ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    12 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    12 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    539
تعداد کل بازدید ها :
    24913907
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
طرح کارآفرینی تولید چیپس میوه
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 1.37 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 49 صفحه
تعداد بازدید : 240 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 0

فروشنده ی فایل

cheshmak
سایر فایل ها
توضیحات :

طرح کارآفرینی تولید چیپس میوه

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4

فصل اول -  کلیات 5
1- 1 مقدمه : 6
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6
محل اجرا : 6
1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7
مجوز های قانونی : 7
مراحل صدور جواز تاسیس : 7
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 8
1-   اشخاص حقيقی 8
2-   اشخاص حقوقی 8
مدارك مورد نياز: 9
اصلاحیه جواز تاسیس : 9
تعریف: 10
صدور پروانه بهره برداری : 10
مراحل صدور توسعه طرح : 11

فصل دوم - روش انجام کار 12
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 13
بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات 13
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 13
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 14
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 14
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 15

فصل سوم -  امور مالی طرح 16
جدول 1 طبقه بندی برگه کیوی 17
جدول 2 تولیدکنندگان عمده میوه جات خشک در جهان (واحد وزن :تن) 17
ادامه جدول 2 18
جدول 3 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 1385 18
جدول 4 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40% 19
جدول 5 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1383 – 1379 20
جدول 6 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379 21
نمودار 1 روند واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379 21
جدول 7 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1385-1379 22
نمودار 2 روندتولید میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379 22
جدول 8 میزان مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379 22
نمودار 3 روند مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379 23
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385 23
جدول 9 میزان صادرات میوه جات خشک بین سال های 1383-1379 34
نمودار 5 روند صادرات میوه جات خشک از سال 1379 تا 1383 35
جدول 10 میزان میوه خشک مورد نیاز تا پایان برنامه چهارم توسعه 35
نمودار 6 روند نیاز به میوه خشک تا پایان برنامه چهارم توسعه 36
جدول 11 برآورد هزینه تامین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 37
جدول 12 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح 39
جدول 13 برآورد مسحت بخش های محوطه سازی 39
جدول 14 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی 40
جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی 41
جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل 42
جدول 17 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 42
جدول 18 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت 43
جدول 19 برنامه تولید برای سالیانه 280 تن چیپس میوه جات 43
جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه 280 تن چیپس میوه جات 44
جدول 21 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح 45
جدول 22 برآورد برق مصرفی واحد 45
جدول 23 میزان آب مصرفی (روزانه) 46
جدول 24 تاسیسات مورد نیاز 46
جدول 25 براورد هزینه انواع انرژی 47

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 48
نتایج حاصله از اجرای طرح : 49
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید چیپس از میوه جات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

- 1 مقدمه :
به طور کلی چیپس میوه جات به میوه هایی گفته می شود که قسمت خوراکی آن پس از رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر ، از میوه ها گرفته می شود .
خشک کردن میوه جات یکی از روش های جلوگیری از فساد میکروبی آنها است . در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت ، امکان فساد میکروبی بسیار کم می شود و سرعت دیگر واکنش های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می شود .
خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد ، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد . در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هایی می شود که مصرف آنها آسان تر است .

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.