ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    20 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    20 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    930
تعداد کل بازدید ها :
    24902822
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 115.35 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 46 صفحه
تعداد بازدید : 87 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 1

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

فهرست مطالب

فصل اول - معرفی طرح
 
مشخصات محصول
نام و کاربرد محصول: تشریح مختصر فرایند
 
فصل دوم – تعیین ظرفیت
 
تعیین ظرفیت انجام فعالیت
برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
 
فصل سوم - معرفی نیروی انسانی
 
برآورد پرسنل تولیدی
پرسنل اداری و خدمات
 
فصل چهارم - معرفی هزینه ها
 
تعریف هزینه های سالیانه
برآورد هزینه استهلاک
 
فصل پنجم -  شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز  
 
چای چیست
خواص چای          
تاریخچه چای:
کشت چای درایران
مشخصات چای:
تقسیم بندی چای از لحاظ زراعی 
تقسیم بندی گیاه چای از لحاظ طرز تهیه و تولید 
انواع چای 
چای سیاه 
چای سبز:
چای اولنگ
چای قالبی 
انواع چای 
ترکیبات چای 
ترکیبات اساسی برگ چای عبارتند از 
ارزش غذایی چای 
مراحل تولید چای 
مراحل تولید چای به شیوه ارتدوکس ( سنتی )‌ به طور خلاصه عبارت است از :
الف ) پلاساندن 
ب - مالش 
ج - تخمیر 
د - خشک کردن 
درجه بندی چای :
رنگ چای :
نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها 
طرز دم کردن چای :
چند پیام بهداشتی :
تقلب در چای :
استانداردهای بسته بندی چای :
نوعی دیگر از مراحل تولید چای :
مرحله اول دریافت برگ سبز چای
مرحله دوم : پلاس  
تراف ها
مرحله سوم : مالش
دستگاه مالش
مرحله چهارم :‌ تخمیر
مرحله پنجم : خشک کردن
دستگاه خشک کن
مرحله ششم : جدا سازی و سورتینگ
مراحل تولید :
Rolling
Method
Roll-breaking and sifting
اکسیده شدن ( تخمیر )
مراحل
علم شیمی
گرمایش
تغذیه خشک کننده با هوای گرم و هوای جاری
هوای جاری :
درجه بندی و دسته بندی
بسته بندی
چای مرغوب، چای نا مرغوب 
چای مرغوب 
این لکه‌های روغنی 
چای کدر یا پررنگ 
چای‌ درمانی‌         
نقش‌ چای‌ در پیشگیری‌ و درمان‌ انواع‌ بیماری‌ها 
چای‌های معطر      
خصوصیات محافظتی چای     
اثرات دیگر چای 
 
فصل ششم – خلاصه مطالعات فنی و نتیجه گیری
 
چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی
نتیجه گیری  
مقدمه :
چای که به زبان انگلیسی TEA  و چینی TAY  یا CHAI  نامیده می شود ، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است . بوته چای دارای برگهای ساده ، غالباً پایا ، متناوب و گل هایی معمولا نر - ماده و منظم است . چای دارای دو گونه مهم چینی CAMELLTA SINESIS  و آسامی CAMELLTA ASSAMICA  و یک زیر گونه کامبوجی می باشد . چای را از سرشاخه های جوان و ترد شامل دو یا سه برگ و جوانه های ناشکفته انتهایی و با عملیاتی چند بر روی آنها می سازند . 
چای نوعی نوشیدنی بسیار رایج است که مانند قهوه در ردیف رایج ترین و مهم ترین نوشابه های مطبوع و مورد مصرف در بیشتر جهان می‌باشد . 
چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است . ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین . هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد . چای دارای اثر انرژی زایی بالایی می باشد . بطوری که یک فنجان چای  ۴  کیلو کالری انرژی به بدن می رساند . مصرف زیاد چای می تواند باعث طپش قلب . عصبانیت . اضطراب . بی خوابی و لاغری شود  . 
 
خواص چای
چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است . ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین . هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد .
 
 
 تاریخچه چای: 
تحقیقات نشان می دهد که بوته چای را در حدود۳هزار سال (ق.م) در چین می شناخته اند . کیاه چای و واریته های آن به حالت وحشی در شمال هند درناحیه ای به نام اسام می روییده . از نظر کاشت و مصرف چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا در حدود  ۲۷۰۰  سال (ق.م) کشت می شده وبه مصرف می رسیده در زمانهای گذشته کاهنهای بودایی برای کمتر خوابیدن از چای استفاده می کرده اند و افسانه ای دراین مورد هست که می گوید کاهنی بنام بودهیدهارما در مراجعت از ژاپن به خواب می رود و پس از بیدار شدن برای تنبیه شدن مژه های خود را کند وروی زمین ریخت این مژه ها در خاک ریشه داد وتبدیل به درخت چای شد . انتشار این گیاه از چین به ژاپن وهند و از قرن پانزدهم در اروپا کشت چای رایج شد. 
 
کشت چای درایران: 
از اوایل قرن بیستم چایکاری در ایران آغاز شد . قبل از سال  ۱۲۸۰(ه . ش ) کشت چای درایران رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای قهوه می نوشیدند . به همین دلیل چایخانه های ایران همان نام قدیمی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند  . 
علاقه دولت ایران به کشت چای در سال  ۱۲۸۰  (ه .ش) باعث شد تا سفیر ایران در هند بنام حاج محمد میرزا کاشف السلطنه ماموریت یافت تا چگونگی کشت چای را بیاموزد . ایشان پس از مدتها کار و تلاش روی مزارع چای در هند موفق شد اصول و فنون چایکاری را بیاموزد و با موافقت دولت هند تعداد  ۲۰۰۰  نهال چای به ایران بیاورد و آنها را در زمینی در نزدیکی شهر لاهیجان بکارد . پس از آن بود که بتدریج کشت چای در ایران رواج یافت  . 
 
 مشخصات چای: 
گیاه چای از تیره  teaceae است . نوع پرورشی آن بنام  camellia sineasis است. به دو شکل وحشی وپرورش یافته است . در حالت وحشی ارتفاع ان ارتفاع آن به  ۱۰- ۱۵  متر می رسد که اغلب در کشورهای خاور دور می روید . انواع پرورشی آن دارای ارتفاع  ۵۰  - ۷۰  متر است . که حداکثر به  ۲  متر می رسد  . 
 
 تقسیم بندی چای از لحاظ زراعی  : 
۱) گونه چینی  
۲) گونه اسامی و کامبوجی  
۳) نژادهای دو رگه  
 
▪ تقسیم بندی گیاه چای از لحاظ طرز تهیه و تولید  : 
۱) چای سیاه  
۲) چای سبز  
۳) چای اولنگ  
۴) چای قالبی  
 
 
 انواع چای  
▪ چای سیاه  
این نوع چای پس از انجام تمام مراحل چایسازی بدست می آید این نوع چای به دو طریق رسمی یاارتدکس و غیر رسمی بدست می آید در روش ارتدکس که همان روش چایسازی ایران نیز می باشد تمام مراحل تهیه چای از قبیل : پلاس ومالش و تخمیر و خشک شدن انجام می گیرد این نوع چای دارای درجه بندی هایی مثل :چای قلم . پیچیده . باروتی . و ... می باشد . در چای غیر رسمی از ماشین هایی استفاده می شود که در آن مرحله پلاس حذف می شود . این چای در ایران استفاده نمی شود  . 
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.