ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    8 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    8 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    291
تعداد کل بازدید ها :
    24899326
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
فرآوری تخم مرغ
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 110.78 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 44 صفحه
تعداد بازدید : 151 مرتبه


قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 37

فروشنده ی فایل

asemansorbi
سایر فایل ها
توضیحات :

موضوع:

فرآوری تخم مرغ

فهرست مطالب

پیشگفتار
 برتری تخم مرغ بر اساس رنگ پوسته آن
1- پودرتخم مرغ چگونه در آب حل می شود:
پودر تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ:
پودرسفیده تخم مرغ
2- چگونه می توان پودر تخم مرغ کامل را با پودر سفیده مقایسه کرد؟
3- پودر تخم مرغ را چگونه بسته بندی و نگهداری کرده و چه مدت قابل نگهداری می باشد؟
 
فرآوری سفیده تخم مرغ
نوع پروتئین موجود در سفیده چیست؟
جدول3: پروتئینهای اصلی سفیده تخم مرغ
چگونه باید از سفیده نگهداری کرد؟
چرا قبل از پودر شدن سفیده، نمی توان آن را پاستوریزه نمود؟
چرا سفیده تخم مرغقبل از پودر باید تخمیر گردد؟
بخش تخمیر سفیده ازچه قسمتهایی تشکیل یافته است:
سیستم شامل:
·                     تانک ذخیره
·                     مبدل حرارت و سانتریفیوژ
·                     تانک تخمیر سفیده
·                     سیستم اسمز معکوس(UF )
تانک سیلو:
مبدل حرارت/ سانتریفیوژ:
تانک تخمیر سفیده تخم مرغ
 
پاستوریزاسیون تخم مرغ
1. پاستوریزه کردن یعنی چه؟
2. چگونه دستگاه پاستوریزه را تمیز کنید؟
3. چرا باید پاستوریزاتور را تمیز نمود؟
4. بخش پاستوریزاتوراز چه قسمتهایی تشکیل یافته است؟
5.چه مواردی جهت پاستوریزه کردن تخم مرغ لازم است بدانید؟
6. چه موادی قابل اضافه شدن در هنگام فرآوری سفیده تخم مرغ است؟
 
جابجایی/حمل تخم مرغ
1- آیا لودر اتوماتیک سانوو جهت هر دو نوع شانه تخم مرغ چه پلاستیکی و چه خمیری طراحی شده است؟
2- نوع و سایز شانه مورد استفاده در دستگاه های سانوو چیست؟
3- آیا شانه های خمیری بازیافت می شوند؟
4- بعد از جابجایی تخم مرغها شانه را به کجا منتقل کنیم؟
 
شستشوی تخم مرغ
1- مدت زمان شستشوی تخم مرغها چند دقیقه است؟
2- تخم مرغها چه موقع باید شسته شوند؟
3- چرا تخم مرغها باید شسته شوند؟
4- آیا تخم مرغها باید خشک شوند؟
6- آیا از سیستم گرمایی مستقیم و غیرمستقیم باید استفاده شود؟
 
فرآوری تخم مرغ به طور کلی
1- چرا تخم مرغ را فرآوری می کنند؟
2- تخم مرغها در هنگام پروسس از چه لحاظ کنترل کیفیت می شوند؟
3- افزودنیهای مجاز به محصولات چه موادی هستند؟
 
تمیز کردن هنگام تولید:
6- امکانات مورد نیاز جهت احداث کارخانه پروسس تخم مرغ چیست؟
مولد برق
بخار
کمپرسور هوای فشره
آب سرد
آب
سفیده تخم مرغ جهت مصارف صنعتی به چه صورت خواهد بود؟
از سفیده تخم مرغ در مصارف صنعتی چه استفاده ای می شود؟
تخم مرغ در هنگام فرآوری چه موقع وزن و اندازه گیری می شود؟
آیا ترکیابی و لکه یابی تخم مرغ در فرآوری آن لازم و ضروری است؟
 
