حجم فایل : 1.29 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 59 صفحه
تعداد بازدید : 554 مرتبه
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
فروشنده ی فایل
کارآفرینی کارخانه تولید ماست ،خامه و شیر پاستوریزه
فهرست مطالب
خلاصه طرح : 5
فصل اول 6
کلیات 6
1- 1 مقدمه : 7
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 8
محل اجزا : 8
1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 8
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : 8
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : 8
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 9
انواع محصولات تولیدی : 9
انواع شیر 9
انواع ماست 10
انواع خامه 10
تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار : 10
انواع فراورده های لبنی 11
شیر : 12
مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر 12
ترش شدن 13
شیر استریلیزه 14
شیر گاو 15
توزیع شیر 15
انواع شیر 16
شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد: 16
پاستوریزه کردن : 17
پاستوریزه کردن شیر 17
دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام 19
آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟ 20
ماست 21
تاریخچه 21
تخمیر و خواص شیمیایی 22
انواع ماست 23
طرز تهیه ماست 24
مواد لازم: 24
بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است: 25
ارزش غذایی 26
خامه : 27
انواع خامه 27
خامه ترش 28
شماره تعرفه گمرکی : 29
استاندارد های ملی محصولات : 29
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی : 30
ویژگی های میکروبیولوژی : 30
برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92 30
فصل دوم 31
روش انجام کار 31
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 32
بازدید از شرکت کاله 32
تجهیزات فرآیند شیر : 32
برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه : 33
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 33
وسایل نقلیه مورد نیاز : 34
برآورد مواد اولیه مورد نیاز : 34
برنامه زمان بندی اجرای طرح : 35
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 36
برآورد زمین و محوطه سازی : 36
برآورد ساختمان سازی : 37
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) 37
فصل سوم 38
امور مالی طرح 38
برآورد هزینه های زمین : 39
برآورد هزینه های ساختمان سازی : 39
برآورد هزینه های محوطه سازی : 40
جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی : 40
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری : 41
برآورد سرمایه ثابت : 41
برآورد سرمایه در گردش : 42
برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن : 42
برآورد سرمایه گذاری کل : 42
نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی : 43
برآورد هزینه های استهلاک : 43
برآورد هزینه های غیر عملیاتی : 44
برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات : 44
برآورد هزینه های عملیاتی : 45
برآورد هزینه های ثابت تولید : 45
برآورد هزینه های متغییر تولید : 46
برآورد هزینه های کل تولید : 46
محاسبه قیمت تمام شده : 47
برآورد قیمت فروش : 47
برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه : 48
برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز : 48
برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن : 49
برآورد هزینه های ماشین آلات تولید : 50
برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی : 51
برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل : 51
برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری : 52
محاسبه فروش کل : 52
محاسبه سود سالیانه : 52
هزینه تولید در نقطه سر به سر : 53
محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر : 53
محاسبه زمان بازگشت سرمایه : 53
درصد بازگشت سرمایه : 53
دوره برگشت سرمایه : 54
محاسبه فروش سرانه : 54
محاسبه سطح زیر بنای سرانه : 54
محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت : 55
فصل چهارم 56
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 56
خلاصه جدول سود و زیان : 57
نتایج حاصله از اجرای طرح : 58
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .