ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    7 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    7 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    85
تعداد کل بازدید ها :
    24912620
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
اقتصاد جام جهانی
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 49.69 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 27 صفحه
تعداد بازدید : 123 مرتبه


قیمت: 2,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -4

فروشنده ی فایل

shantia
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان

اقتصاد جام جهانی

 

فهرست مطالب
اثر بازی های جام جهانی بر اقتصاد ایران 1
جامعه آماری 8 هزار نفری 1
15 درصد افراد فوتبال را به کار ترجیح می دهند 2
مدیران ارشد آماده ترین افراد برای ترک کار 3
کمترین نرخ توقف کار در شرکتهای دولتی است 3
1 میلیارد پوند خسارت فوتبال در انگلیس 4
سخت گیری توسط مدیران شهرستانی 4
رونق در بازار فروش تلویزیون 5
حواشی جام جهانی فوتبال از دیدگاه اقتصادی 5
● آمریکای شمالی: ۱۹۹۴ 6
● آسیا: ۲۰۰۲ 7
● اروپا: ۲۰۰۶ 8
● آفریقای جنوبی: ۲۰۱۰ 8
تاثیر جام جهانی فوتبال بر اقتصاد کشورهای میزبان 13
جام جهانی و آفریقای جنوبی 17
● آثار اقتصادی وقایع ورزشی (مثلا جام جهانی یا المپیک) 19
جام جهاني ، 4 ميليارد دلار به اقتصاد آفريقاي جنوبي تزريق مي‌كند 22
رونق اقتصاد قطر با کسب میزبانی جام‌جهانی 24
منابع 27
 
اثر بازی های جام جهانی بر اقتصاد ایران
15 درصد شاغلان برای دیدن جام جهانی کار را تعطیل می کنند
تحقیق انجام شده از طریق 8 هزار نفر از شاغلین نشان داد که یک نفر از هر 7 شاغل، معادل 15 درصد از کل جامعه آماری، در زمان بازیهای جام جهانی کار خود را تعطیل می کنند.
به گزارش جهان ، نتایج یک تحقیق در زمینه تماشای بازیهای جام جهانی و کاهش بازده شرکتها در ایران نشان می دهد که از زمان آغاز بازیهای فوتبال جام جهانی یک هفتم شاغلین کشور برای دیدن بازیها از زمان کار خود میکاهند. همچنین انتظار می رود در طی بازیهای برزیل، آرژانتین و اسپانیا میزان کم کاری به بالاترین درصد خود برسد.
 
جامعه آماری 8 هزار نفری
بر اساس این گزارش، این تحقیق که توسط گروه تحقیقات شرکت ایران تلنت با بررسی نظرات 8 هزار نفر انجام شده است نشان می دهد که در زمان بازیهای جام جهانی احتمال کم کاری مردان دو برابر زنان است و همچنین شرکتهای بین المللی در ایران بیشترین انعطاف پذیری را با کارمندان در این زمینه نشان می دهند.
گفتنی است، تنها 11 درصد از مدیران به کارمندان خود برای دیدن بازیها مرخصی می دهند. از هر 7 نفر شاغل در ایران، 1 نفر برای دیدن بازیهای جام جهانی مرخصی می ‌گیرد یا ساعت کاری‌ خود را کاهش می ‌دهد. براساس تحقیقاتی که ایران تلنت انجام داده است، در ماههای خرداد و تیر امسال شرکتها افت قابل ملاحظه‌ای را در بازده کاری تجربه خواهند کرد چرا که تعداد قابل توجهی از کارمندان برای تماشای فوتبال از ساعت کاری خود استفاده می‌کنند.
 
15 درصد افراد فوتبال را به کار ترجیح می دهند
بزرگترین سایت استخدامی کشور در روزهای 23 تا 26 خرداد امسال یک نظرسنجی‌ اینترنتی انجام داد که از 8 هزار نفر پرسیده شد: آیا کار خود را برای دیدن بازی‌ فوتبال متوقف می ‌کنند یا نه؟ به استناد داده‌های تحقیق، 15درصد شرکت ‌کنندگان در این نظرسنجی (1نفر از هر 7 شاغل) اعلام کردند که برای دیدن بازیها کار را متوقف می ‌کنند. این آمار شامل کسانی می‌شود که یا از محل کارشان بازیها را دنبال می‌کنند یا برای دیدن بازیها محل کار را زودتر از موعد ترک می‌کنند.
همچنین احتمال اینکه مردان کارمند از ساعت کاری خود برای تماشای فوتبال کم کنند، 2 برابر زنان برآورد شده است. زنان متاهل کارمند با 6 درصد (1 نفر از هر 17 نفر)، پایین‌ترین درصد را به خود اختصاص دادند. انتظار می‌رود در بازیهای برزیل، آرژانتین و اسپانیا درصد توقف کار به بالاترین حد خود برسد، چرا که این تیمها در نظرسنجی ایران تلنت، محبوب‌ترین تیمهای فوتبال در ایران شناخته شدند.
 
