ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    17 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    17 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    906
تعداد کل بازدید ها :
    24915116
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 251.35 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 36 صفحه
تعداد بازدید : 141 مرتبه


قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 37

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی

فهرست مطالب

عناوین موجود
 
فصل اول - کلیات
 
1- 1 مقدمه 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 
محل اجرا 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان 
بسته بندی مواد غذایی و ظروف یكبار مصرف 
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح 
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه 
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 
تاریخچه و سابقه مختصر طرح 
بسته بندی مواد غذایی و ظروف یكبار مصرف 
مجوز های قانونی 
مراحل صدور جواز تاسیس 
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس 
1- اشخاص حقیقی 
2- اشخاص حقوقی 
مدارك مورد نیاز 
اصلاحیه جواز تاسیس 
تعریف 
صدور پروانه بهره برداری 
مراحل صدور توسعه طرح 
فصل دوم - روش انجام کار
 
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 
بازدید از محل بسته بندی مواد غذایی
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها 
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
فصل سوم - امور مالی طرح
 
1- سرمایه گذاری ثابت طرح 
1-1- زمین محل اجرای طرح 
2-1- محوطه سازی 
3-1- ساختمان ها 
4-1- تأسیسات و تجهیزات 
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی 
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه 
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی 
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری 
جدول هزینه های ثابت طرح 
2- هزینه های جاری طرح 
1-2- حقوق و دستمزد 
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 
2-2- مواد اولیه و بسته بندی 
3-2- هزینه سوخت و انرژی 
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری 
جدول هزینه های جاری طرح 
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید 
سرمایه در گردش 
جدول سرمایه گذاری 
قیمت تمام شده هر واحد تولید 
قیمت فروش کالا
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
نرخ بازدهی سرمایه
دوره بازگشت سرمایه
ارزش افزوده ناخالص
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
 
نتایج حاصله از اجرای طرح 
 
1- 1 مقدمه : 
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، چنانچه از واژه بکار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیارخوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
آلودگی و فساد مواد غذایی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتاً خروج مواد با ارزش غذایی از چرخه مصرف می گردد، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی مواد غذایی مد نظر ارائه دهندگان طرح می باشد. 
علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی است با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی مواد غذایی
 
 
محل اجرا :
 
 
 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن
 
 
 
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به این صنعت با توجه به این که بسته بندی مواد غذایی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و بهداشتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
 
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در یکی از صنایع ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
 
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 18 نفر میباشد .
 
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
ارایه دهندگان خدمات بسته بندی مواد غذایی كاملا در زنجیره‌ مواد غذایی دخیل بوده و عمیقا بر ایمنی و سلامت مواد غذایی تاثیر گذار هستند. این استانداردها ارایه دهنده دور نمای فنی خاصی را به منظور القای مسؤولیت پذیری در تولید كنندگان از طریق پایه گذاری گسترده سیستمهای مدیریت ایمنی شناخته شده برای مواد غذایی هستند. این استاندارد نمایانگر الزامات «انجام مسؤولیت» یا due diligence برای تولیدکنندگان بسته بندی، ارایه کنندگان خدمات بسته بندی و پرکردن و توزیع کنندگان برای ارایه شواهد لازم در دفاع حقوقی و نشان دادن تمهیدات لازم برای جلوگیری از حوادث می باشد.
استاندارد BRC IOP، ابتدا نشانگر دقیقی برای تولیدكنندگان مواد قابل استفاده در بسته بندی و نیز برای محصولات مشابه مرتبط با غذا همچون فویل آلومینیوم، كارد و چنگال یكبار مصرف، و فنجانهای پلاستیكی ارایه می دهد.
GMP FEFCOمنحصرا به تولید كنندگان مقوای مورد استفاده بسته بندی اختصاص داده شده است. اینها استانداردهایی جامع جهت پوشش دادن به بهداشت و سلامت و ایمنی محصولات در صنایع بسته بندی می باشند.
استاندارد ISO22000، استانداردی پایه ای است كه به سازمانها و شركتها این امكان را می دهد كه ریسكهای مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت كنند. این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا(catering)، تولید تجهیزات، ماشین آلات و مواد شیمیایی، و بخش خدمات نظیر کنترل آفات، شستشو، حمل و نقل و تدارکات را تحت پوشش قرار می دهد.
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.