ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    6 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    6 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    125
تعداد کل بازدید ها :
    24899160
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
گزارش کارآفرینی تولید و بسته بندی ماءالشعیر
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 206.19 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 44 صفحه
تعداد بازدید : 223 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 2

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی ماءالشعیر

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

 

1- 1 مقدمه :

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

محل اجزا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :

مراحل انجام کار :

مختصری از نحوه کار شرکت :

عصاره ها :

 

فصل دوم  - روش انجام کار

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

توجیه اقتصادی محصول :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

 

فصل سوم  - امور مالی طرح

 

محوطه سازی

ساختمانها

میزان سرمایه گذاری

محاسبه هزینه ها

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )

تاسیسات مورد نیاز

وسایل نقلیه

تاسیسات اداری

هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه های ثابت طرح

هزینه های جاری ( مواد اولیه و بسته بندی )

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و مزایای پرسنل تولیدی

هزینه سوخت و انرژی

استهلاک و تعمیر و نگهداری

 

فصل چهارم  - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

نتایج حاصله از اجرای طرح

منابع و ماخذ

1- 1 مقدمه : 

به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد.

در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن داشتن ویپگیهای مناسب در طول سال های اخیر از نرخ رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است. از سوی دیگر پایین بودن هزینه های تولید این ماالشعیر و داخلی بودن کلیه مواد آن ساخت این ماالشعیر را مقرون به صرفه میکند.

 

ماالشعیر های استاندارد مطابق ثعریف موسسه استاندارد ماالشعیر هایی هستند که از اختلاط آب و گاز کربنیک و ترکیبلت شکر و سایر شیرین کننده ها و مواد افزودنی بدست می آیند.

ماالشعیر های گازدار به 5 دسته تقسیم میشوند:

1-ماالشعیر های گاز دار طعم دار رنگی

2-ماالشعیر های گازدار کولا

3-ماالشعیر های گاز دار طعم دار بی رنگ

4-ماالشعیر های گاز دار میوه ای

5-ماالشعیر های گازدار بدون طعم و رنگ

 

 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

کارخانه تولید و بسته بندی ماءالشعیر 

 

محل اجزا :

استان شهرستان بخش روستا

قزوین قزوین صنعتی لیا  

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

      

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

گرایش روز افزون استفاده از ماءالشعیر و نوشابه های طبیعی به جای استفاده از نوشابه های گازدار قدیمی .

 

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

سود دهی و میزان اشتغالزایی مناسب در کناز مفید بودن این طرح برای سلامت جامعه و سایر موارد را می توان از جمله موارد مفید بودن این طرح برای جامعه دانست .


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.