ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    9 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    9 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    1393
تعداد کل بازدید ها :
    24897721
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,243 كاربر
مقاله پتانسیل بیوتکنولوژیکی زیست تکنولوژیکی تراستوکسیتدها
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله
حجم فایل : 47.4 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 88 صفحه
تعداد بازدید : 648 مرتبه


قیمت: 1,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 7

فروشنده ی فایل

maghale33
سایر فایل ها
توضیحات :

عنوان : مقاله پتانسیل بیوتکنولوژیکی زیست تکنولوژیکی تراستوکسیتدها

این فایل با فرمت word و آماده پرینت می باشد

فهرست مطالب
چکیده ۵
تولید pufa توسط ترانستوک تیریدها ۱۰
بازار pufa 13
پتانسیل تراستوکیلیتریدها ۱۶
ترکیب و ارزش غذایی پروتئین‌ها و دیگر ترکیبات نیتروژن‌دار ماهی ۲۱
عوامل میان‌گونه‌ای ۲۳
عوامل درون گونه‌ای ۲۴
حجم کلی پروتئین ۲۴
نوع ماهیچه ۲۵
تغییرات فصلی و شرایط رشد و پرورش ۲۵
تقلیل ( نقصان ) پروتئین ۲۶
گروههای پروتئین ۲۶
پروتئین‌های سارکوپلاسمی ۲۶
حجم ۲۷
شناسایی ، گونه‌ها ۲۷
لخته شدن ( انعقاد) در برابر گرما ۲۸
آنزیمها ۲۹
هیدرولازها ۳۰
اکسیدور اکتازها ۳۲
آنزیمهای دیگر ۳۳
رنگدانه‌ها ۳۴
پروتئین‌های هم (haem ) 35
هموسیانین‌ها ۳۷
پاروالبومین‌ها ۳۷
پروتئین‌های میوفیبریلایی ( عضلانی- رشته‌ای) ۳۹
میوزین ۳۹
پارامیوزین ۴۱
اکتین ۴۱
تروپومیوزین ۴۲
تروپونین‌ها ۴۳
دیگر پروتئین‌های ناظر ۴۳
پروتئین‌های داربستی ۴۴
پروئین‌‌های استروما ۴۴
کلاژن ۴۵
انواع کلاژن ۴۶
پروتئین‌های داربستی ۴۷
پروتئین‌های استروما ۴۸
ترکیب اسیدآمینة کلاژن ۴۸
کلاژن و کیفیت گوشت ۴۹
دیگر پروتئین‌های استروما ۵۰
ترکیبات نیتروژن‌دار غیرپروتئینی ۵۰
اسیدهای آمینه آزاد ۵۱
پپتیدها ۵۲
نوکلئوتیدها ۵۲
ترکیبات گوآنیدینو ۵۳
اوره و ترکیبات آمونیوم چهارتایی ۵۴
ارزش غذایی ۵۵
 
