري
زيست‌شناسي
مديريت تلفيقي بيماري
مهمترين علف‌هاي هرز مزارع گندم در منطيه گميشان و روش‌هاي كنترل آن
1. چچم ‌Lolium multiflorum
2. يولاف وحشي Avena fatua
3. علف خوني (فالاريس) Falaris minor
4. شلمي Ropistrum rugosum
5. يونجه زرد Melilotus indicus
كيل‌گيري
مشخصات زراعي ارقام گندم مورد كشت در منطقه گميشان
مناطق مناسب كاشت

 

برداشت گندم

 

قسمتی از متن گزارش : 

 

تغذیه گندم

مساله‌ي اساسي تغذيه گندم‌ در ديمزارها، تنظيم مقدار كود بر اساس رژيم رطوبتي قابل انتظار در منطقه رشد گياه مي‌باشد. در شرايط بارندگي محدود، ضرورتاً بايستي مصرف كودهاي شيميايي را به اندازه‌اي محدود نمود كه موجب گياه‌سوزي نشده و گياه با استفاده از رطوبت موجود، بتواند از كود استفاده نموده و عملكرد مناسب را توليد نمايد. به عبارت ديگر از به هم خوردن تعادل حساس و بحراني بين رشد رويشي و زايشي در شرايط كمبود رطوبت بايد جلوگيري كرد.

از طرف ديگر وقتي بارندگي در حد مطلوب است، بايد مواد غذايي را به اندازه‌اي مصرف كرد كه گياه قادر به استفاده كامل و مفيد از آن در شرايط مطلوب رطوبتي باشد. اغلب خاك‌هاي مناطق خشك و نيمه‌خشك بطور طبيعي داراي ذخيره پتاسيم زيادي  هستند و اين مقدار براي زراعت ديم معمولاً كافي است. برعكس، ذخيره فسفر خاك براي عملكرد رضايت‌بخش كافي نيست و بايد بر اساس تجزيه خاك و توصيه مناطق فسفر خالص را قبل و يا موقع كاشت مصرف كرد تا استفاده از آن در مراحل اوليه باعث تحريك رشد و استقرار خوب گياه و نفوذ بهتر ريشه شده و پيش‌رسي محصول افزايش يابد.

فسفر در ازدياد مقاومت گياه نسبت به خشكي موثر است. مصرف كودهاي ازته در غلات ديم، حتي در شرايطي كه حاصلخيزي خاك خوب باشد، مفيد خواهد بود. زمان مطلوب مصرف كودهاي ازته متغير بوده و بستگي به پراكنش بارندگي دارد و بهتر است بر اساس آزمون خاك و توصيه مناطق، ازت خالص (به صورت 3/2 در پاييز در موقع كاشت و در صورت اطمينان از بارندگي‌هاي بهاره 3/1 آن را در بهار به صورت سرك)‌ مصرف نمود.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.