ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    14 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    14 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    980
تعداد کل بازدید ها :
    24902872
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 1.26 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 46 صفحه
تعداد بازدید : 197 مرتبه


قیمت: 6,700 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 42

فروشنده ی فایل

ZEYNAB1364
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع: کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
کلیات 5
مقدمه : 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6
محل اجرا : 6
مشخصات متقاضیان : 6
دلایل انتخاب طرح : 7
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 7
فندك 7
طبقه بندي محصول 8
براساس يك نوع طبقه بندي ديگر فندك به سه دسته تقسيم ميشود كه در زير توضيح داده شده است. 8
فندك هاي شعله اي خود به دو دسته تقسيم ميشوند: 9
مشخصات فني محصول 10
كد محصول 14
شماره تعرفه گمركي 14
شرايط واردات 15
بررسي و ارائه استاندارد ملي 15
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت داخلي و جهاني محصول 16
توضيح موارد مصرف و كاربرد 17
بررسي كالاهاي جايگزين و تجزيه و تحليل اثرات آن بر محصول 17
كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده محصول 17
شرايط صادرات 18
وضعيت عرضه و تقاضا 19
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد 19
بررسي وضعيت طرح هاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا 19
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم 20
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه 20
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم 21
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم 22
بررسي اجمالي تكنولوژي و روشهاي توليد و عرضه محصول در كشور 24
مجوز های قانونی : 24
مراحل صدور جواز تاسیس : 25
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 25
1-   اشخاص حقيقی 25
2-   اشخاص حقوقی 25
مدارك مورد نياز: 26
اصلاحیه جواز تاسیس : 26
تعریف: 27
صدور پروانه بهره برداری : 27
مراحل صدور توسعه طرح : 28
فصل دوم 29
روش انجام کار 29
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 30
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 30
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم 31
بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي طرح 31
ميزان مواد اوليه مورد نياز و محل تامين آن 33
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح 34
بررسي و تعيين ميزان تامين آب، برق، سوخت، امكانات مخابراتي و ارتباطي 35
-آب 35
-  برق 36
الف ) برق مورد نياز خط توليد و تأسيسات 36
ب ) برق روشنايي ساختما نها و محوطه 36
تأسيسات سوخت رساني 37
وضعيت حمايت هاي اقتصادي و بازرگاني 37
حمايت تعرفه گمركي (محصولات و ماشين آلات)  و مقايسه با تعرفه هاي جهاني 38
-  حمايت هاي مالي (واحدهاي موجود و طرح ها ) بانكها و شركتهاي سرمايه گذار 39
فصل سوم 40
امور مالی طرح 40
سرمایه گذاری ثابت طرح : 41
خرید دفتر کار : 41
هزینه زمین : 41
هزینه محوطه سازی : 42
هزینه ساختمان سازی : 42
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 43
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 43
هزینه حق انشعاب ها : 44
وسایل اداري و خدماتی 44
وسایل نقلیه : 44
هزینه هاي قبل از بهره برداري 45
هزینه هاي پیش بینی نشده 45
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 45
فصل چهارم 46
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 46
نتایج حاصله از اجرای طرح : 47

 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید فندک آشپزخانه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دلایل انتخاب طرح :
امروزه در کشور ما به دليل رونق صنعت پتروشيمي، ساخت انواع كالاي مصرفي و نهايي نيز با رشد روز افزوني روبرو است. به دليل توليد اكثر پلاستيك هاي پر مصرف در داخل كشور امكان توليد محصولات نهايي از اين موارد فراهم شده است. به نظر  مي رسد كه با توجه به ضرورت عرفي استفاده از چنين وسيله اي و جاي داشتن آن در فرهنگ مصرفي عده اي از افراد و طبقات جامعه ميتوان به جاي اقدام به ورود آن از كشورهاي بيگانه و به هدر رفتن ارز مصرفي حاصل به برپايي واحد مشابه كه به اندازه كافي داراي توجيه فني و اقتصادي باشد، مبادرت ورزيد.

وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 29 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
فندك
نام كالاي مورد نظر فندك آشپزخانه مي باشد و جزو كالاهاي نهايي به حساب مي آيد . فندك وسيله اي است كه براي توليد جرقه و شعله به كار برده مي شود. كاربرد فندك عمدتا براي روشن كردن وسايل گازسوز و نفت سوز ميباشد.


 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.