ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    16 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    16 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    845
تعداد کل بازدید ها :
    24910857
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 29.93 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 47 صفحه
تعداد بازدید : 166 مرتبه


قیمت: 1,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 1

فروشنده ی فایل

maghale33
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان : مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون

این فایل با فرمت word و آماده پرینت می باشد

 
فهرست
چکیده. ۱
مقدمه. ۳
ساختار مهندسی غشاء ۴
نحوه شروع به کار MF. 9
تمیز کردن تجهیزات MF. 9
کاربرد MF در صنعت لبنی.. ۱۰
باکتری زدایی در صنعت شیر مایع. ۱۱
۲-۱- کاربرد MF در حذف میکروارگانیزم های پنیر. ۱۴
کاربرد MF در حذف مواد ناخواسته در آب پنیر: ۱۵
جداسازی انتخابی میسلهای کازئینی.. ۱۷
فراکسیون انتخابی گلبولهای چربی شیر. ۱۸
تخمیر میکربی و MF. 19
خالص سازی آب شور پنیر. ۱۹
تعریف.. ۲۰
از محدودیتهای دستگاههای باکتوفوگاسیون و میکروفیلتراسیون. ۲۵
نتیجه گیری.. ۲۷
منابع : ۲۸
 
چكيده 
استفاده از فرضيه فشار هيدروليك ترانس ممبران uniform transmembrane hy drolic pressur  (UTP)  با روشهاي مختلف ريسكوله كردن ميكروفيلترت آن و درجه تخلخل طولي و غشاهاي سراميكي جديد اجازه داد كه جداسازي ديفرانسيلي از هر گروه از تركيبات شير انجام بگيرد . وقتي كه از MF براي توليد شير مايع استفاده مي شود بدليل استفاده از حرارت كم . شير مايع حاصل طعم مشابه شير خام دارد و عمر مفيد آن 5-3 ساعت نسبت به توليدات قبلي طولاني تر است . نتايج نشان داد كه كاربرد غشا  MF در حذف باكتري هاي پاتوژن باعث شد كه سلامت بهداشتي پنيرهاي درست شده از شيرخام MF اقلا برابر يا بيشتر از پنيرهاي توليد شده از شير خام باكتونرگاسيون و پاستوريزاسيون باشد. ميروفيلتراسيون علاوه بر حذف چربي ، باكتري ها و تغليظ ميسلهاي كازئيني كاربردهاي ديگري چون حذف چربي رسوب كوره آب پنير . شفاف سازي آب پنير ، حذف باكتري ها از شوراب پنير . استفاده از CFMF براي جداسازي انتخابي ميسلهاي كازئيني و گلبولهاي كوچك شير امكانپذير شود . با توليداتي كه در 2 سوي غشا حاصل مي شود تكنولوژي لبنياتي اين امكان را خواهد داشت كه تنها بازده فراورده اي لبني بهبود يابد بلكه محصولات گوناگون با بافت هاي متنوع توليد شود كه با توجه به مزاياي روش ميكروفيلتراسيون استفاده از آن در آينده رو به گسترش خواهد بود. 
 
مقدمه 
ميكروفيلتراسيون تكنيكي از فرايندهاي غشايي است كه طي آن مولكولهاي سنگين مواد محلول در يك حلال سبك يا سوسپانسيون ذرات كلوييدي به 2 جريان با غلظت هاي متفاوت تفكيك مي شود . جداسازي با غشا متخلخل با قابليت نفوذ پذيري انتخابي با قطر منفذ      و اعمال فشار هيدروليكي (1-2bar) بعنوان نيروي رانشي انجام مي‌گيرد. هر غشا بسته به اندازه منافذ داراي حداقل جداسازي است كه ذرات بزرگتر از اين حداقل به وسيله غشا قابل جداسازي نيست . مايعي كه در غشا مانده ، رتنتيت ناميده مي شود كه شامل تركيباتي بزرگتر از ميانگين قطر منافذ غشا است مايعي كه از خلال غشا عبور مي كند ميكروفيلترت نام دارد كه تركيبات موجود در آن كوچكتر از ميانگين قطر منافذ غشا است جدول (1) اندازه تعدادي از تركيبات شير را نشان مي دهد كه مي تواند با فرايند MF جدا شود كه اين فرايند در شكل (1) هم نشان داده شده است . تكنيك MF مي تواند براي جداسازي ديفرانسيلي مخصوص اجزاء معلق شير به كار رود . چربيها . ميسلهاي درشت كازئين ، باكتريها بازداشته ني شوند و الباقي تركيبات شير از غشا رد مي شوند . 
تكنولوژي MF در دهه 1980 م . با توسعه غشاهاي سراميكي جديد وارد صنعت لبني شد . اين غشا شكل هندسي چند كاناله و يك محافظ شديد اتراوا هستند كه امكان صنعتي شدن فرضيه فشار هيدروليك پيشنهاد شده توسط سندبلوم (Sandblom) را ميسر ساخت . با اين كار قسمت اعظم مشكل گرفتگي غشا مرتفع گرديد . 
ساختار مهندسي غشاء
در اوايل دهه هشتاد تلاش هايي انجام شد تا از MF براي سانترينوگاسيون جهت شفاف سازي و ميكرب زدايي از آب پنير استفاده شود اما غشاهاي آلي چون پلي كربنات و پلي سلوفان از نظر فلاكس عبوري و جداسازي دقيق مورد قبول نبودند ولي استحكام گرمايي و ثبات شيميايي آنها رضايتبخش بود . با اينحال نتوانست در صنعت لبني مورد توجه قرار بگيرد . لذا فرصت جديدي بوجود آمد يعني غشاهاي سراميكي بودجود آمدند كه با وجود استحكام گرمايي و شيميايي ولي كاهش فلاكس عبوري و تغييرات سلكيتويتي در برابر زمان زياد بود در نتيجه استفاده از فرضيه فشار هيدروليك ترانس ممبران يكپارچه پيشنهاد شده توسط سندبلوم كه از سرعت هاي جريان عرضي بالا استفاده مي شود بر پديده Fouling غلبه شد. 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.