ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    9 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    9 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    327
تعداد کل بازدید ها :
    24913695
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 517.51 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 30 صفحه
تعداد بازدید : 101 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 1

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات
 
1- 1 مقدمه 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 
محل اجرا 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان 
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح 
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه 
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 
تاریخچه و سابقه مختصر طرح 
تجارت مواد غذایی
مواد غذایی و سلامتی
سالم بودن رشته 
حساسیت به غذا
عادات رژیم غذایی
تغذیه
مجوز های قانونی 
مراحل صدور جواز تاسیس 
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس 
1- اشخاص حقیقی
2- اشخاص حقوقی
مدارك مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس 
تعریف
صدور پروانه بهره برداری 
مراحل صدور توسعه طرح 
فصل دوم - روش انجام کار
 
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 
بازدید از محل تولید رشته آشی و پلویی
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها 
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
فصل سوم - امور مالی طرح
 
1- سرمایه گذاری ثابت طرح 
1-1- زمین محل اجرای طرح 
2-1- محوطه سازی 
3-1- ساختمان ها 
4-1- تأسیسات و تجهیزات 
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی 
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه 
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی 
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری 
جدول هزینه های ثابت طرح 
2- هزینه های جاری طرح 
1-2- حقوق و دستمزد 
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 
2-2- مواد اولیه و بسته بندی 
3-2- هزینه سوخت و انرژی 
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری 
جدول هزینه های جاری طرح 
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید 
سرمایه در گردش 
جدول سرمایه گذاری 
قیمت تمام شده هر واحد تولید
قیمت فروش کالا
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
نرخ بازدهی سرمایه
دوره برگشت سرمایه
ارزش افزوده ناخالص
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
 
نتایج حاصله از اجرای طرح
 
1- 1 مقدمه : 
غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. 
مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. 
با توجه به ورود تکنولوژی های جدید و به همراه آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دوفاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
ماده اولیه این رشته ها گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این در شرایطی است که تعدادی از استان های کشور، رشته مورد نیاز خود را از سایر استان ها تأمین می کنند. لذا این امر لذوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.
 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید رشته آشی و پلویی
 
محل اجرا :
 
 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن
 
 
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
با توجه به همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید رشته آشی و پلویی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
 
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
 
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 8  نفر میباشد .
 
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
تجارت مواد غذایی
امروزه غذا در سراسر دنیا مبادله می شود. دسترسی به غذا دیگر محدود به ناحیه ای که ماده غذایی در آنجا پرورش می یابد و یا محدود به فصل و زمان خاصی نیست. از سال 1961 تا 1999 در سرتاسر جهان، افزایش قابل توجهی در صادرات مواد غذایی وجود داشت. اقتصاد برخی کشورها بسیار متکی بر صادرات مواد غذایی است (در برخی موارد، بیش از 80 %).
 
مواد غذایی و سلامتی 
محرومیت غذایی سبب سوء تغذیه و در نهایت فقر غذایی می گردد. این امر تاثیر مخرب و همه گیری بر سلامتی و مرگ و میر انسان می گذارد. در سال 2003م، تخمین زده اند که هر سال در سراسر جهان، 40 میلیون نفر به دلیل گرسنگی جان می سپارند. گاهی برای توزیع عادلانه غذا در زمان های کمبود مواد غذایی، مخصوصاً دوران جنگ، از جیره بندی استفاده می کنند. 
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.