ورود کاربران
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین
وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
3 نفر
اعضا :
0 نفر
مجموع :
3 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
464
تعداد کل بازدید ها :
24923591
گزارشات سایت
فايل هاي رايگان:
105 فايل
فایل های غیر رایگان :
4,490 فايل
فایل های ويژه:
220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
2,249 كاربر
آمار آرد و نان
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 22.52 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word،قابل ویرایش و اماده برای پرینت
تعداد صفحات : 9 صفحه
تعداد بازدید : 120 مرتبه
حجم فایل : 22.52 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word،قابل ویرایش و اماده برای پرینت
تعداد صفحات : 9 صفحه
تعداد بازدید : 120 مرتبه
قیمت:
900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
توضیحات :
این فایل با فرمت word ،قابل ویرایش و آماده پرینت میباشد.
فهرست مطالب:
روش تحقيق
نحوه و اجراء تحقيق
نوع و روش نمونه گيري
روش كسب اطلاعات
داده ها و نتايج پژوهش
محدوديتهاي تحقيق
پرسشنامه
علت استفاده از پرسشنامه
شرح مختصری از اوایل فایل:
روش تحقيق
در اين آمارگيري جامعه اماري شامل افرادي است كه خود به نوعي مصرف كننده در سطح شهر مي باشند وهمچنين افرادي آگاه به توليد و مراحل تهيه آرد و نان مي باشند همزمان از روشهاي تئوري و كتابخانه اي هم استفاده شده است .
نحوه و اجراء تحقيق
1 ـ مطالعه كتابخانه
2 ـ مراجعه به مركز پژوهشهاي غلات
3 ـ مراجعه به خبازيها
4 ـ استفاده از تجربه كاري مرتبط
نوع و روش نمونه گيري
روش نمونه گيري ساده محدود به گروهي از كارشناسان در امر توليد آرد و نان كه در سطح استان خراسان بر كيفيت نظارت وكنترل دارند.
محدوديت عمده در اين تحقيق فرصت بسيار محدود و نيز بودجهكم مي باشد.
روش كسب اطلاعات
طرح سئوالات و پرشسنامه هاي كه در آن به نوعي سئوالات مطرح شده است كه افراد در جايگاه كارشناس و فردي مطلع خود را يك مصرف كننده احساس مي كند .
داده ها و نتايج پژوهش
بيشترين نان مصرفي مربوط به نان تافتون ( ماشيني ، دوار ، عراقي ) مي باشد كه حدود 36% جامعه آماري را تشكيل مي داد پس از ان لواش با 28% و نان سنگگ با 27% نانهاي فري با 6% و در نهايت فانتزي با 1.2 %قرار داشتند.
نظرات کاربران :
نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.