ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    6 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    6 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    404
تعداد کل بازدید ها :
    24873988
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,241 كاربر
گزارش کارآفرینی راه اندازی گلخانه
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 224.68 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 54 صفحه
تعداد بازدید : 92 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -1

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

پروژه کارآفرینی راه اندازی گلخانه

فهرست مطالب

فصل اول – معرفی طرح
 1-2-مشخصات محصول
1-1-2- نام و کاربرد محصول
2-1-2-مشخصات فنی محصول 
3-1-2-معرفی روشهای تولید 
4-1-2-تشریح مختصر فرایند 
 
فصل دوم – تعیین ظرفیت
 2-2-تعیین ظرفیت تولید
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
 
فصل سوم – معرفی نیروی انسانی
 معرفی نیروی انسانی
1-3-برآورد پرسنل تولیدی
2-3-پرسنل اداری و خدمات
 
فصل چهارم – هزینه ها
 معرفی هزینه ها
برآورد هزینه استهلاک
 
فصل پنجم – شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز
 تعریف گلخانه
انواع گلخانه ها 
۱) گلخانه های چوبی 
انواع بسترهای كاشت محصولات گلخانه ای 
عملكرد= تولیدات گلخانه ای 
شرایط لازم برای احداث گلخانه 
محل مناسب احداث گلخانه 
وجود آب كافی با كیفیت مناسب 
EC مناسب برای كشت محصولات گلخانه ای 
تجهیزات و ادوات مورد نیاز در گلخانه ها 
الف) انواع سیستم گرمایشی: 
۱) سیستم مركزی: 
۲) سیستم موضعی: 
۱) سیستم خنك كننده تابستانه: 
آفات و بیماریهای مهم گلخانه ای در مناطق مرکزی: 
الف) آفات گلخانه ای 
انواع گلخانه های ثابت: 
گلخانه یكطرفه: 
گلخانه دو طرفه: 
گلخانه نیمه دو طرفه: 
سرمایش گلخانه : 
سرمایش گلخانه : 
استاندارد در گلخانه: 
مزایای استفاده از این روش به شرح زیر می باشد: 
افزایش طول دوره رشد گیاهان و مخصوصاً سبزیجات میوه ای 
كمترین استفاده از مواد سمی و شیمیایی برای كنترل آفات و بیماریها 
كاهش هزینه های جاری تولید 
ساختمان گلخانه 
گرمایش 
دمای روزانه و شبانه توصیه شده برای چند محصول متداول گلخانه‌ای 
تهویه و سرمایش 
کنترل‌ها 
ساخت گلخانه 
موقعیت 
انواع گلخانه 
انواع پیکربندی 
فونداسیون و کف‌سازی 
گرمایش 
گردش هوا 
تهویه 
سرمایش 
دی‌اکسیدکربن و نور 
شرایط محیطی 
دما 
رطوبت نسبی 
نور 
خصوصیات فیزیکی پوشش 
دی‌اکسیدکربن 
جریان هوا 
کاشت خیار در گلخانه 
انتخاب زمان کشت 
انتخاب بذر
نحوه کشت 
انتقال نشاء به زمین اصلی  
تراکم بوته ها 
آبیاری اولیه
آبیاری 
هرس اولیه 
برداشت محصول 
پائین کشی بوته ها 
آفات خیار گلخانه ای   
۱) شته ها (خانواده Aphididae) 
۲) مگس های سفید (خانواده Alevrodidae) 
۳) تریپ ها (راسته Thysanoptera) 
کشت فلفل رنگی در گلخانه        
شروع کشت 
بستن بوته فلفل
جدا شدن میوه از بوته قبل از رسیدن کامل
تغییر رنگ میوه در حالی اندازه میوه کوچک است
 
فصل ششم  چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی
 جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید
نتیجه گیری
 
مقدمه :
گلخانه بخش محدودی از فضاست كه در آن كلیه عوامل محیطی قابل كنترل بوده و برای كشتهای متراكم و تولید محصول خارج فصل و یا خارج از محیط طبیعی گیاه احداث میگردد.
احداث گلخانه برای تولید میوه های خارج از فصل و همچنین گل و گیاهان زینتی از قرن  ۱۷  میلادی در اروپا آغاز و در سالهای اخیر به منظور استفاده بهینه از منابع خاك وآب و یا اشتغال زایی در سراسر جهان گسترش یافته است. 
 
 تعریف گلخانه: 
گلخانه بخش محدودی از فضاست كه در آن كلیه عوامل محیطی قابل كنترل بوده و برای كشتهای متراكم و تولید محصول خارج فصل و یا خارج از محیط طبیعی گیاه احداث میگردد. 
 
 انواع گلخانه ها  : 
گلخانه ها از نظر نوع تو لید و نوع تیپ سازه دارای انواع مختلفی به شرح ذیل می باشند. 
 
