ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    25 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    25 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    518
تعداد کل بازدید ها :
    24900310
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
دانلود گزارش کارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگور
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 0.91 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : -
تعداد صفحات : 54 صفحه
تعداد بازدید : 167 مرتبه


قیمت: 6,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 5

فروشنده ی فایل

cheshmak
سایر فایل ها
توضیحات :

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگور

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 3

فصل اول -  کلیات 5
1- 1 مقدمه : 6
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7
محل اجرا : 8
1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 8
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8
مجوز های قانونی : 8
مراحل صدور جواز تاسیس : 9
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 9
1-   اشخاص حقيقی 9
2-   اشخاص حقوقی 10
مدارك مورد نياز: 10
اصلاحیه جواز تاسیس : 11
تعریف: 11
صدور پروانه بهره برداری : 11
مراحل صدور توسعه طرح : 12

فصل دوم -  روش انجام کار 13
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 14
بازدید از کارخانه تولید  روغن هسته انگور 14
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 14
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 15
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 16
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17

فصل سوم - امور مالی طرح 18
جدول 1 میزان اسیدهای موجود در روغن هسته انگور 19
جدول 2 خصوصیات شیمیایی روغن هسته انگور 19
جدول 3 خصوصیات فیزیکی روغن هسته انگور 20
جدول 4 میزان درجه حرارت روغن ها در حین ذخیره سازی ، انتقال ، بارگیری و تخلیه 21
جدول 5 میزان واردات در سال 79 22
جدول 6  میزان واردات در سال 80 22
جدول 7 میزان واردات در سال 81 23
جدول 8 میزان واردات سال 82 23
جدول 9 میزان  واردات در سال 83 24
جدول 10 میزان واردات در سال 84 25
نمودار 1 روند واردات روغن در طی سال های اخیر 26
جدول 11 مشخصات وارد کنندگان روغن هسته انگور 26
جدول 12 استانداردهای بین المللی برای خواص فیزیکی و شیمیایی روغن هسته انگور 27
جدول 13 آلاینده های فلزی 27
جدول 14 ویژگی های کیفی روغن پالایش شده هسته انگور 28
جدول 15 استانداردهای بین المللی برای دانه های روغنی 29
جدول 16 قیمت محصولات شرکت 30
جدول 17  قیمت روغن هسته انگور 30
جدول 18 توزیع محصولات و دانه های روغنی در خاورمیانه (1000 تن) 31
جدول 19 توزیع محصولات و دانه های روغنی در اروپا (1000 تن) 32
نمودار 2 مصرف انواع دانه های روغنی در دنیا 33
جدول 20 بررسی واحدهای تولیدی در دست اجرا 33
جدول 21 ترکیبات انگور 34
جدول 22 (صد هکتار) 34
جدول 23 سطح زیر کشت میزان تولید انگور کشور (سال زراعی 1381 – 1382) 35
چارت مواد حاصل از تفاله انگور 36
چارت واحد استخراج روغن از هسته انگور 36
شکل 1 سیستم پرس سرد 37
شکل 2 سیستم پرس سرد دوار 37
شکل 3 شستشو دهنده دوار 38
شکل 4 سیستم تمیز کردن دانه 38
شکل 5 واحد تصفیه روغن 39
شکل 6 فیلتر پرس 40
نمودار توزیع سطح بارور انگور استان ها نسبت به کل کشور (سال 82) 40
جدول 24 نرخ روغن خام 41
جدول 25 دستمزد روغن یارانه ای 41
جدول 26 نرخ فروش روغن یارانه ای در حد تناژ مصوب 42
جدول 27 میزان توزیع روغن براساس بسته بندی 42
جدول 28قیمت روغن های گیاهی (فروش آزاد ) 43
شکل 7 سالن آماده سازی هسته انگور 43
جدول 29 مشخصات فنی دستگاه روغن کشی شرکت الکترولوکس ساخت کشور سوئد – مدل 20 44
شکل 8  سیستم پرس سرد مدل 180 با ظرفیت 5 تن در روز برای همه دانه های روغنی شرکت زیت کرمان 45
شکل 9 سیستم پرس روغن مدل های 140 – 400 شرکت زیت کرمان 46
شکل 10 سیستم پرس سرد استخراج روغن سویا – شرکت زیت کرمان 46
جدول 30 محوطه سازی 47
جدول 31 ساختمان 47
جدول 32 هزینه های قبل از بهره برداری 48
جدول 33 برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات 48
جدول 34 برآورد حقوق و دستمزد 49
جدول 35 هزینه تعمیر و نگهداری و استهلاک 50
جدول 36 هزینه های ثابت و متغیر تولید 50
جدول 37 هزینه ماشین آلات و تجهیزات 51

