ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    15 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    15 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    126
تعداد کل بازدید ها :
    24899918
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
کارآفرینی مرغداری
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 433.06 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 48 صفحه
تعداد بازدید : 116 مرتبه


قیمت: 7,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 26

فروشنده ی فایل

cheshmak
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان : کارآفرینی مرغداری


فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
معرفی طرح 5
1-2-مشخصات محصول 6
1-1-2- نام و کاربرد محصول: 6
2-1-2-مشخصات فنی محصول 6
3-1-2-معرفی روشهای تولید 6
4-1-2-تشریح مختصر فرایند 6
فصل دوم 7
تعیین ظرفیت 7
2-2-تعیین ظرفیت تولید 8
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی 8
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید 9
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی 9
فصل سوم 10
معرفی نیروی انسانی 10
معرفی نیروی انسانی 11
1-3-برآورد پرسنل تولیدی 11
2-3-پرسنل اداری و خدمات 11
فصل چهارم 12
هزینه ها 12
معرفی هزینه ها 13
برآورد هزینه استهلاک 14
زمین محل اجرای طرح : 15
محوطه سازی : 15
ساختمانها : 16
میزان سرمایه گذاری : 16
محاسبه هزینه ها : 17
محاسبه سود و زیان ویژه  ( ارقام به میلیون ریال ) 18
تاسیسات مورد نیاز : 20
وسایل نقلیه : 21
تاسیسات اداری : 21
هزینه های قبل از بهره برداری : 22
هزینه های جاری : 22
هزینه استهلاک : 23
هزینه سوخت و انرژی : 23
جمع هزینه های جاری طرح : 24
فصل پنجم 25
شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز 25
تاریخچه پرورش مرغ : 26
تاريخچه پرورش مرغ در ايران 28
روش هاي گرمايشي 30
مزاياي دستگاه هاي گرم كننده تابشي در مرغداري ها 31
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی 32
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 32
کیفیت پوسته  (shell Quality) 33
روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی 34
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی 35
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 35
۱-  پوسته اصلی تخم مرغ  (shell) : 35
۲-  کوتیکول(cuticle) : 36
۳-  غشاهای پوسته  (shell membranes) : 36
۴-  PH بالای آلبومین: 36
۵-  آنزیمهای ضد میکروب: 36
اهمیت آب در صنعت مرغداری 37
باکتری درحد قابل قبول 38
ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ 39
ساختمان شیمیایی تخم مرغ : 39
خواص بیوشیمیایی سفیده  : 41
اوآلبومین  (Ovalbumin ) : 41
کونالبومین  ( Conalbumin ) : 42
اووموکوئید  ( Ovomucoid ) : 43
فصل ششم 44
چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی 44
جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید 45
نتیجه گیری : 47

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
 

 

تاریخچه پرورش مرغ :
مرغ در حدود  ۵۰۰۰-۵۵۰۰  سال قبل از ميلاد مسيح در هندوستان، سوماترا و جاوه اهلى شده است که براى مصارف غذائى، مذهبى، نمايش و شرط‌بندى و جنگ انداختن با يکدگير به‌کار گرفته مى‌شد. بشر اوليه با درست کردن لانه و دادن غذا به زنده ماندن و توليد نسل مرغ کمک کرده است.   
استفاده از گوشت مرغ و تخم‌مرغ به‌عنوان غذاى انسان تاريخچهٔ بسيار قديمى دارد. نحوهٔ ذبح و آماده کردن مرغ براى مصارف انسانى با پيشرفت فرهنگ و تمدن بشرى تغيير کرده است؛ طورى که امروزه نحوهٔ کشتار و آماده کردن مرغ از نظر تجارى مصرف گوشت و بهداشت عمومى حائز اهميت است.  
در جوامعى که دچار کمبود چراگاه‌هاى طبيعى هستند و از طرف ديگر به‌عللى از نظر مراتع مصنوعى محدوديت دارند، براى تأمين پروتئين حيوانى کافى براى مصارف انسانى توسعهٔ هرچه بيشتر صنعت پرورش طيور ضرورت انکارناپذيرى دارد. زيرا نگهدارى و پرورش طيور احتياج به مراتع و چراگاه‌هاى وسيع ندارد و مى‌توان در محيط محدود با استفاده از مازاد مواد غذائى غيرقابل استفاده براى انسان، مثل بقاياى کارخانجات روغن‌کشي، لبنيات‌سازى کشتارگاه‌هاى صنعتى (دام و طيور) شيلات، کنسروسازى و غيره، در مدت زمان کوتاهى توليد گوشت و تخم‌مرغ کافى در مرغ نمود. در جدول زير مقدار گوشت مرغ توليد شده در جدول توليد گوشت مرغ در جهان، قاره‌هاى مختلف و در کشورهاى مختلف در سال‌هاى مختلف نشان داده شده است.

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.