ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    12 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    12 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    863
تعداد کل بازدید ها :
    24898946
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
مقاله بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر بهاباد
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله,علوم انسانی
حجم فایل : 97.66 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 87 صفحه
تعداد بازدید : 241 مرتبه


قیمت: 3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : -1

فروشنده ی فایل

maghale33
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان : مقاله بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر بهاباد , شهرسازی

این فایل با فرمت word و آماده پرینت می باشد

فهرست
چکیده ۳
مقدمه : ۴
فصل اول ۶
طرح تحقیق ۶
۱-۱-بیان مسئله : ۷
۱-۲- تعاریف عملیاتی ۷
۱-۳- محدوده مورد مطالعه ۸
۱-۴-فرضیه ها ۹
۱-۵- روش تحقیق ۹
۱-۶-اهداف تحقیق ۹
۱-۷- اهمیت و ضرورت موضوع ۱۰
فصل دوم ۱۱
خلاصه ای بر شرایط طبیعی شهر بهاباد ۱۱
۲-۱-بررسی موقعیت طبیعی ،اجتماعی و اقتصادی شهر بهاباد ۱۲
بررسی وضعیت وزش باد در منطقه ۱۹
جمع بندی نهایی از وضعیت طبیعی منطقه ۲۴
۲-۲-بررسی های اجتماعی – فرهنگی،جمعیتی و اقتصادی شهر بهاباد ۲۶
فصل سوم ۳۵
علل موثردرپیدایش وتوسعه فیزیکی شهربهاباد ۳۵
۳-۱-علل پیدایش و شکل گیری شهرها ۳۶
۳-۲-مراحل رشد و توسعه فضایی شهر های ایران ۳۷
۴-۳رویکرد نظری ۴۱
۳-۵- توسعه فضایی – کالبدی شهر بهاباد و اثرات آن بر ساخت اکولوژی شهر ۴۲
۳-۶-مراحل رشد و توسعه فضایی بها باد : ۴۳
۳-۷-الگوی توسعه در شهر بهاباد ۴۷
۳-۸-عوامل موثر در رشد و توسعه فیزیکی شهر بهاباد ۴۸
۳-۹-نقش عوامل انسانی در توسعه فیزیکی شهر بهاباد ۵۱
۳-۱۰-شبکه ارتباطی و تاثیر ان بر بخش بهاباد ۵۱
۳-۱۱عوامل اقتصادی ۵۶
۳-۱۲مدیریت شهری ۵۹
۳-۱۳-تعیین محدودیت ها و امکانات توسعه کالبدی ۶۱
فصل چهارم ۶۳
بررسی سهم کاربریها ی شهری در فرایند گسترش شهر ۶۳
۴-۱- کاربری های شهری در گسترش شهر ۶۴
۴-۱-۲-تجاری ۶۶
۴-۱- ۳-کارگاهی – تولیدی ۶۶
۴-۱-۴- کاربری آموزشی ۶۷
۴-۱- ۵ – شبکه معابر ۶۷
فصل پنجم ۶۹
نتایج رشد فیزیکی شهر ۶۹
۵-۱- نتایج رشد فیزیکی شهر ۶۹
فصل ششم ۷۳
بررسی فرضیات، نتیجه گیری و راهکارها ۷۳
بررسی فرضیه اول : ۷۴
بررسی فرضیه دوم : ۷۴
بررسی فرضیه سوم : ۷۵
بررسی فرضیه چهارم : ۷۵
خلاصه مطلب و نتیجه گیری نهایی ۷۶
ارائه پیشنهادات لازم ۷۸
منابع و مآخذ : ۷۹
 
چکیده 
در زمینه صنعت و خدمات به خصوص (صنایع قالیبافی ) باعث افزایش اشتغال در این منطقه شده است .
گذشته از این موارد یاد شده مدیریت شهری شهر بهاباد با توجه به اینکه در سال 1362 صاحب شهرداری شده است و از آن زمان به بعد این نهاد با اقدامات خود در فضا سازی و اجرا و نظارت بر طرح های شهری نقش موثری در توسعه شهر داشته است .
با توجه به مراحل توسعه شهری و محدودیت های فضایی در قسمت های شمال و شرق به علت اراضی کشاورزی ، در قسمت غرب به علت وجود کشتارگاه و گورستان ،مانعی در توسعه شهری می باشد اما در قسمت های جنوب و جنوب غربی برای توسعه آتی شهر مناسب می باشد .
 