تخم مرغ شکن
1- تخم مرغها چگونه شکسته و جدا می شوند؟
2- تخم مرغها را در چه دمایی باید نگهداری کرد؟
3- درجه دمای مطلوب جهت شکستن تخم مرغها چند می باشد و برای بدست آوردن ویسکوزیته پایین درجه دما باید چه مقدار کاهش یابد؟
4- تخم مرغهای ترک دار چه می شوند؟
5- آیا در نقل و انتقال، شستشو و شکستن تخم مرغهای کوچک و بزرگ تفاوتی است؟
6- تفاوت ما بین دو دستگاه تخم مرغ شکن سانوو با یکدیگر چیست؟
7- چرا اتاق انتقال دهنده و شوینده تخم مرغها از قسمت شکستن تخم مرغها جدا می باشد؟
8- دمای اتاق نگهداری تخم مرغ چند درجه باید باشد؟
9- قطعات دستگاه چه وقت نیاز به تمییز شدن د ارند؟
10- چرا هنگامی که مایع تخم مرغ(سفیده و زرده) در هنگام جداسازی مخلوط می شوند مقدار آب مصرفی جهت شستشو دستگاه بالا می رود؟
11- آیا شستن فنجانکها ضروری است؟
12- چگونه تخم مرغها با دستگاه سانوو اسکن میشوند؟
پختن، خنک کردن و پوست کندن تخم مرغ
1. چرا بعضی از تخم مرغها براحتی پوست کنده نمی شوند؟
2. تخم مرغ چه مدت و در چه درجه دمایی می پزد؟
3. برای پخت سریع و بهتر تخم مرغ باید دارای چه ویژه گیهایی باشد؟
4. آیا قبل از پخت تخم مرغ نیاز به سوراخ کردن آن می باشد؟
05 آیا در جابجایی و پوست کندن تخم مرغهای سفید و قهوه ای تفاوتی است؟
06 چرا رنگ زرده پس از پختن تیره می شود؟
07 آیا از تخم مرغهای خراب می توان استفاده نمود؟
08 آیا تخم مرغها باید پس از پخته شدن سرد شوند؟
09 تخم مرغهای پخته شده را چگونه بسته بندی کنیم؟
010 حداکثر مدت زمان نگهداری تخم مرغ پخته چقدر است؟
011 محلول آب نمک حاوی چه موادی است؟
012 چرا زرده تخم مرغ پخته شده حاله ای از رنگ سبز به دور خود دارد؟
 
تجارت پودر و تخم مرغ مایع
1- کاربرد تولید پودر تخم مرغ
2- یک تخم مرغ چند درصد مایع دارد؟
زرده
3- 100 گرم پودر بدست آمده برابرچند تخم مرغ می باشد؟
پودر تخم مرغ کامل
پودر زرده
پودر سفیده تخم مرغ
4- آیا تخم مرغ ماده غذایی مقرون به صرفه ای است؟
5- پودر استاندارد موجود در بازار چیست؟
پودر های موجود در بازار:
پودر تخم مرغ کامل:
معرفی محصول:
طرز استفاده:
آنالیز :
پودر زرده تخم مرغ:
معرفی محصول:
طرز استفاده:
آنالیز :
پودر زرده با مقاوم در برابر حرارت
معرفی محصول:
محل نگهداری: خشک
کارآیی
پودر سفیده تخم مرغ استاندارد
معرفی محصول
7- پودر و مایع تخم مرغ به چه علتهایی درخواست و تولید می شود؟
8- فواید و بهره مندیهای استفاده از تخم مرغ مایع و پودر تخم مرغ چیست؟
9- مدت زمان نگهداری پودر و مایع تخم مرغ چه مقداراست؟
تولیدات
نوع محصولات
کیفیت بسیار بالا و عملکرد آسان در صنعت
دستگاه تخم مرغ شکن
حمل، شستشو، شکستن ،......
 
جمع آوری و دخیره مایع تخم مرغ
مرحله به مرحله
سیستم تخلیه تخم مرغ مایع پاستوریزه
دستگاه تخلیه تخم مرغ مایع پاستوریزه در دو مدل
SPF1500-MI/MA Filling Plant
دستگاه تخلیه مایع در کانتینر
Sanovo Bag-in-Box Filling Plant
دستگاه تخلیه مایع در کیسه های دوجداره
چگونگی پروسس سفیده توسط ماشن آلات
روش، تکنولوژی و تجهیزات
 
فرآوری پودر تخم مرغ
مورد نیاز بسیاری از صنایع
دستگاه تخم مرغ پزی
پختن، خنک کردن و پوست کندن
 
