حجم فایل : 111.86 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 62 صفحه
تعداد بازدید : 424 مرتبه
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
عنوان :کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس
فهرست مطالب
خلاصه طرح : 5
فصل اول 6
چکیده طرح 6
جدول نتايج چكيده طرح 7
فصل دوم 9
كليات در راستاي شناسائي محصول و ارتباط منطقي آن با زنجيره توليد 9
مقدمه 10
1-1 تعريف : 11
تعريف 11
طبقه بندي 11
دريك تقسيم بندي سوسيون ( سوسيس و كالباس ) را به دو رده تقسيم مي كنند: 11
بسته بندي 12
حد استاندارد 13
شرايط واردات : 13
جايگاه مصرف محصول 13
بررسي بازار محصول 13
چگونگي وميزان بكارگيري : 14
ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش و چگونگي روند تغييرات قيمت فروش محصول اصلي در داخل و خارج كشور 15
فصل سوم 17
بررسي و برآوردهاي فني 17
1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي و گزينش روش بهينه 18
2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد 18
مراحل فرآيند توليد سوسيس و كالباس بشرح زير ميباشد 18
1- آماده سازي گوشت 18
2- توزين مواد اوليه 19
3- اختلاط 19
4- كاتر 19
5- لفاف زني 19
6- پخت و دود دادن 20
سرد کردن 21
4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 23
1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه 23
گوشت 24
کنترل کیفیت حین تولید 26
مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی) 27
فرمولاسیون و کاتر 27
کنترل پر کردن و بسته بندی 28
پخت و دود 28
کنترل کیفیت محصول 28
آزمایشات شیمیائی شامل : 28
آزمایشات میکروبی شامل: 29
آزمایشات فیزیکی محصول شامل : 29
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل: 29
5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 29
ظرفیت و برنامه تولید 29
برنامه تولید 30
مشخصه عملکرد واحد 31
6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه 31
بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه 31
گوشت 32
چربی 33
آب 33
مواد فیلر و اکستندر 34
چاشنی ها 35
طعم دهنده ها 36
مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس 36
جدول مواد اولیه مصرفی واحد 38
چرخ گوشت 39
میکسر 39
چاپر (کاتر بی صدا) 40
پرکن 40
اطاق پخت و دود 41
مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال) 41
آزمایشگاه 43
تعمیر گاه 43
وسائط نقلیه حمل و نقل 43
تاسیسات برق 44
سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات 44
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی 45
10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره 46
مساحت زمین و عملیات محوطه سازی 47
فصل چهارم 48
بررسي هاي مالي و اقتصادي 48
1-1-4 هزینه مواد اولیه 49
2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت) 50
سایر هزینه ها 50
3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی 51
2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها 51
1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها 51
2-2-4 هزینه وسائل نقلیه 53
3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد 53
4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی 54
5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 54
3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55
2-3-4 سرمایه در گردش طرح 55
هزینه سرمایه در گردش 56
3-3-4 کل سرمایه گذاری 56
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی 57
1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت 57
هزینه تعمیر و نگهداری 57
2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت 57
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید 58
1-5-4 قیمت تمام شده محصولات 58
سود 60
نقطه سربه سر 61
برگشت سرمایه 61
تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح : 61
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .