ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    14 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    14 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    621
تعداد کل بازدید ها :
    24899656
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآفرینی پرورش شترمرغ
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 103.68 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 66 صفحه
تعداد بازدید : 113 مرتبه


قیمت: 4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -2

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ

فهرست مطالب

 
فصل اول – معرفی طرح
 
مشخصات محصول
نام و کاربرد محصول
مشخصات فنی محصول
معرفی روشهای تولید
تشریح مختصر فرایند
 
فصل دوم – تعیین ظرفیت
 
2-2-تعیین ظرفیت تولید
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
 
فصل سوم – معرفی نیروی انسانی
 
معرفی نیروی انسانی
1-3-برآورد پرسنل تولیدی
2-3-پرسنل اداری و خدمات
 
فصل چهارم – هزینه ها
 
معرفی هزینه ها
برآورد هزینه استهلاک
 
فصل پنجم – شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز
 
تاریخچه :
آشنایی با صنعت پرورش شترمرغ
تاریخچه پرورش شترمرغ
انواع شترمرغ
شترمرغ آفریقای جنوبی (struthio camelus australis )-گردن آبی
شتر مرغ آفریقای شمالی (struthio camelus camelus )-گردن قرمز
شترمرغ آفریقای شرقی (struthio camelus massaicus )-گردن قرمز
شترمرغ سومالی (struthio camelus molibdophanes )-گردن آبی
شترمرغ آفریقایی اهلی شده (struthio camelus domesticus )-گردن سیاه
محصولات شترمرغ
گوشت،پوست،پر و روغن
گوشت
ارزش غذایی گوشت شتر مرغ
مقایسه مواد مغذی ( در 100 گرم گوشت لخم پخته شده)
پر
سایر محصولات شترمرغ
مشخصات ظاهری شترمرغ
تولیدمثل
پرورش شترمرغ
روش باز
روش بسته
روش نیمه باز
استفاده از این روش چند مزیت دارد که عبارتند از:
نکات مهم در پرورش شترمرغ
آب،پروتئین ،کربوهیدرات،چربی،مواد معدنی و ویتامین ها
روشهای شروع به کار
تغذیه شتر مرغها:
فیزیولوژی هضم:
مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی:
نحوه نگهداری شترمرغ
آشنایی با بخشهای اصلی پرورش شترمرغ
دوره تولید مثل
مزرعه تولید تخم باید امکانات زیر را دارا باشد:
تغذیه دوره تخمگذاری:
دوره استراحت
پرکنی.
جداکردن نرها و ماده‌ها.
طبیعی:
مصنوعی:
مقدمات:
دستگاه:
نگهداری جوجه تا 3 ماهگی
روش طبیعی(با مادر):
روش مصنوعی(بدون مادر):
نکته: عوامل مرگ و میر جوجه‌ها:
روغن شترمرغ
پیشنهاد ضوابط بهداشتی کشتارگاه شترمرغ
نحوه کار کشتارگاه
بهداشت افراد ( پرسنل ) ، مکانها و وسایل :
بهداشت کشتار
خلاصه ای از بیماریهای شترمرغ
عفونتهای ویریوسی
نیوکاسل
آبله طیور
آنفولانزای طیور
عفونتهای باکتر یایی
عفونت های بند ناف و کیسه زرده
پنومونی
آنژینهای کلی باسیلی
مسمومیت خونی
انتریت نکروتیک ( عفونتهای کلستریدیایی)
گاستریت مگا باکتریال
عفونت کمپیلو باکتریایی
عناوین
سل
عفونت چشم ها
کونژونکتیویت ، رینیت و سینوزیت
مایلکو پلاسموز
اورنیتوز
قارچها و تخم ها
کاندیدیاز:
اسپرژیلوز
درماتیت قارچی
انگلهای داخلی
کوکسیدیوز
هیستومونیاز
کرم نواری شترمرغها -  houttuynia struathionis 
کرم نخی شکل(libyostrongylus douglassi)
کرمهای معدی و دیگرنماتودها
انگلهای خارجی
کنه ها
شپش
جربهای ساقه پر
مگس ها ( تاسرانیا)
بیماریهای تغذیه ای
کمبودها
تغییر شکل غضروف و استخوانها
انسداد
پیچ خوردگی
راشیتیسم
متفرقه :
پاهای باز ( سندرم پاکمانی )
تغییر شکل پاها
آنفولانزای شترمرغ :
 
