ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    8 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    8 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    1635
تعداد کل بازدید ها :
    24897963
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری
screenshot
دسته بندي : کارآفرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 536.38 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 37 صفحه
تعداد بازدید : 366 مرتبه


قیمت: 2,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 67

فروشنده ی فایل

cheshmak
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان : پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

 

 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4

فصل اول -  کلیات 5
1- 1 مقدمه : 6
نام چای در نقاط مختلف جهان 8
تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران 8
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9
محل اجرا : 9
1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 9
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 10
مجوز های قانونی : 10
مراحل صدور جواز تاسیس : 10
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 11
1-   اشخاص حقيقی 11
2-   اشخاص حقوقی 11
مدارك مورد نياز: 11
اصلاحیه جواز تاسیس : 12
تعریف: 13
صدور پروانه بهره برداری : 13
مراحل صدور توسعه طرح : 13

فصل دوم -  روش انجام کار 15
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 16
بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری 16
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 16
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 17
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17


فصل سوم -  امور مالی طرح 18
جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386 19
جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003 20
جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای 21
جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 22
ادامه جدول 4 23
جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته 24
جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده 24
جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور 25
جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای) 25
جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای 26
جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 27
جدول 11 ظرفیت اسمی طرح 28
جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است 28
جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت 29
جدول 14 مشخصات زمین 29
جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی 30
جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی 30
جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات 31
جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه 32
جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح 32
جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری 33
جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا 33
جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا 34
جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی 35

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 36
نتایج حاصله از اجرای طرح : 37

 

 

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
 

نام چای در نقاط مختلف جهان
نام چای در سراسر جهان از دو واژه چینی به لهجه آمور در شمال چین «تای» و به لهجه کانتون در جنوب چین «چا» گرفته شده است که به زبان های روسی ، ترکی ، عربی ، هندی ، ژاپنی و پرتغالی به «چا» و به زبان فارسی به نام «چای» آمده است .

تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران
ابتدا گیاه چای به عنوان دارو وارد گردیده و بعدها مصرف آن گسترش یافته و به دلیل افزایش مصرف چای برخی از بازرگانان ایرانی را که دست اندر کار تجارت آن بودند ، به فکر انداخت که به کشت و تولید چای در ایران یپردازند .
نخستین کسی که به این کار اقدام نمود ، حاج محمد حسین اصفهانی بود . او در سال 1302 هجری قمری در زمان ناصرالدین شاه بذر چای را از چین به ایران آورد . حاج محمد حسین در اصفهان به کشت چای پرداخت ، اما به این کار توفیق نیافت . در گزارش ها و مقالاتی که درباره بررسی های توسعه اقتصادی و صنعتی وزارت اقتصاد در سال 1349 منتشر شده است ، نامساعد بودن آب و هوای اصفهان و مخالفت های داخلی عل این ناکامی دانسته شده است . به هر حال کشت چای در کشور قبل از سال 1280 هجری شمسی رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای ، قهوه می نوشیدند ، به همین دلیل چای خانه های سنتی امروز همان نام سنتی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند . در سال 1280 هجری شمسی از طرف دولت وقت ایران به شاهزاده حاج محمد میرزا کاشف السلطنه چای کار که در آن ژنرال کنسول ایران در هند بود ماموریت داده شد تا چگونگی کشت و کار چای سازی را بیاموزد . مرحوم چایکار پس از مدت ها کار و تلاش روی مزارع چای در هند موفق شد اصول و فنون چای کاری را بیاموزد ، پس از آن با موافقت دولت هند دو هزار نهال را به ایران آورد بعد از مدت ها تحقیق بهترین محل کشت آن در شهرستان لاهیجان شناخت . پس از آن مرحوم چایکاری با مشتقات زیاد قطعه زمینی به مساحت حدود شش جریب در لاهیجان و مقداری در تنکابن یافت و شروع به کشت چای در این دو قطعه اراضی کرد که خوشبختانه از آنها چای معطری بدست آمد .

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی چای و قهوه فوری

محل اجرا :


1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن
   


1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 47 نفر میباشد .

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت جهاد كشاورزی شهرستان و يا مديريت صنايع كشاورزی و روستائی استان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت صنايع كشاورزی و روستائی .
3-  تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مديريت .
5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس 
1-   اشخاص حقيقی
-   تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران
-   حداقل سن 18 سال تمام
-   دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

2-   اشخاص حقوقی
-   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )
-   ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

مدارك مورد نياز:
1- ارائه درخواست كتبی به مديريت جهاد كشاورزی شهرستان يا مديريت صنايع  كشاورزی و روستايی استان.
2-  اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن
3-  تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی
4-  تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست
5-  يك قطعه عكس از هريك از شركاء
6-  تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی
7-  پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.
 

 


تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

 صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
 
مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.