ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    21 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    21 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    502
تعداد کل بازدید ها :
    24915820
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,245 كاربر
نقش تکنولوژی اطلاعات در تولید کامپیوتری
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 211.1 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 19 صفحه
تعداد بازدید : 68 مرتبه


قیمت: 3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -2

فروشنده ی فایل

shantia
سایر فایل ها
توضیحات :
فهرست مطالب
عنوان                                                                                               صفحه
چکیده: 4
نقش تكنولوژي اطلاعات در توليد كامپيوتري (تك) 5
شكوفايي جديد در نوآوري تكنولوژي   5
رقابت ، عامل موثردر پيشرفت تكنولوژي 5
 ضرورت استفاده از توليد كامپيوتري (تك)در صنايع 6
سيستم توليد به روش منعطف[1] (FMS) 8
فناوري اطلاعات و ساخت و توليد 9
به كارگيري اتوماسيون در سيستم هاي مديريت توليد 10
توليد و ساخت كامپيوتر يكپارچه (CIM) 14
برنامه ريزي و كنترل محصول در توليد كامپيوتري (تك) 15
رابطه طراحي و ساخت كامپيوتري با كنترل توليد 16
استفاده از ماشين آلات كنترل عددي در توليد كامپيوتري 16
نتيجه گيري و نظریه دانشجویی: 18
 منابع و مأخذ 19
چکیده:
چه چيزي اين عصر جديد را مشخص مي سازد؟ چرا مردم در سالهاي 1980 ا زاين دوران جديد تكنولوژي سخن مي گويند؟ و نقش مردم جهان در دهه 1980 و سالهاي بعد چه خواهد بود؟
امروز جهان داراي توانايي جديدي براي ساخت مغز يك كامپيوتر يعني واحد عمل كننده مركزي به اندازه هاي بسيار ريز و جاي دادن آن در يك ورقه نازك به طول چند ميليمتر مي باشد . باكمك تكنولوژي يك دستگاه كامپيوتر را به اندازه نوك انگشت كوچك يك انسان درآورديم و آن را به عنوان جزء متشكله ساير ماشين آلات در هر جامورد استفاده قرار دهيم . به علاوه بهاي اين كامپيوترهاي كوچك به قدري كاهش يافته كه انوع ارزان آن را مي توان به مبلغ يك دلار يا در اين حدود خريداري كرد.
 
نقش تكنولوژي اطلاعات در توليد کامپیوتری تک 
شكوفايي جديد در نوآوري تكنولوژي   
تاريخ تكنولوژي همان تاريخ جامعه بشري است ، از ابزار اوليه ی  ساده كه نشانگر آغاز تمدن بوده تا  سفينه هاي عظيم كه اكنون آدمي را در راه تسخير ستارگان قرارداده است .دوره تاريخ بشري را برمبناي تكنولوژيهاي عمده آن نامگذاري كرده ايم ، مانند عصر حجر، عصر برنر، عصر آهن .از انقلاب صنعتي تا انقلاب ترانزيستوري ، تكنولوژيهاي نوين موجب پيدايش شماري از تحولات بسيار مهم د رتاريخ جامعه بشري شده است .
رقابت ، عامل موثردر پيشرفت تكنولوژي
در طول سي وپنج سالي كه از پايان جنگ دوم جهاني مي گذرد، روحيه رقابت در اقتصاد و صنايع مثلاً در ژاپن به منزله نيروي محرك گسترش تكنولوژي بوده است .به دلايل متعدد روحيه رقابت ، در تكنولوژي پيشرفته دهد 1980 نيز تاثير شگفتي داشته است. رقابت شديد بين شركت هاي بزرگ توليدي به منظور بهبود كاركرد و كيفيت محصولات ، كاهش هزينه هاي توليد آنها ودر نتيجه افزايش سهم خويش در بازارهاي جهاني ، بهبود مداوم و سريعي در تكنولوژيهاي مربوط به صنايع ساخت اتومبيل ، كالاهاي مصرفي الكترونيك ، دوربين و فولاد و به وجود آورده و طبعاً، رشته هاي مزبور به  صورت موفقترين صنايع اين كشور درآمده اند . كوشش براي رقابت ، از ساختاراقتصاد ژاپن كه در آن ممكن است پنج تا ده و حتي تعداد بيشتري از شركتها ي بزرگ ، با توليد يكنوع محصول ، سهمي از بازار آن كالا را كه با ضوابط ايالات متحده و اروپا، خيلي مشكل ممكن است به دست آوردند ، سرچشمه مي گيرد.
موسسات ژاپني نيروي عظيمي براي بازاريابي اتومبيل ، تلويزيون يا ويدئويي با علامت تجارتي خويش علاوه محصولات مشابهي كه توسط رقباي آنان عرضه مي گردد و به كار مي اندازند و ازآنجا كه تغييرات و اختلافات مشابهي كه توسط رقباي آنان عرضه مي گردد وبه كار مي اندازند و از آنجا كه تغييرات و اختلافات از كالاي داراي يك علامت تجارتي تا كالاي با علامت تجارتي ديگري كاملاً ناچيزند، نوآوريهاي كوچكي كه توسط يك توليد كننده ابداع مي گردد فوراًًَ به وسيله توليد كنندگان ديگر اقتباس مي شود. اين جريان موجب پيدايش قدرت محرك تكنولوژي شده و به اصطلاحات چشمگير در كار كرد و كيفيت كالا تنزل سريع بهاي آن در يك مدت نسبتاً كوتاه ، مي انجامد .
 ضرورت استفاده از توليد کامپیوتری  تک در صنايع
طراحي دستي محصولات كندو طاقت فرسا بوده ، در بسياري شرايط الزامي به نظر نمي رسد.امروزه ابزارهاي طراحي به كمك كامپيوتر به راحتي در دسترس مي باشند و به طراحان در خلق و آزمايش محصولات كمك شاياني مي كنند.
شركت هاي توليدي امروزي براي رقابت و بقاء در بازارهاي جهاني به دليل تنوع محصولات در دوره هاي زماني كوتاه ، به سلولهاي كاري كاملاً خودكار نياز دارند. به طور خلاصه به سه دليل عمده زير ، استفاده از توليد كامپيوتري ضروري به نظر مي رسد.
الف ) كسب بيشترين انعطاف در توليد جهت رقابت و تنوع محصولات
ب ) كاهش هزينه هاي توليد
پ ) افزايش بهره وري توليد
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.