فصل ششم - چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی
 
نتیجه گیری  
 
تاریخچه :
مصریان باستان در  2000سال قبل شتر مرغ را برای کشیدن ارابه تربیت می کردند. آرسینو ملکه مصری بر شتر مرغ زین شده ای سوارمی شده است. گروههای شترمرغ گاهی اوقات در روم برای کشیدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار می گرفتند. ژنرالهای رومی کلاه خودهای رزمی خود را با پرهای شترمرغ، به عنوان نشانه ای از رهبری (فرماندهی) می آراستند. همسران آنها خود را با پرهای شترمرغ به عنوان سلطنتی می آراستند و در کارهای روزمره سوار برشتر مرغ می شدند. پوسته تخم شتر مرغ در غارهای چین کشف شد که متعلق به  2500سال قبل است که توسط انسانها مورد استفاده واقع می شدند. شواهدی بدست آمده که پیشنهاد می کند که بوشمن های اولیه در افریقای جنوبی این پرندگان بزرگ را برای گوشت شکار می کردند. از پوسته های شتر مرغ به عنوان ظروف آب استفاده می کردند از آنها تخت های تزئینی می ساختند. نقاشی های قدیمی شتر مرغ، در معابد مصری کشف شدند بیانگر آن است که آنها تا حدی بوسیله مصریان اهلی شده بودند. شتر مرغ نشانه تِمی ، الهه مصری صداقت و عدالت بوده است. فراعنه و خانواده هایشان جزء طبقات برتری بودند که می توانستند دارای بادبزنهای ساخته شده از پر شتر مرغ باشند. روغن شتر مرغ توسط مصریان و رومیان باستان به عنوان ماده آرایشی و برای ماده ای جهت درمان درد و روماتیسم استفاده می شد. در دهه  1700  ماری آنتوانت پرهای شتر مرغ را به عنوان یک مد دلخواه زنان مجدداً معرفی نمود. آنچه اتفاق افتاد انفجاری در صنعت پر شتر مرغ بود که در طول قرن نوزدهم و نیز در قرن بیستم ادامه یافت. در دوره معاصر شتر مرغ، پس ازآنکه به واسطه شکار برای برداشت پرهای باشکوهش منقرض شده بودند، در اکثر مناطق قلمرو طبیعی است در وضعیت حفاظت شده جنوبی قرارداد. مزارع شترمرغ در حال حاضر به طور گسترده در سراسر دنیا راه اندازی می شوند. تولید پر، گوشت، روغن و تخم برای بازار جهانی آن می کنند.
 
آشنايی با صنعت پرورش شترمرغ
شترمرغ(struthio camelus  ) بزرگترين پرنده زنده است كه متعلق به خانواده ratite  ها به معناي سينه پهنان مي باشد. اعضاي اين خانواده بوسيله عدم قدرت پرواز‍،توانايي دويدن و فقدان جناق در استخوان سينه شان شناخته مي شوند. اين پرندگان بسيار مقاوم بوده و به آساني مي توانند با شرايط گوناگون اقليمي سازگار شوند. آنها مي توانند در چراگاه هاي فقيري كه گاو و گوسفند قادر به رشد و زندگي نيستند،زنده بمانند.
 
