ads ads
ورود کاربران

نام کاربری :

رمز عبور :

مرا به خاطر بسپار
فایل های مرتبط
کاربران آنلاین

وضعيت آنلاين ها :
ميهمان :
    13 نفر
اعضا :
    0 نفر
مجموع :
    13 نفر
آمار بازديد :
بازدید های امروز :
    709
تعداد کل بازدید ها :
    24900501
گزارشات سایت

فايل هاي رايگان:
    105 فايل
فایل های غیر رایگان :
    4,490 فايل
فایل های ويژه:
    220 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    2,244 كاربر
بررسی تاثیر اسید سیتریک برکاهش میزان فلزات سنگین در برخی ارقام برنج وارداتی طی پخت
screenshot
دسته بندي : پروژه و مقاله,شیمی
حجم فایل : 0.95 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 74 صفحه
تعداد بازدید : 412 مرتبه


قیمت: 49,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
امتیاز : 4

فروشنده ی فایل

javadjoon
سایر فایل ها
توضیحات :
پایان نامه بررسی تاثیر اسید سیتریک بر کاهش میزان فلزات سنگین در برخی ارقام برنج وارداتی طی پخت
 
فهرست مطالب
فهرست جداول ح
چکیده ط
فصل اول : مقدمه1
1-1-بیان مسأله 2
1-2-اهمیت تحقیق 7
1-3-اهداف،فرضیات وسوالات تحقیق8
1-3-1- اهداف تحقیق 8
1-3-2- فرضیات تحقیق9
1-3-3- سوالات تحقیق9
فصل دوم : بررسی منابع10
2-1 تاریخچه 11
2-2- ترکیبات شیمیایی برنج 11
2-2-1- نشاسته برنج 12
2-2-2- پروتئین دانه 13
2-2-3- چربی 13
2-2-4 ویتامین14
2-2-5- موادمعدنی14
2-3 طبقه بندی ارقام برنج از نظر تیپ اقلیمی 14
2-3-1- نوع ایندیکا14
2-3-2- نوع ژاپونیکا 15
2-3-3- نوع جاوانیکا15
2-4- طبقه بندی ارقام برنج از نظر گیاه شناسی15
2-4-1- برنج دانه بلند15
2-4-2- برنج دانه متوسط 15
2-4-3- برنج دانه گرد 15
2-5- بررسی میزان واردات برنج به کشور 16
2-6- آناتومی برنج 16
2-7- حد مطلوب عناصر در دانه برنج 17
2-8آلوده شدن آب آبیاری 18
2-9- سم شناسی سرب 20
2-9-1- سرب 20
2-9-2- توکسیکوکینتیک سرب21
2-9-3- تجمع سرب دربدن 22
2-9-4- دفع سرب 22
2-9-5- مکانیسم مسمومیت سرب 22
2-9-6- عوارض مسمومیت حاصل از ترکیبات سرب 23
2-9-7- سرطان زایی سرب 24
2-10 سم شنلاسی کادمیوم 24
2-10-1- کادمیوم24
2-10-2- راه های مسمومیت با کادمیوم 25
2-10-3- توکسیکوکینتیک کادمیوم 25
2-10-3-1 جذب 25
2-10-3-2-  تجمع کادمیوم در بدن 26
2-10-3-3- دفع کادمیوم 26
2-10-4 علایم مسمومیت کادمیوم 26
2-10-5- عوارض کادمیوم بر ارگانهای بدن 27
2-10-5-1- کلیه 27
2-10-5-2- سیستم اسکلتی 27
2-10-5-3 دستگاه تولید مثل 27
2-10-5-4- سیستم تنفسی 28
2-10-6 سرطان زایی 28
2-11- سم شناسی آرسنیک 28
2-11-1- آرسنیک 28
2-11-2- کاربرد آرسنیک 29
2-11-3- عوارض آرسنیک بر ارگانهای بدن 30
2-12- بیشینه روا داری فلزات سنگین دربرنج 31
2-13- روشهای طیف سنجی اتمی 32
2-13-1- جذب اتمی 32
2-13-1-1مشخصات دستگاه 33
2-13-2- شعله 33
2-13-3کوره 34
2-14  سوابق تحقیق 35
2-15-عوامل پخت تأثیر گذاربرفلزات سنگین برنج 39
2-15-1- روش پخت وپز وشستشو40
2-15-2 اثرگونه  و واریته برنج 41
2-15-3 اثر مقدار برنج پخت شده 41
2-15-4 اثر آب مصرفی هنگام پخت 41
2-15-5-  اثر ظروف پخت 42
2-15-6- اثر اسیدهای عالی 43
2-15-7- اثرکودها 44
فصل سوم :مواد و روشها 45
3-1- مواد وتجهیزات 46
3-2- روش کار46
3-2-1- آماده سازی مواد47
3-2-2- روش کار49
فصل چهارم : نتایج وبحث51
4-1 مقدمه 52
4-2- مقادیر فلزات سنگین  در نمونه خام برنج بازاری 52
4-3- نتایج اندازه گیری میزان فلز سرب درنمو نه های پخت شده  53
4-4- نتایج اندازه گیری میزان فلز کادمیوم  درنمو نه های پخت شده 54
4-5- نتایج اندازه گیری میزان فلز آرسنیک  درنمو نه های پخت شده55
4-6- نقش اسید سیتریک درکاهش فلزات سنگین56
4-7 بررسی ومقایسه نتایج مطالعه حاضر بامطالعات پیشین 56
فصل پنجم: نتیجه گیری وپیشنهادات 58
5-1- نتیجه گیری 60
5-2- پیشنهادات 61
 
