ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    6 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    6 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    460
تعداد کل بازدید ها :
    24905565
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 111.86 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 62 صفحه
تعداد بازدید : 424 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 196

فروشنده ی فایل

ZEYNAB1364
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان :کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 5
فصل اول 6
چکیده طرح 6
جدول نتايج چكيده طرح 7
فصل دوم 9
كليات در راستاي شناسائي محصول و ارتباط منطقي آن با زنجيره توليد 9
مقدمه 10
1-1 تعريف : 11
تعريف 11
طبقه بندي 11
دريك تقسيم بندي سوسيون ( سوسيس و كالباس ) را به دو رده تقسيم مي كنند: 11
بسته بندي 12
حد استاندارد 13
شرايط واردات : 13
جايگاه مصرف محصول 13
بررسي بازار محصول 13
چگونگي وميزان بكارگيري : 14
ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش و چگونگي روند تغييرات قيمت فروش محصول اصلي در داخل و خارج كشور 15
فصل سوم 17
بررسي و برآوردهاي فني 17
1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي و گزينش روش بهينه 18
2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد 18
مراحل فرآيند توليد سوسيس و كالباس بشرح زير ميباشد 18
1- آماده سازي گوشت 18
2- توزين مواد اوليه 19
3- اختلاط 19
4- كاتر 19
5- لفاف زني 19
6- پخت و دود دادن 20
سرد کردن 21
4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 23
1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه 23
گوشت 24
کنترل کیفیت حین تولید 26
مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی) 27
فرمولاسیون و کاتر 27
کنترل پر کردن و بسته بندی 28
پخت و دود 28
کنترل کیفیت محصول 28
آزمایشات شیمیائی شامل : 28
آزمایشات میکروبی شامل: 29
آزمایشات فیزیکی محصول شامل : 29
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل: 29
5-3 تعیین  و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 29
ظرفیت و برنامه تولید 29
برنامه تولید 30
مشخصه عملکرد واحد 31
6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه 31
بررسی  و مطالعه در خصوص مواد اولیه 31
گوشت 32
چربی 33
آب 33
مواد فیلر و اکستندر 34
چاشنی ها 35
طعم دهنده ها 36
مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس 36
جدول مواد اولیه مصرفی واحد 38
چرخ گوشت 39
میکسر 39
چاپر (کاتر بی صدا) 40
پرکن 40
اطاق پخت و دود 41
مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال) 41
آزمایشگاه 43
تعمیر گاه 43
وسائط نقلیه حمل و نقل 43
تاسیسات برق 44
سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات 44
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی 45
10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره 46
مساحت زمین و عملیات محوطه سازی 47
فصل چهارم 48
بررسي هاي مالي و اقتصادي 48
1-1-4 هزینه مواد اولیه 49
2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت) 50
سایر هزینه ها 50
3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی 51
2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها 51
1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها 51
2-2-4 هزینه وسائل نقلیه 53
3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد 53
4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی 54
5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 54
3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55
2-3-4 سرمایه در گردش طرح 55
هزینه سرمایه در گردش 56
3-3-4 کل سرمایه گذاری 56
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی 57
1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری  سرمایه ثابت 57
هزینه تعمیر و نگهداری 57
2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت 57
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید 58
1-5-4 قیمت تمام شده محصولات 58
سود 60
نقطه سربه سر 61
برگشت سرمایه 61
تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح : 61

 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
 

 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.