فصل چهارم  - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 52
نتایج حاصله از اجرای طرح : 53

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

- 1 مقدمه :
این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید . روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سال هاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود .
روغن هسته انگور از هسته های انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار می گیرد .
روغن هسته انگور صد در صد طبیعی است و هیچ ماده ی شیمیایی به آن اضافه نمی شود این روغن برخلاف روغن های دیگر دود نمی کند و نمی سوزد . نه تنها بر طعم اصلی غذا تاثیر نمی گذارد بلکه اندکی طعم کره ای به آن می دهد و به همین دلیل و آنچه در زیر به آن اشاره خواهد شد مورد تحسین همگان قرار گرفته است .
این روغن منبع سرشاری از ویتامین E است که نقش بسیار موثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود . مصرف یک قاشق غذا خوری از روغن هسته انگور ، تقریباً نیاز روزانه بدن به ویتامین E را تامین می کند . روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید لینولئیک یعنی 68 تا 76 درصد است . این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می شود که بدن قادر به تولید آن نیست . این روغن دارای pronathrocynidins که نوعی از آنتی اکسیدان های بسیار خوب است ، بافت ها و نسوج بدن را از جراحت و آسیب ها محافظت می کند و دانه های انگور و عصاره آن منبع اصلی این مواد هستند . جالب است بدانیم که روغن هسته انگور به طور طبیعی فاقد کلسترول است .
این روغن در حالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یا HDL دارد میزان کلسترول مضر یا LDL و تری گلیسیرید (نمک های آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب ) را کاهش می دهد و به همین دلیل راهی مناسب برای پایین آوردن چربی های اشباع شده است و در نتیجه سبب کاهش خطرات ناشی از بیماری های قلب و عروق خصوصاً تصلب شرائین می شود . این روغن به خاطر خاصیت نرم کنندگی ، در صنایع آرایشی و بهداشتی مصارف فراوانی دارد . از این روغن برای حالت دهنده مو استفاده می شود که حاصل آن موهای پرپشت و براق و با قدرت رشد خوب به لطافت تارهای ابریشم خواهد بود .
برای تهیه ماده ی اولیه این روغن کشت مخصوصی صورت نمی گیرد و از سوی دیگر با استفاده از هسته انگور مانع از آلودگی محیط زیست می شود .
از این روغن در سالادها و انواع غذاها ، برای تهیه شیرینی ، گریل و سرخ کردن استفاده می شود . درجه حرارت مناسب برای روغن هسته انگور از سایر روغن ها مثل روغن زیتون ، کنجد و کانولا بیشتر است . چنانچه غذای تهیه شده با روغن هسته انگور را در یخچال نگهداری کنیم روغن آن سفت و سخت نمی شود . مصرف این روغن بسیار اقتصادی تر از سایر روغن هاست ، چرا که فقط نصف تا ثلث روغن هسته انگور در مقایسه با روغن های دیگر برای پخت و پز مورد نیاز است . این روغن گیاهی جایگزین مناسبی است برای سایر روغن ها که در تهیه سالاد و انواع پخت و پز و ختی تهیه شیرینی استفاده می شوند .

 

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.