چكيده:
ترانستوكيتريدها ميكروهترومتروف‌هاي آبزي  رايجي هستند كه از نظر طبقاتي در گروه جلبكهاي هتروكونتاقرار مي‌گيرند.
تحقيقات اخير نشان داده‌اند كه تعدادي از نژادهاي تراستوكيتريدها را مي‌توان كشت كرد و بدين ترتيب به زيست توده‌‌هاي فراواني دست يافت كه داراي مقادير زيادي چربي و اسيدهاي چرب اشباع نشده‌   مي‌باشند.
شواهد نشان مي‌دهند كه بازده سلولي و توليد pufa توسط نژادهاي ترانستوكيتريدها با تركيب پارامترهاي فيزيكي و شيميايي كشت مي‌توانند متغير هستند. در حال حاضر ميكروجلبكهاي فتوتروفيك كشت شده روغن‌هاي ماهي منابع اصلي تجاري pufa هستند. كاهش ممكن ذخاير تجاري ماهي و تكنولوژي نسبتاً پيچيده كه براي توليد تجاري ميكروجلبك‌ها نياز هستند تحقيق در مورد منابع ممكن pufa را الزامي ساخته است. كشت تراستوكيتريدها و ديگر ميكرودهتروتروف‌هاي توليد كننده Pufa را الزامي ساخته است. كشت تراستوكيتريدها و ديگر ميكرو هتروتروف‌هاي توليد كنندة‌ Pufa يك جنس را ملي بوده است. 
در حقيقت چندين محصول مبناي تراستوكيتريدي اكنون در بازار وجود دارد و تحقيقات در مورد كاربردهاي بيشتر هنوز در حال انجام است.
بسياري از روغن‌هاي ماهي و ميكروجلبكي كه اكنون در دسترس هستند ساختارهاي نسبتاً پيچيده Pufa دارند و اين باعث افزايش هزينة‌ تهيه روعن هاي Pufa با درجة‌ خلوص بالا مي‌گردد. برعكس، تعدادي از تراستوكيتريدها كه تاكنون بررسي شد‌ه اند. استفاده از روغن‌هاي مشتق شده از تراستوكيتيريدها بتوانند در مقادير كافي و با هزينه مناسب رشد كنند استفاده از روغن‌هاي مشتق شده از تراستوكيتريدها مي‌تواند هزينة‌ بالاي موجود را بار توليد روغن‌هاي ميكروبي با درجة‌ خلوص بالا كاهش دهد.
 
لغات مهم: تراستوكيتريدها، اسيد چرب اشباع نشده ،‌زيست توده‌ها، كشت تجاري، ميكرومترو تروف 
پيشگفتار: تراستوكتيريدها ميكرومتروتروف‌هاي آبزي رايجي هستند كه به شكل   و يا گهگاهي  به شكل انگل‌ها تغذيه مي‌كنند( پارتر 1990) . تراستوكيتريدها داراي توزيع جغرافيايي وسيعي هستند و نژادهايي دارند كه از  ( با نوگ و اسپرو 1974 ) ،‌ژاپن ( ناگاتوما و ديگران 1980 ) ، هندوستان ( رااگوكودار 1988 ) ، و استراليا ( لوئيس و ديگران 1998 ) بدست آمده‌آند. اصولاً تراستوكيديدها كه قارچ‌هاي نخستين فرض مي‌شوند اخيراً در زير طبقة‌ تراستوك نيتريدا   ( كروميتسا، هتروكونتا)  قرار گرفته‌اند و بيشتر با جلبك‌هاي  هتروكونت و طبقه بندي مي‌شوند مانند جلبكهاي قهوه‌اي و ( دياتوم ها) كاوالير- اسميت و ديگران 1994).
به دنبال توصيف اولية تراستوكيتريدها ( اسپرو 1936 )، تحقيق كلي در مورد اين گروه از ارگانيسم‌ها وجود داشته است تا اين كه تعدادي مطالعات توصيفي و اكولوژيكي د رسال 1960 ( مانند گلداستين 1963 ؛ كارتنر 1968 ) صورت گرفت.
خاندلاي و ديگران ( 1986) استفاده از اسيدهاي چرب را به عنوان شاخص‌هاي بيوشيميايي براي تراستوكيتيرديها در سيستم‌هاي   كه نامه مورد بررسي قرار دارند. از آن به بعد چندين مطالعه ( كه بعداً در اين مقاله ذكر خواهند شد) صورت گرفت و در آنها توانايي بعضي نژادهاي تراستوكيتريد در توليد1) يك زيست تودت نسبتاً بزرگ در كشت،2) يك نسبت بالايي از ليپيد به عنوان بخشي از اين زيست توده‌اي و 3) يك نسبت بالايي از اسيدهاي چرب غير اشباع   در ليپيد مورد بررسي قرار گرفت و به صورت يك كاتالوگ درآمد.
علاقه به اهميت غذايي   در طي دهة‌ گذشته افزايش فراواني داشته است. وقتي pufa ها اجزاء زندة‌ لازم غشاهاي سلولي و بسياري از سيستم‌هاي سيگنالي سلول باشند، كمبود و نقص pufa مي‌تواند با نقص عملكرد سلولي مرتبط باشد و اين خود در نهايت باعث بيماري مي‌گردد.

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.