کلید واژه ها : بهاباد ، توسعه فضائی ، اقتصاد ، توسعه فیزیکی 
 
مقدمه : 
پس از انقلاب کشاورزی ، ایجاد شهرها دومین انقلاب عظیم در فرهنگ انسان ها  بوده است . این امر روند اجتماعی برجسته ای بود که بیشتر موجب دگرگونی در روابط متقابل انسان با محیط و انسان های دیگر گردید .
در حقیقت تغییر در واکنش های انسان نسبت به هم و نسبت به محیط به تحول اجتماعی و دگرگونی فضائی امکان داد که نمد عینی آن به صورت یک پدیده نو که اصطلاحا شهر نامیده می شود نمایان گردد پیدایش زندگی  شهری در مراکز متعددی صورت گرفته ولی مدنیت و شهرنشینی در ایران قدیمی و پر سابقه است که در تمام فلات ایران توسعه و گسترش یافته است . در این میان پیدایش و توسعه و مکان گزینی شهر های ایران به تبعیت از ویژگیهای خاص زمانی و مکانی خود شکل گرفته است . و در فراز و نشیب های تاریخ دگرگونی ها و تغییراتی را برچهره خود پیدا کرده اند تا این که امروز بصورت میراثی از تاریخ تحولات سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی کشور به دست ما رسیده است.1 
توسعه شهری متاثر از فرایند های طبیعی ، اقتصادی ، زیست محیطی ، اجتماعی و سیاسی است که در طول تاریخ مراحل گوناگونی را طی کرده است . شهر ها در طول زمان رشد می یابند و آنچه امروز به مشکلات شهری معروف است روز به روز زیادتر می شود .
شهر سیستمی بسیار پیچیده و متنوع از عناصر اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و کالبدی است که با تعاملات یکدیگر و با عوامل و شرایط محیط طبیعی شکل یافته است . این مجموعه حاصل کنش و واکنش عناصر متعدد و بی شماری است که شکل گیری و تغییر و تحول هر عنصر شهری وابسته به عوامل و عناصر متعدد دیگر است در نتیجه نمی توان هر عنصر و مساله شهر را بدون شناخت و مطالعه سایر عناصر شهری بررسی و ساماندهی کرد .
امروزه رشد فزاینده جمعیت شهر ها و تغییر و تحولات سریع اجتماعی و اقتصادی آن ها شکل تازه ای از شهر و شهر نشینی را به وجود آورده است . این شکل شهر نشینی با آنچه که در قبل از سالهای 1300 در شهرها دیده می شد تفاوت بسیار زیادی دارد از این رو امروزه در بررسی جغرافیای شهری ، سیاستهای حاکم بر شهرها ، تحلیل تصمیمات حکومتی در مورد خلق فضاهای فیزیکی و اجتماعی و فرهنگی ، کیفیت دسترسی مردم به نیاز های اساسی و چگونگی توزیع فضایی مراکز خدمات شهری ، عدالت اجتماعی در شهر و نیز توسعه پایدار شهری از مهم ترین مسائل مورد توجه محققان است . 
 
 
تحقیق حاضر در 7 فصل به شرح زیر تدوین شده است :
فصل اول شامل طرح تحقیق می باشد در این فصل با طرح مسئله و تبیین آن و همچنین اهداف و ضرورت و اهمیت آن ، فرضیه های تحقیق مشخص شده است . در فصل دوم ویژگیهای طبیعی ،اجتماعی و اقتصادی شهر بهاباد اشاره شده است . فصل سوم عوامل موثر در پیدایش و گسترش شهر بهاباد مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است .فصل چهارم بررسی سهم کاربری های شهری در فرایند گسترش شهر ( در سال 1375 تا 1385 ) پرداخته شده است . فصل پنجم نتایج رشد فیزیکی شهر و نتایج مثبت و منفی آن اشاره شده است و فصل ششم نتیجه گیری و آزمون فرضیات و راهکارها آمده است و در فصل هفتم منابع و ماخذ آمده است.
 
فصل اول 
طرح تحقیق
 
1-1-بیان مسئله :
پدیده شهر نشینی که شامل رشد جمعیت شهر ها ، افزایش تعداد شهر های بزرگ و ظهور شهر های تازه می شود ، تحولاتی  را در ساختار فیزیکی ، اقتصادی و فرهنگی – اجتماعی آن ها به وجود آورده است . تردیدی نیست که با گرایش روز افزون شهر نشینی ، با توجه به مسائل فضائی ، تدارکات و چگونگی شکل گیری آن ها ، همچنین ارتباط با محیط اطراف و روستاها از اهمیت شایانی برخوردار است مهم ترین عامل ایجاد شهر را بایستی در مازاد تولید محصولات کشاورزی ، توسعه شبکه راهها و تمایل بشر به ایجاد یک زندگی دسته جمعی در کنار یکدیگر جست و جو کرد در میان مهم ترین عوامل پیدایش شهر ها ، بایستی توسعه شبکه راهها را عادی ترین و قدیمی ترین عامل دانست . 
منشا ایجاد شهر ها را در عوامل عمده ای از قبیل توسعه مبادلات کالا ، پیشرفت تجاری و تمدن انسانی می توان شمرد . همچنین در ایجاد و توسعه شهر ها عامل طبیعی مانند وجود آب ،مساعدت زمین و خاک و امثال آن ها را باید مورد توجه قرار داد از دیدگاه دیگر وجود نقاط امن ، سر پناهها و مقابله مردم در مقابل حملات خارجی را بایستی از جمله عواملی دانست که به شهر ها نقش دفاعی داده و مردم را برای مقابله و دفع حملات دشمنان در کنار یکدیگر قرار داده است .
به نظر می رسد عوامل متعددی در شکل گیری و توسعه شهربهاباد نقش داشته است به طوری که فضای این شهر در طول پیدایش تاکنون بیانگر عوامل مختلفی چون قرار گیری در مسیر ارتباطی ، منابع آب زیر زمینی ، باغات فراوان ، توسعه اقتصادی - فرهنگی ، شبکه آب های سنتی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر توسعه فیزیکی بهاباد بوده است .
این تحقیق در راستای دستیابی به چگونگی رشد و توسعه فیزیکی شهر بهاباد و راهکارهای ساماندهی آن است . و تا کنون تحقیقات عمیق و گسترده ای در این  زمینه صورت نگرفته است .

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.