ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    13 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    13 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    701
تعداد کل بازدید ها :
    24900493
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 0.91 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 53 صفحه
تعداد بازدید : 112 مرتبه


قیمت: 6,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 12

فروشنده ی فایل

cheshmak
سایر فایل ها
توضیحات :

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 5
فصل اول 6
کلیات 6
مقدمه : 7
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7
محل اجرا : 7
مشخصات متقاضیان : 8
دلایل انتخاب طرح : 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8
نام و کد محصولات 8
سس سوياي چيني 9
اين نوع سس سويا را با استفاده از دانه ي سويا به عنوان منبع اصلي و از غلات ديگر به مقدار كمتر تهيه مي كنند و دو نوع دارد : 9
الف - سس سوياي تازه/  روشن : 9
ب - سس سوياي قديمي / تيره : 10
سس سوياي ژاپني 10
الف - دسته اول : 10
ب - دسته دوم : 11
ج - دسته سوم : 11
د - دسته چهارم : 11
ر - دسته پنجم : 11
کد ISIC : 12
شماره تعرفه گمركي 12
شرايط واردات 13
بررسي و ارائه استاندارد ملي يا بين المللي 13
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني 13
بررسي قيمت هاي داخلي 13
مروري بر قيمت هاي جهاني محصول 13
موارد مصرف و كاربرد 14
بررسي كالاهاي جا يگزين و تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول 15
كشور هاي عمده توليد كننده و مصرف كننده 15
شرايط صادرات 16
وضعيت عرضه و تقاضا 17
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون 17
الف ) بررسي ظرفيت هاي بهره برداري 17
ب ) بررسي روند ظرفيت نصب شده توليد سس سويا در كشور 17
بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور 18
بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال 18
فرايند توليد سس سويا به صورت زير مي باشد . 18
درصد استفاده از ظرفيت اسمي در واحدهاي توليدي فعال 19
و ) نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد 20
بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا 21
پيش بيني عرضه در بازار آينده كشور 21
الف ) پيش بيني توليد داخل واحدهاي فعال 21
پيش بيني توليد داخل واحدهاي در حال ايجاد 22
با توجه به جدول بالا ، ظر فيت طرح هاي در حال ايجاد كه در آ ينده به ظر فيت نصب شده كشور اضافه خواهد شد، به صورت زير قابل پيش بيني است: 22
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385 23
جمع بندي عرضه 23
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاكنون 23
مصرف ظاهري از رابطه زير حاصل محاسبه و در جدول زير وارد شده است . 24
نمودار زير روند مصرف در سالهاي گذشته را نشان داده است . 25
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385 25
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم 25
برآورد ميزان تقاضاي داخل در آينده 25
برآورد قابليت صادرات در آينده 28
براي بررسي قابليت صادراتي محصول مورد مطالعه در آينده ، از دو روش مي توان استفاده كرد : 28
الف – استناد بر سوابق صادراتي در سالهاي گذشته 28
برآورد تقاضاي كل 30
جمع بندي و نتيجه گيري مطالعات بازار و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد از نگاه توجيه پذيري بازار 31
مجوز های قانونی : 32
مراحل صدور جواز تاسیس : 32
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 33
1-   اشخاص حقيقی 33
2-   اشخاص حقوقی 33
مدارك مورد نياز: 33
اصلاحیه جواز تاسیس : 34
تعریف: 34
صدور پروانه بهره برداری : 34
مراحل صدور توسعه طرح : 35
فصل دوم 36
روش انجام کار 36
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 37
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 37
مطالعات فني و تكنولوژيكي 38
بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها 38
الف ) نگاهي به روش توليد سس سويا 38
فرايند توليد سس سويا به سه مرحله اصلي زير تقسيم مي گردد . 38
مرحله اول : تهيه كوچي 38
مرحله دوم : تخمير نمكي 38
مرحله سوم : تصفيه 38
عمليات حرارتي ( استريليزاسيون ) 39
ليبل زني شيشه ها 39
بسته بندي شرينگ 39
قرنطينه محصول به مدت معين 39
ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول 40
مقايسه روش توليد معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان 40
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم )به صورت اجمالي( در فرآيند توليد 40
برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح 41
لحاظ كردن نقطه سربسر توليد 41
لحاظ كردن حداقل سود مورد انتظار 41
بررسي تحولات اساسي در روند تأمين اقلام عمده مورد نياز در گذشته و آينده 42
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح 42
انتخاب محل اجراي يك طرح توليدي عموماً براساس معيارهاي زير صورت مي گيرد: 42
بازارهاي فروش محصول 43
بازار تأمين مواد اوليه 43
احتياجات و نيازمند يهاي ديگر طرح 43
امكانات زير بنايي مورد نياز 43
حمايت هاي خاص دولتي 44
با جمع بندي مطالعات مكان يابي، محل اجراي مناسب اجراي طرح در جدول زير آمده است. 44
فصل سوم 45
امور مالی طرح 45
سرمایه گذاری ثابت طرح : 46
خرید دفتر کار : 46
هزینه زمین : 46
هزینه محوطه سازی : 47
هزینه ساختمان سازی : 47
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 48
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 48
وسایل اداري و خدماتی 49
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 49
هزينه هاي قبل از بهر هبرداري 49
هزينه هاي پيش بيني نشده 49
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 50
ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه، محل تامين و قيمت ارزي و ريالي آن 50
فصل چهارم 51
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 51
نتایج حاصله از اجرای طرح : 52

 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

مقدمه :
مطالعات امكان سنجي، مطالعات كارشناسي است كه قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. در اين مطالعات از نگاه بازار، فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد.
گزارش حاضر مطالعات امكان سنجي مقدماتي توليد سس از سويا مي باشد. اين مطالعات در قالب متدولوژي مطالعات امكان سنجي تهيه گرديده است و مطابق متدولوژي فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي با ز ار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امكانات سخت و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسايي شده و در نهايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذران و علاقه مندان محترم بتوانند كليه اطلاعات مورد نياز را كسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسير شفاف اقدام نمايند . اميد است اين مطالعات كمكي هرچند كوچك در راستاي توسعه صنعتي كشورمان بعمل بياورد .

نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید  سس سویا

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
   

دلایل انتخاب طرح :
محصول مورد مطالعه طرح حاضر ، هر چند در كليه خانوارها و اقشار مختلف جامعه بعنوان ماده كمك غذائي داراي كاربرد است ، ولي از نگاه كلان مي توان گفت كه اين محصولات اهميت استراتژيك خاصي در داخل كشور و بازارهاي جهاني ندارند و تنها از نگاه يك محصول مصرفي مي توان اين محصولات را مورد مطالعه و بررسي قرار داد .

وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
نام و کد محصولات
در فرهنگ لغت صنعت غذا ، سس ماده غذا ئي است كه بعنوان تكم يل كننده طعم غذا مورد استفاده قرار مي گيرد . به عبارت ديگر سس، ما يع غليظي است كه برا ي طعم و مزه دادن به انواع غذاها يا جذاب تر به نظر آمدن آنها به كار مي رود. اصل لغت سس، فرانسوي است كه خود ريشه لاتيني دارد.
سس سويا، نوعي سس تخمير شده است كه از سويا، غلات برشته ش ده، آب و نمك تهي ه مي شود . معمولاً در غذاهاي آسيايي از اين نوع سس استفاده مي شود. اگر چه سس سويا انواع مختلفي دارد، تمام آنها شورمزه بوده و قهوه اي رنگ مي باشند كه براي مزه دار كردن غذاها هنگام پخت و يا سر ميز مورد استفاده قرار مي گيرند .
اين سس اولين بار در كشور چين ابداع شد؛ اما امروزه در سراسر قاره آسيا به خصوص كشور ژاپن و حتي در ديگر نقاط دنيا از آن استفاده مي شود. البته سس سويايي كه مردمان ژاپن در تهيه ي غذايشان به كار مي برند با سس سوياي چيني بسيار متفاوت است. كه در اينجا به آنها اشاره شده است .

سس سوياي چيني
اين نوع سس سويا را با استفاده از دانه ي سويا به عنوان منبع اصلي و از غلات ديگر به مقدار كمتر تهيه مي كنند و دو نوع دارد :

الف - سس سوياي تازه/  روشن :
نوعي سس رقيق و به رنگ قهوه اي روشن مي باشد. اين سس در تهيه ي اغلب غذاها به كار مي رود و از آنجا كه رنگ آن روشن است، زياد رنگ غذ ا را تغيير نمي دهد .


ب - سس سوياي قديمي / تيره :
نوعي سس تيره و غليظ است كه تخمير شدن آن، مدت طولاني تري طول كشيده است. رنگ آن هم قهوه اي تيره مي باشد. به اين نوع سس سويا شيره قند اضافه مي كنند تا ظاهر متمايزي نسبت به ديگر انواع اين نوع سس داشته باشد. معمولاً از اين سس بر اي تزئين روي غذاها استفاده مي شود. اين سس عطر و طعم بهتري نسبت به سس سوياي رقي ق دارد؛ به علاوه نمك كمتري هم دارد .

سس سوياي ژاپني
سس سوياي ژاپني سنتي را به پنج گروه تقسيم مي كنند كه اين دسته بندي بر اساس مواد به كار رفته در تهيه سس و طرز تهيه ي آن انجام گرفته است. در انواع سس هاي سوياي ژاپني، گندم به عنوان ماده اصلي وجود دارد. بنابراين، سس سوياي ژاپني بايد قاعدتاً از سس سوياي چيني شيرين تر باشد .

الف - دسته اول :
كويكوچي، اين نام از منطقه ي كانتو در ژاپن گرفته شده است. ابتدا تنها در اي ن منطقه از اين نوع سس استفاده مي شد. اما سرانجام تمام ژاپني ها آن را به كار بردند . تقريبا 80 درصد سس سوياي توليد شده در ژاپن از اين نوع مي باشد. استفاده از اين نوع سس ميان مردمان ژاپن رايج است. براي تهيه ي آن از مقادير كاملاً مساوي گندم و سويا استفاده مي كنند .

 

ب - دسته دوم :
يوسوكوچي، اين سس به خصوص در ناحيه ي كانزاي ژاپن بسيار به كار مي رود. نسبت به سس كويكوچي شورتر و كم رنگ تر است. كم رنگ تر بودن اين نوع سس به اين دليل است كه در تهيه ي آن از شيره اي كه از برنج تخمير شده به دست مي آيد استفاده مي كنند. پس برنج يكي از اجزاي مهم در درست كردن اين نوع سس سويا مي باشد.

ج - دسته سوم :
تاماري، در تهيه اين نوع سس به طور عمده از سو يا و تنها مقدار كم ي گندم استفاده مي شود. اين نوع سس نسبت به كويكوچي تيره تر بوده و عطر بهتري دارد. اين نوع سس را سس سوياي اصلي مي نامند، چون طرز تهيه آن به سس سويايي كه دستورالعمل آن اول ين بار از چين به ژاپن آمد، بسيار شبيه مي باشد .

د - دسته چهارم :
شيرو، نوعي سس سوياي كمرنگ است. بر خلاف سس تاماري، در تهي ه سس شير و بيشتر از گندم و فقط كمي از سويا استفاده شده و همين مسئله باعث مي شود كه اين سس كمرنگ بوده و طعم شيريني داشته باشد .

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.