تقسیم بندی بر اساس نوع تولید: 
▪ گلخانه های تولیدی سبزی و صیفی شامل محصولاتی نظیر خیار, گوجه فرنگی, توت فرنگی, فلفل, بادمجان, طالبی, سبزیجات برگی (ریحان- شاهی و...) می باشد. 
▪ گلخانه های تولید گل و گیاهان زینتی برای تولید انواع گلهای شاخه بریده(رُز- ژربرا – گلایول – داودی) وگلهای آپارتمانی می باشد. 
▪ سالنهای گلخانه ای تولید قارچ دكمه ای و قارچ صدفی  
از نظر نوع سازه گلخانه ها به دو دسته چوبی یا سنتی و مدرن یا فلزی تقسیم می شوند: 
 
۱) گلخانه های چوبی  
اسكلت اصلی این گلخانه ها از چوب با پوشش پلاستیك مـی باشد. ارتفاع در ایـن سازه هـا  ۲  تا  ۳  متر و سیستم گرمایی و تهویه مناسبی ندارد و بدلیل ارتفاع پایین مناسب كشت محصولاتی نظیر خیار و گوجه فرنگی نمی باشد. مزیت این گلخانه ها قیمت ارزان احداث هر واحد آن می باشد ولی بدلیل نامناسب بودن محیط داخلی برای رشد گیاه معمولاً میزان تولید در واحد سطح در مقایسه با گلخانه های مدرن بسیار كمتر است. بدلایل ذكر شده این نوع گلخانه ها توسعه نیافته است و گلخانه های چوبی كه قبلاً احداث شده به تدریج به گلخانه های مدرن تبدیل می شوند. 
۲) گلخانه های فلزی یا مدرن  
 
جدول  ۱
اسكلت این گلخانه ها از فلز است كه معمولاً با پلاستیك های ضد اشعه ماوراء بنفش  (uv) پوشش و دارای سیستم گرمایشی و تهویه مناسب می باشد. ارتفاع این نوع گلخانه ها بیش از  ۵/۴  متر است و بدلیل شرایط مناسب رشد گیاه در اینگونه سازه, عملكرد در واحد سطح نسبت به گلخانه های چوبی افزایش دارد. 
اتصال قطعات در گلخانه های فلزی بوسیله پیچ ومهره(پرتابل)و یا استفاده از جوش می باشد. هزینه واحد گلخانه های پرتابل نسبت به سیستم جوشی  ۲۰-۱۵% بیشتر است ولی نصب آن آسانتر و تغییرات در سازه راحت تر است. 
 
 سالنهای گلخانه ای تولید قارچ های خوراكی: 
كارگاههای تولید قارچ های خوراكی با بلوك, آجر, سیمان, بصورت یك ساختمان معمـولی ســاخته می شود و در آن امكانات گرمایشی, سرماساز و رطوبت ساز تعبیه می شود. 
بعضی از كارگاههای تولید قارچ بصورت گلخانه ای احداث میگردد ولی با توجه به اینكه رشد قارچ به نور ناچیزی نیاز دارد. پوشش های گلخانه ها از نوع پلاستیك های رنگی كه نور ناچیزی باید از آن عبور كند انتخاب می شود. 
قارچ های خوراكی كه در ایران پرورش داده می شوند عبارتند از قارچ دكمه ای و قارچ صدفی, تولید قارچ دكمه ای علاوه بر سالنهای پرورش نیاز به كارگاه تولید كمپوست دارد كه تولید كمپوست آلودگی محیط را به همراه دارد. لذا باید این كارگاهها در خارج از مناطق مسكونی و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست احداث شود. 
بستر پرورش قارچ صدفی كاه وكلش غلات است و چون نیازی به كمپوست ندارد موجب آلودگی محیط نمی شود و در مناطق مسكونی هم می توان به پرورش آن اقدام نمود و نیازی به مجوز سازمان حفاظت محیط زیست ندارد. 
 
● انواع بسترهای كاشت محصولات گلخانه ای  
بستر كاشت در گلخانه ها به دو صورت خاكی و یا هیدروپونیك(بدون خاك)هستند كه در كشت خاكی ریشه گیاه در خاك قرار میگیرد كه در این روش مدیریت تغذیه آسان و نیاز به دانش فنی زیادی ندارد ولی مقداری از مواد غذایی مصرفی از دسترس گیاه خارج و بیماریهای خاكزی همواره كشت را تهدید می كند. 
 
 
جدول  ۲
در كشت هیدروپونیك ریشه گیاه در موادی نظیر پرلایت, پشم سنگ, لیكا, ماسه و....... قرار داده می شود و مواد غذایی مستقیماً در دسترس گیاه قرار میگیرد كه این روش مصرف آب را كاهش, بیماریهای خاكزی كم و عملكرد را در واحد سطح افزایش می دهد امّا نیاز به دانش فنی بالا و مدیر كارآزموده و متخصص دارد و هزینه ساخت هم  ۲۰-۱۵  درصد افزایش می یابد. 
مهمترین مزیت تولیدات گلخانه ای نسبت به تولید در فضای باز عبارتند از: اشتغالزایی بالا, مصرف آب كم و افزایش تولید در واحد سطح. 
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.