ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    14 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    14 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    64
تعداد کل بازدید ها :
    24900940
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
کنترل و کاهش پدیده کودک آزاری
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله,علوم تربیتی اجتماعی , روانشناسی
حجم فایل : 48.75 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 35 صفحه
تعداد بازدید : 477 مرتبه


قیمت: 2,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 87

فروشنده ی فایل

ZEYNAB1364
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع: کنترل و کاهش پدیده کودک آزاری

فهرست
مقدمه
فرضيه
اهداف
تعاريف
انواع كودك آزاري
سبب شناسي(ايتو لوژي)
اقدامات اجرايي
قانون حكايت از كودكان و نوجوانان
بررسي و تحليل آماري وضعيت موجود
كلام آخر
فهرست منابع

پيامدهاي ناگوار كودك آزاري تنها متوجه كودك و خانواده وي نبوده و همه جامعه را در برمي گيرد زيرا كودكان آزار ديده امروزه اشخاص آزار گر فردا خواهند بود و اين تسلسل همچنان ادامه خواهد داشت. افراديكه در كودكي در معرض اذيت و آزار قرار گرفته اند نمي توانند در آينده تعاملي سالم و منطقي با ديگر اعضاي جامعه بر قرار كنند بنابراين هزينه هاي بالايي براي از دست رفتن ظرفيتهاي به همه جامعه تحليل مي شود.
بررسي هاي انجام شده ثابت مي كند كه افراد خشن در دوران كودكي قرباني يا شاهد خشونت بوده اند . به اين ترتيب خشونت خانگي به يك فرد خاتمه نمي يابد و قرباني در بزرگسالي و پس از تشكيل خانواده همان رفتار را فرا گرفته و در خانواده آن را جهت حل تعارض ها و تنش هاي خانوادگي به كار مي گيرد. اثرات سوآزا رو اذيت كودكان به دو صورت كوتاه مدت و دراز مدت بروزمي كند.
اثرات طولاني مدت سو رفتار بر كودكان مي تواند باعث تاخير در رشد و نمو آنها گردد .
در جوامع اوليه با اين كه قوانين و مقررات مدون وجود نداشت لكن براي حفظ نظم و امنيت در اجتماع نظامات سختي حكم فرما بود و مختلف از نظام اجتماعي يك فرد خبيث و غير قابل ترحم محسوب مي شد و مردم براي در امان بودن از غصب الهي او را به شدت مجازات مي كردند . عفو و گذشت جزو معايب به شمار مي رفت انتقام حد وحصري نداشت و غالبل اطفال قرباني انتقام جويي مي شدند.
از قرون وسطي تا آغاز دوران انقلاب صنعتي كودكان همواره به صورت قشر زير دست و آسيب پذير جامعه به شمار مي رفته اند آغاز دوران صنعتي مصادف بود با بيكاري كشيدن از كودكان در كارخانجات صنعتي كه نهايتا اين موضوع منجر به وضع «قانون كار كودكان» در ايالات متحده باشد با اين حال موضوع كودك آزاري طي چند دهه اخير يعني از زمانيكه اصلاح نشانگان كود ك مصدوم توسط هنري كمپ در سال 1962 ابلاغ گرديد به شكل جدي مطرح شده است.
در سال 1979 واقعه بي نظيري در زندگي كودكان در سطح جهان تحت عنوان «سال جهاني كودك» به در خواست 149 كشور عضو سازمان ملل اتفاق افتاد كه بايد تلاش همگاني و جهاني براي بهبود وضعيت كودكان به شمار آيد. در  آن اجلاس مقرر شد كميته هاي خاصي براي پرداختن به موضوع «كودك آزاري» و تاكيد بر حقوق كودك در كشورهاي عضو تاسيس و مشغول به كار شوند.
در ايران نيز در سال 1381 «قانون حمايت از كودكان و نوجوانان» در مجلس تصويب شد تا مانع آزاري و شكنجه كودكان توسط والدين گردد. لازم به ذكر است كه اقدامات تربيتي والدين در اين قانون مستثني است.
از سوي ديگر توجه به اينكه نكته ضروريست كه كودكي كه قرباني كودك آزاري و سو استفاده شده چنانچه در زمان كودكي حمايت هاي لازم خانوادگي را از سوي يك والد سالم دريافت كرده باشد زنجيره يا چرخه معيوب سو رفتار قطع مي گردد.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.