فرآوری پوسته تخم مرغ
پوسته تخم مرغ خود را استفاده کنید
سیستم CIP سانوو
تمییز کننده منحصر به فرد تجهیزات شما
سیستم شستشوی شانه های تخم مرغ
عملکرد شستشوی با کیفیت عالی
دستگاه اتوماسیون(تنظیم خودکار )
 
دستگاه جامع کنترل پروسس
تجهیزات کنترل کیفیت تخم مرغ
تجهیزات جهت آنالیز کیفیت تخم مرغ
 
جمع آوری و حمل تخم مرغ مایع
نوع تانکهای نگهداری تخم مرغ مایع از چیست؟
اطلاعات کلی درباره تخم مرغ
1. مواد تشکیل دهنده تخم مرغ چیست؟
منابع و ماخذ
 
پیشگفتار :
از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند. 
کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می گذارد را نکشند. افرادی که حامی حیوانات هستند، تولید انبوه تخم مرغ را عملی بی رحمانه قلمداد می کنند.
 
برتری تخم مرغ بر اساس رنگ پوسته آن 
نژادهای مختلف مرغ، تخم مرغ هایی به رنگ های سفید، کرم، زرد تا قهوه ای و بندرت به رنگ سبز خالدار تولید می کنند. 
البته لازم به ذکر است رنگ پوسته تخم مرغ هیچ تفاوتی در مواد مغذی آن ایجاد نمی کند. ولی در هر فرهنگی یک رنگ خاص از پوسته نسبت به رنگ های دیگر طرفداران بیشتری دارد. 
در آمریکا، معمولاً رنگ پوسته سفید برتری دارد، به دلیل این تصور غلط که تخم مرغهای سفید از تخم مرغ های قهوه ای خالص ترند. 
در انگلستان، این تصور دقیقا برعکس است. چون مردم تصور می کنند که تخم مرغ قهوه ای روشن، کامل تر و حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به تخم مرغ سفید می باشد و حال آنکه چنین تصوری کاملاْ اشتباه است.
 
1- پودرتخم مرغ چگونه در آب حل می شود:
پودر تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ:
بهترین راه برای حل کردن پودر تخم مرغ استفاده از همزن می باشد. هنگامی که آن را هم می زنید کم کم به آن آب اضافه کنید. برای به دست آوردن محلول یکنواخت  توصیه می شود مقدار آب و پودر با یکدیگر یکسان باشد. اما اگر آن یکنواخت نبود می توانید کمی آب به آن اضافه کنید و برای اطمینان از حل شدن آن 5-10 دقیقه آن را در آب حل شده با قی گذارید، سپس برای استفاده آماده می شود.
 
پودرسفیده تخم مرغ
بهترین را برای آمیختن پودر سفیده تخم مرغ با آب استفاده از همزن می باشد. هنگامی که آن را هم می زنید کم کم به آن آب اضافه کنید. هنگام همزدن مخلوط آب و پودر سفیده با همزن(Hobart) و یا هر نوع دیگر برای به دست آوردن محلول یکنواخت  توصیه می شود مقدار آب و پودر با یگدیگر یکسان باشد تا مخلوط کاملا" یکدست شود. اگر نیاز بود 5-10دقیقه  آن را در آب حل شده باقی گذارید، سپس برای استفاده آماده می شود. اگر می خواهید مخلوط را با مواد دیگر از جمله شکر مخلوط کنید ابتدا آن شکر را با پودرسفیده مخلوط و سپس با آب حل کنید تا ماده یکنواخت تری بدست آورید و مخلوط راحت تر حل شود.
 
