ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    17 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    17 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    835
تعداد کل بازدید ها :
    24915045
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 674.84 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 41 صفحه
تعداد بازدید : 125 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 38

فروشنده ی فایل

cheshmak
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان :کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
کلیات 5
مقدمه : 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7
محل اجرا : 7
مشخصات متقاضیان : 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8
نام و کاربرد محصول 8
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود: 8
طبقه بندی محصول 9
مزایا و دلایل تولید محصول 9
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود: 9
بسته بندی محصول 10
کالاهای قابل جانشین 11
بررسی بازار و قیمت فروش 11
بررسی روند تولید 12
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است: 12
بررسی روند مصرف 12
بررسی روند واردات و صادرات 13
بررسی قیمت فروش محصول مشابه 13
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13
معرفی روش های مختلف تولید 14
تشریح فرایند تولید منتخب 15
1- تهیه خمیر: 15
2- بریدن و قطعه قطعه کردن: 15
3- گرد کردن: 16
4- زمان استراحت: 16
5-  فرم دادن به خمیر: 16
فریز کردن خمیر: 17
تهیه خمیر پیتزای کلفت: 17
1- مخلوط کردن: 17
2- تهیه خمیر: 17
3- رول کردن: 18
برش دادن خمیر: 18
5-  فریز کردن: 18
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت 18
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد: 19
HACCP و اهمیت آن: 20
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 21
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک 22
مجوز های قانونی : 23
مراحل صدور جواز تاسیس : 23
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 24
1-   اشخاص حقيقی 24
2-   اشخاص حقوقی 24
مدارك مورد نياز: 24
اصلاحیه جواز تاسیس : 25
تعریف: 25
صدور پروانه بهره برداری : 25
مراحل صدور توسعه طرح : 26
فصل دوم 27
روش انجام کار 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 28
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 28
نقشۀ استقرار ماشین آلات 29
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 30
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح : 30
فصل سوم 31
امور مالی طرح 31
سرمایه گذاری ثابت طرح : 32
خرید دفتر کار : 32
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی  : 33
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 34
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 35
وسایل اداري و خدماتی 35
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 36
هزینه هاي قبل از بهره برداري 36
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 37
هزینه متغیر : 37
قیمت تمام شده محصول : 38
هزینه کل سرمایه گذاری 38
فصل چهارم 39
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 39
نتایج حاصله از اجرای طرح : 40

 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد

 

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.