مدیران ارشد آماده ترین افراد برای ترک کار
طبق یافته‌های نظرسنجی، در دسته‌ بندیهای شغلی، نیروهای فروش بالاترین نرخ را در "زدن از کار" برای تماشای بازیهای جام جهانی داشتند و در مقابل کارمندان بخشهای اداری کمتر از سایر مشاغل از ساعت کاری خود در این ایام می ‌کاهند. مدیران ارشد شرکتها با 1 نفر از هر 4 نفر، آماده‌ترین افراد برای ترک محل کار خود برای تماشای بازییهای فوتبال هستند.
براساس دسته ‌بندی نوع سازمانی که افراد در آن کار می‌کنند، کارمندانی که در شرکتهای بین‌المللی در ایران مشغول به کار هستند با 18 درصد، بالاترین نرخ متوقف کردن کار را دارند. به نظر می ‌رسد این آمار به ساعات طولانی کار که احتمال تداخل زمانی با بازیها را افزایش می‌دهد و همچنین به سیاستهای مدیریت در این زمینه مربوط باشد.
به گفته بعضی مدیران منابع انسانی در شرکتهای خارجی مستقر در ایران، آنها تلویزیون بزرگی را در دفتر کار خود قرار داده‌اند تا پرسنل بتوانند بازیها را تماشا کنند، چرا که اعتقاد دارند این عمل باعث شکل‌گیری روحیه تیمی بین نیروها می‌شود.
 
کمترین نرخ توقف کار در شرکتهای دولتی است
همچنین شرکتهای بخش خصوصی با 15 درصد در رتبه دوم قرار دارند. کارمندان سازمانهای دولتی با 14 درصد پایین‌ترین نرخ توقف کار را در زمان بازیهای جام جهانی داشته‌اند. ساعات کاری کوتاهتر و تداخل زمانی کمتر از دلایل اصلی پایین تر بودن این درصد در میان کارمندان دولتی است، چرا که برای بسیاری از کارمندان دولت پایان کار روزانه (ساعت 14) پیش از شروع اولین بازی (ساعت 16) است.
طبق نتایج به دست آمده از نظرسنجی ایران تلنت، 12 درصد از کسانی که در محل کارشان بازی را تماشا می‌کنند برای دیدن بازی پس از پایان ساعات رسمی کار اضافه کار دریافت می‌کنند. البته تبعات بازیهای جام جهانی تنها بر ایران اثر ندارد به نحوی که در جام جهانی‌ سالهای گذشته، بسیاری از شرکتهای اروپایی افزایش غیبت‌ کارمندان به بهانه "مریضی" را گزارش داده‌ بودند.
 
1 میلیارد پوند خسارت فوتبال در انگلیس
طبق گزارش منتشر شده درروزنامه "وال استریت ژورنال"، خسارتی که شرکتهای انگلیسی به دلیل غیبت کارکنان در روزهای جام جهانی امسال متحمل می‌شوند، 1 میلیارد پوند تخمین زده شده است.
کارشناسان اقتصادی بر این باورند که اگر ایام جام جهانی مناسب مدیریت نشود، می‌تواند خسارتهای عمده‌ای برای شرکتها به وجود بیاورد. مرخصی‌ های گسترده پرسنل، گذراندن زمان کاری به خواندن تحلیل بازیها، بحث میان هواداران تیمها در محیط کار و همچنین کم‌ خوابیهای ناشی از تماشای دیر وقت بازیها همگی می‌تواند در کاهش بازده کاری موثر باشد.
این گزارش می افزاید، در نظرسنجی از افرادی با سمتهای مدیریتی پرسیده شد که آیا به نیروهای زیردست خود اجازه می‌دهند برای تماشای بازی فوتبال از منزل، شرکت را زودتر ترک کنند و یا حداقل در محل کار بازیهای جام جهانی را به طور زنده دنبال کنند؟ تنها 11 درصد مدیران (1 نفر از 9 نفر) اعلام کردند که قطعا به کارمندان خود برای دیدن بازیها مرخصی می‌دهند، در حالی ‌که دیگران یا درخواستهای مرخصی را رد می‌کنند یا مرخصی را منوط به حجم کار می‌دانند.
 
سخت گیری توسط مدیران شهرستانی
یاد آور می شود مدیران در تهران به نسبت همتایان خود در دیگر شهرستانها انعطاف بیشتری داشتند. در تهران 12 درصد از مدیران با مرخصی کارمندان برای تماشای فوتبال موافقند، در حالی ‌که در شهرستانها تنها 8 درصد از مدیران اینگونه فکر می‌کنند ضمن اینکه مدیرانی که خودشان قصد متوقف کردن کار برای تماشای بازیها را داشتند، 2 برابر دیگران انعطاف‌پذیری برای موافقت با مرخصی پرسنل نشان می‌دهند.
 

 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.