تاريخچه پرورش شترمرغ
در حدود سال هاي  1860  تقاضاي زيادي براي پر شترمرغ،منجر به اهلي كردن آن در آفريقاي جنوبي شد . پس از اختراع دستگاه جوجه كشي مصنوعي ، در سال  1870  اين حرفه تبديل به حرفه اي بسيار سودآور گرديد اما از سال  1914  به بعد،تقاضا براي پر كاهش يافت و در اواخر دهه  80،توجه به گوشت و پوست اين پرنده باعث رونق مجدد اين صنعت شد و تا به امروز اين روند ادامه دارد.
 
انواع شترمرغ
شترمرغ آفريقاي جنوبي (struthio camelus australis  )-گردن آبي
شتر مرغ آفريقاي شمالي (struthio camelus camelus  )-گردن قرمز
شترمرغ آفريقاي شرقي (struthio camelus massaicus  )-گردن قرمز
شترمرغ سومالي (struthio camelus molibdophanes  )-گردن آبي
شترمرغ آفريقايي اهلي شده (struthio camelus domesticus  )-گردن سياه
 
مورد اخير نوع اهلي شده اي مي باشد كه از قرن گذشته در آفريقاي جنوبي توليد شده است كه نتيجه تلاقي بين زيرگونه هاي مختلف با انتخاب بهترين پر،بالاترين باروري و مقاوم ترين در حمل و نقل مي باشد.مزاياي هر يك از اين گونه ها بدين شرح است:
 
گردن آبي:جوجه ها مقاوم تر با درصد قدرت زنده ماني بيشتر اما توليد تخم كمتر
گردن قرمز:قد بلندتر،توليد گوشت بيشتر،بلوغ ديرتر و توليد تخم كمتر
گردن سياه(شترمرغ اهلي):مطيع تر،توليد تخم بالا اما جوجه ها ضعيف تر،جثه كوچكتر و توليد گوشت كمتر
 
محصولات شترمرغ
گوشت،پوست،پر و روغن
گوشت
گوشت شترمرغ،گوشت قرمز است . طعم، بافت و رنگ گوشت شترمرغ شبيه به گوشت گاو بوده اما ميزان چربي،كالري و كلسترول آن كمتر است. به علاوه گوشت شترمرغ ميزان بالايي از عناصر كم نياز مانند روي و منيزيم را نيز داراست. اين گوشت نياز بدن به ويتامين PP(نياسين) را تامين كرده و نسبت به ساير گوشت ها مقادير بيشتري ويتامين هاي A ، C ، B1  و B2  دارد. همچنين ميزان گوشت بدست آمده از هر شترمرغ نيز بسيار قابل توجه است. يك شترمرغ  12  ماهه با وزن زنده  100  كيلوگرم، لاشه اي با وزن  60  كيلوگرم توليد خواهد كرد. از اين  60  كيلوگرم،21  كيلوگرم گوشت درجه يك (استيك و فيله) و  14  كيلو گرم گوشت درجه دو(گوشت لخم) و مابقي استخوان و چربي خواهد بود.اين مقادير بسته به سن،جنس و روشهاي مديريتي تغيير مي كند.
 
 
 
 
 
 
ارزش غذايي گوشت شتر مرغ 
مقايسه مواد مغذي ( در  100  گرم گوشت لخم پخته شده)
 
 
 
پر
بهترين محصول شترمرغ،پرآن است.كيفيت پرهاي شترمرغ كاملا منحصر به فرد است. حتي پيشرفته ترين فن آوري قادر به تقليد زيبايي،لطافت و مواجي طبيعي پر شترمرغ نيست. همچنين هيچ ابزاري به واسطه خاصيت توليد الكتريسيته ساكن مانند پر شترمرغ،كارايي لازم براي نظافت را ندارد.از پرهاي با كيفيت عالي در ساخت لوازم تزييني،كلاه و لباس استفاده مي شود.ساير انواع پرها براي تميز كردن ماشين آلات و تجهيزات ظريف و گردگيري مورد استفاده قرار مي گيرند. بهترين پرها از مناطق خشك تر جهان بدست مي آيد و با كيفيت ترين آنها، پرهاي توليدي در آفريقاي جنوبي است.
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.