فهرست جداول
جدول 2-1 حدمطلوب عناصر غذایی در خاک ،برگ ودانه برنج 18
جدول 2-2 بیشینه روا داری فلزات سنگین دربرنج32
جدول 3-1 مشخصات کوره گرافیتی برای اندازه گیری سرب وکادمیوم 50
جدول 4-1 مقادیر فلزات سرب ،کادمیوم وآرسنیک در نمونه های خام برنج 52
جدول 4-2 میانگین مقادیر فلزسرب در نمونه های پخت شده برنج بازاری53
جدول 4-3 میانگین مقادیر فلزکادمیوم در نمونه های پخت شده برنج بازاری54
جدول 4-4 میانگین مقادیر فلزآرسنیک  در نمونه های پخت شده برنج بازاری55
 
چکیده 
برنج بعد از گندم یکی ازمهمترین غلات مصرفی مردم دنیاست که به طور گسترده دررژیم غذایی مردم وجوددارد  طبق گزارش FAO  تقریباً ٣٠٪ از منبع انرژی و٢٠٪ از منبع پروتئین مردم جهان از طریق مصرف برنج فراهم می گرددآلودگی برنج با فلزات سنگین یک تهدید جدی برای انسان می باشد  اينگونه فلزات موجب وقفه فعاليت آنزيم هاواختلال در سنتز تركيبات ضروري بدن مي شونددراین مطالعه به بررسی تاثیر اسید سیتریک بر کاهش مقدار فلزات سنگین برنج طی پخت پرداخته شد  3 نمونه برنج سفید خارجی در حضور غلظتهای 1/0، 3/0و 5/0درصد اسیدسیتریک پخت شدندسپس به منظور تعیین میزان فلزات قابل جذب در بدن ، در محلول شبیه سازی گوارشی هضم شدندسنجش غلظت سرب ،کادمیم و آرسنیک نمونه ها با کمک  طیف سنجی جذب اتمی انجام شدداده ها با نرم افزار SPSS آنالیز، وبااستاندارد ملی مقایسه شدبیشترین مقدارppm021±2860 وکمترین مقدار ppm017±1942 برای سرب در نمونه های برنج خام مشاهده شد  هر سه نوع ازحد استاندارد ملی بیشتر بودمقادیربدست آمده برای فلزات قابل جذب در نمونه های برنج پخت شده به ترتیب افزایش غلظت اسید ،برای سرب بین17/0 تا 05/0ppm ،برای کادمیوم بین 027/0 تا 004/0ppm وبرای آرسنیک 0024/0 تا0003/0ppm بدست آمد  که همگی از حد استاندارد ملی کمتر بود  این مطالعه بیانگر تاثیرمثبت اسیدسیتریک برکاهش فلزات سنگین در اکثر نمونه ها بود بنابراین استفاده از اسید سیتریک حداقل 3/0درصد به آب مورد نیاز برای پخت برنج پیشنهاد می گردد
 کلمات کلیدی: برنج، اسید سیتریک ،کادمیوم، سرب، آرسنیک
 

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.