ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    17 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    17 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    563
تعداد کل بازدید ها :
    24913098
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
اتانول
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله,علوم پایه,شیمی
حجم فایل : 254.51 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 67 صفحه
تعداد بازدید : 504 مرتبه


قیمت: 3,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -1

فروشنده ی فایل

baran364
سایر فایل ها
توضیحات :

 

در مورد اتانول
 
 
فهرست مطالب
 
مقدمه
 
مدل مولکول اتانول
 
اطلاعات اوليه
 
تاريخچه
 
فرايند توليد
 
توليد اتانول صنعتي
 
خواص فيزيکي
 
کاربرد
 
توليد اتانول در داخل نانولوله‎هاي كربن (86/06/29 )
 
توليد اتانول در داخل نانولوله‎هاي كربن
بيو اتانول
 
روش‌‌هاي توليد اتانول از مواد ليگنوسلولزي
 
نتيجه گيري
 
 
 
 
 
مقدمه
 
مدل مولکول اتانول
 
اتانوليا الکل اتيليک يا اتيل الکل با فرمول C۲H۵OHترکيب شيميائي با بوي خاص و آتشگيري است که در نوشيدني‌هاي الکليوجود دارد. اين الکل همان ماده‌اي است که خاصيت مست کنندگي دارد و در نوشيدني‌هاي الکلي با درصد‌هاي مختلف پيدا مي‌شود. علاوه بر اين در صنايع مختلف کاربرد فراوان دارند. اين کاربردها در عطرهاو ادکلن‌هاو همچنين در وانيلو همچنين به عنوان سوخت در برخي ماشين‌هاي جديد مي‌باشد. براي استفاده از اين الکل در صنايع عطر سازياستفاده مي‌کنند.
 
مخمر آبجو، قارچياست که با جوانه‌زدن تکثير مي‌شود، اگر اين قارچ در مجاور يک ماده قنديتخميرشود، موادي از خود خارج مي‌کند که خاصيت آنزيميداشته و موجب دگرگوني قند مي‌شود. در بين قندها ، گلوکزبه فرمول C۶H۱۲O۶است که در انگور وجود دارد که پس از تخمير باعث ايجاد الکل مي‌شود.
 
اطلاعات اوليه

 

نام آيوپاک

نامهاي ديگر

فرمولشيميايي

وزن مولکولي

نقطه جوش

نقطه ذوب

PH

اتانول

اتيل الکل ، الکل اتيليک

46.069gr/mol

78.4 درجه سانتيگراد

114.3- درجه سانتيگراد

7

 


ساختمان اتانول

 
تاريخچه
 
اتانول براي انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زيرا اين ماده، جزء اصلي مشروبات الکلي است. جداسازي آن بصورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولينبار توسط"جابربن حيان" که صنعتتقطيررا گسترشداد، انجام شده است. البته بيشتر گمان مي‌رود که اتانول خالص توسط"محمدزکرياي رازي" دانشمند ايراني توليد شده باشد.
 
 
فرايند توليد
 
اتانول مورد استفاده در نوشابه‌هاي الکلي توسط فرايند تخميراز متابوليسمگلوکز توسط گونهمخصوصي از مخمرها در غياباکسيژن توليد مي‌شود و در پايان فرايند تخمير غلظت اتانول را باتقطير بالامي‌برند. براي مخلوط اتانول باآب بالاترين نقطه آزئوتروپ جوش براي95% الکل و 5% آب است. بنابراين جزء تقطير شده مخلوط اتانول و آب نمي‌تواند خالصتر از 95 درصد باشد. برايتوليد اتانول خالص‌تر ، مقدار کميبنزن به آن اضافهمي‌شود.
 
بنزن ، آزئوتروپ سه‌گانه ‌اي با آب و اتانول تشکيل مي‌دهد و مخلوطدوباره تقطير مي‌شود. نتيجه اين فرايند بدست آوردن اتانول بدون آب است. با اين همهچندppm بنزن در اتانول باقي مي‌ماند که جذب آن در بدن از مشخصه‌هاي آسيب کبدي استکه در افراد الکلي ديده مي‌شود.
 
دانلود تحقیق در مورد اتانول

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.