2- چگونه می توان پودر تخم مرغ کامل را با پودر سفیده مقایسه کرد؟
قبل از فرآوری تخم مرغ سفیده و زرده آن بعد از شکستن از یکدیگر در دو تانک مختلف ریخته و جمع آوری می شود. زرده در مدت زمان کوتاه تری فرآوری می شود بعد از جمع آوری در تانک از آن به قسمت پاستوریزاسیون مکش شده و سپس به قسمت اتاق خشک کننده و یا همان پودر کننده می رود.
پودر سفیده با زرده کاملا فرق می کند به دلیل آنکه سفیده را نمی توان سریعا" پس از شکسته شدن پاستوریزه و به پودر تبدیل کرد زیرا پروتئین سفیده در دمای بالای 56 درجه منعقد میشود. همچنین سفیده حاوی مقداری شکر است که باعث تیرگی رنگ آن میشود. بنابراین شکر از سفیده کاملا" خارج می شود و سپس به پودر تبدیل شود. سفیده تخم مرغ برای تولید پودر مراحل زیر را طی می کنند: ابتدا به تانکهای نگهدارنده می روند نا به روش UF غلظت آنها بالا برود. در این سیستم 50% آب سفیده جدا می شود. سپس به قسمت تخمیر می روند تا شکر آنها نیز خارج گردد و سپس به قسمت تولید پودرمی روند و در نهایت در آخرین مرحله در اتاق داغ پاستوریزه می شوند.  پاستوریزاسیون در آخر صورت می گیرد و با حرارت دیدن در اتاقکی که اتاق داغ گفته می شود، سفیده به پودر تبدیل می شود.
 
3- پودر تخم مرغ را چگونه بسته بندی و نگهداری کرده و چه مدت قابل نگهداری می باشد؟
پودر در کیسه های پلاستیکی و در کارتنهای مخصوص 25 کیلویی بسته بندی      می شود و تا دو سال در دمای 20 درجه سانتیگراد قابلیت نگهداری دارد.
فرآوری سفیده تخم مرغ
نوع پروتئین موجود در سفیده چیست؟
پروتئین مهمترین ماده تشکیل دهنده در سفیده است. اصلی ترین آنها در جدول زیر نمایش داده شده است. وزن مولکولی آن بین 14600-000/900 دالتون می باشد.
پروتئینهای اصلی سفیده درصد پروتئین موجود%
اوآلبومینA1,A2,A3 60
اووترنسفرین(کونالبومین) 14
اووموکوید(تریپسین اینهیبیتور) 11
گلوبولین (G3A,A1,A2,GS3) 8
لیزوزیم 4
اووموسین(گلیکوپروتئین) 7/1
جدول3: پروتئینهای اصلی سفیده تخم مرغ
 
چگونه باید از سفیده نگهداری کرد؟
همانطور که می دانید پروتئین سفیده بسیار حساس می باشد . با اینحال که پروتئین مقاوم می باشد اما در اثر شکستگی پوسته تخم مرغ مایع درونی ویسکوزیته شده و در آن حباب ایجاد می شود و مواد غذایی آن خراب می شود. برای جلوگیری از شکستگی در فرآوری باید از فنجانکها و مکنده های مخصوص استفاده شود تا درصد احتمال خرابی تخم مرغها کاهش یابد.
 
چرا قبل از پودر شدن سفیده، نمی توان آن را پاستوریزه نمود؟
پاستوریزه شدن سفیده تخم مرغ نباید با دمای بیش از 56 درجه سانتیگراد باشد در غیر اینصورت پروتئین آن منعقد می شود. مقاومت در درجه حرارت بالا در پروتئینهای سفیده متفاوت از یکدیگر می باشد.برای مثال دردمای 60-65  درجه سانتیگراد و PH9 پروتئین آلبومین ناپایدارتراست تا در PH 7 . بنابراین قبل از پاستورازاسیون با افزودن اسید سیتریک  PH تخم مرغ را تا PH 7 نگه می دارند. با این کار بالا بردن درجه حرارت هنگام پاستورازاسیون بدون اینکه لطمه ای به پروتئین سفیده وارد شده (لخته/ دلمه شود) انجام خواهد شد. این عمل در اتاقی به نام اتاق (حرارت/داغ) پس از خشک شدن سفیده انجام می گیرد.
 
چرا سفیده تخم مرغ قبل از پودر باید تخمیر گردد؟
گلوکز موجود در سفیده از پایداری محصول می کاهد. برای کم کردن گلوکز دو راه امکان پذیر است: اکسیداسیون باعث از بین بردن گلوکز و آنریمهای موجود درآن می شود، برای کاهش گلوکزموجود در سفیده می توان ازمخمرها و تخمیر آنزیمهای موجود و تبدیل گلوکز به گلاکونیک اسید استفاده کرد.
با روش اسمز معکوس(UF ) نیز می توان گلوکز سفیده را کاهش داد.
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.